Restaurantele din Brașov unde poți savura cele mai bune preparate culinare

Brașov – orașul care oferă cea mai diversă și autentică experiență gastronomică din Țara. Indiferent dacă ești în căutarea unui restaurant traditionale sau dorești să încerci o delicatesă locală, Brașovul te poate învrednici cu una din cele mai variate și variate preparate culinare. Dintre multele restaurante de-a lungul primăriei, iată câteva dintre cele mai bune locuri unde poți savura cele mai bune preparate culinare din oraș:

1. The Ivy

The Ivy este unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Brașov și oferă o cină extraordinară de restaurante de clasă mondială. Cu o selecție diversă de preparate culinare din bucătăria mediteraneană, cu peste 200 de preparate unice, te poți bucura de experiente culinare de neuitat. Preparatele sunt întotdeauna proaspete și pregătite cu ingrediente proaspete și sunt foarte bine gătite. Atmosfera restaurantului este relaxantă și se poate bucura și de peisajul frumos. The Ivy oferă o gamă largă de vinuri, băuturi și preparate deosebite și toate sunt pregătite cu maiestrie de expertul personal.

2. ZEN

Zen este locul ideal pentru cei care doresc să descopere o culoare a peisajelor bucătăriei orientale. Aici, vei găsi cele mai delicioase preparate asiatice, precum sukyaki, sushi și shabu-shabu. Vei bucura de un interior modern și confortabil, precum și de un serviciu excepțional. Locul a fost creat cu scopul de a oferi invitaților o experiență de neuitat, iar energia și răbdarea personalului, fiecare linie și fiecare bucătărie, se mergeți de mână în căutarea fericirii culinare. Pe lângă preparatele asiatice, vei găsi și preparate europene.

3. U Noi 3

U Noi 3 este celebru pentru preparatele sale tradiționale și autentice bucovinene, dar și pentru cea mai bună selecție de vinuri din zonă. Este un loc bun pentru cei care vor să se bucure de o cină românească dinamică. În fiecare zi, restaurantul se bucură de o prezență mare de oaspeți entuziasmați să savureze pregătirile delicate preparate de bucătari experimentați. Restaurantul îmbină arta gătitului de cafele bogate și creații culinare savuroase, combinate cu decorul antichizat și alegerea gustoasă a vinurilor.

4. Tenimu

Tenimu este un restaurant elegant situat în centrul orașului Brașov. Tenimu este cunoscut pentru preparatele sale speciale, îmbinând influenţele orientale în meniu. Este una din locaţiile utile pentru cei care caută o experienţă culinară autentică. Pe lângă preparatele sale tradiționale, Tenimu oferă și o selecție diversă de preparate chinezești, japoneze, coreene și asiatice. Meniul este variat și se schimbă în fiecare zi. De asemenea, personalul serviabile al restaurantului este un plus în fiecare vizită.

5. Ancora

Ancora este un restaurant de la marginea lacului Sfânta Ana din Brașov. Este un loc liniștit și romantic, ideal special al drumeților care caută o pauză gustare în mijlocul naturii. Ancora oferă preparate atât din bucătăria internațională, cât și din cea românească tradițională. Aici se pot servi o selecție largă de feluri de mâncare sau gustări delicioase. Pe lângă preparatele minunate, restaurantul oferă și o selecție bună de vinuri și bere. De asemenea, pe timpul verii, Ancora oferă și live music și un fantastic spectacol de lumini pe lac ce oferă clienților o cină de neuitat.

6. El Greco

El Greco este un restaurant de inspirație mediteraneană. Aici puteți savura cele mai delicioase preparate cu gusturi grecesti, care sunt pregătite cu ingrediente proaspete și sănătoase. La El Greco veți găsi o gamă largă de preparate culinare pe care le puteți servi singuri sau împreună cu prietenii. Aici veți găsi și o selecție vastă și diversă de vinuri pe care le puteți servi cu mâncăruri savuroase. Interioarele sunt într-o condiție deosebită și reprezintați ținuta tradițională și autentică a Greciei.

7. Buonocore

Buonocore este restaurantul ideal pentru cei care doresc să încerce bucătăria italiană autentică, în stilul bucătarilor italieni. Aici vei găsi cele mai delicioase pizza siciliene, paste gourmet și alte preparate care te vor uimi. Preparatele au ingrediente proaspete și sunt pregătite cu maiestrie și atenție la detalii. Atmosfera relaxantă și serviciile atente ale personalului te fac să te simți ca acasă. De asemenea, restaurantul oferă și o selecție variata de vinuri.

8. Ecco Boutique Restaurant

Ecco Boutique Restaurant este locul ideal pentru cei care doresc să savureze preparate delicioase, gourmet și autentice.