Seriale Netflix: Cele mai noi si incitante seriale disponibile pe platforma Netflix

Netflix sta la locul fruntas in topul serviciilor de streaming, oferind o pletora de seriale si filme, precum si produse proprii exclusive Netflix. Platforma continua sa se extinda in intreaga lume, adaugand constant noi seriale si filme, inclusiv asa-numitele produse originale Netflix. Aceste produse originale sunt producatorii si produsele in house realizate doar pentru utilizatorii Netflix. Aceste seriale, filme si documentare originale sunt regizate de personalul Netflix, au fost selectate deoarece s-a considerat ca primesc cele mai bune recenzii.

Cu un nou sezon anual al serialelor in crestere, rolul curatoarelor Netflix este din ce in ce mai dificil. Din chiar acest moment, Netflix ofera sute de seriale noi si mai vechi, care dureaza ani de zile.

Cu toate acestea, daca esti un fan al serialelor Netflix, e posibil sa nu inveti nimic despre cele mai noi. Uitandu-te la vechile seriale poate deveni plictisitor, iar subtitrarile si tiparirea pot fi intotdeauna o sursa de frustrare. Din fericire, aceasta lista va oferi cateva dintre cele mai bune seriale Netflix noi pentru a preveni iritatia de aparitie.

Seria „Stranger Things”

Stranger Things este un serial difuzat pe Netflix, si ii urmareste pe cei opt tineri din orasul fictiv Hawkins Indiana in anii ’80. Serialul se desfasoara intr-un mai multe sezoane si se concentreaza pe drama lor, in timp ce ei lupta impotriva organizatiei secrete asa-numite de citire. Aceasta aventura isi aduna drama, suspansul si entuziasmul in acest serial pentru a oferi o experienta captivanta.

Seria „Mindhunter”

Mindhunters este un serial Netflix si abordeaza drama si suspansul. Serialul urmareste Mitchell si Smith, doi agenti ai FBI-ului din 1979, investigand profilerii psihologice ai criminalilor. Tinerii agenti incearca sa construiasca profilurile criminalilor bucurandu-se de suspansul si misterul si in aceeasi masura aducand in lumina teme precum crimele si relatia dintre agresori si victime.

Seria „Orange Is the New Black”

Orange Is the New Black a devenit rapid unul dintre cele mai bine cotate seriale Netflix. Serialul il urmareste pe Piper Chapman in inchisoare. In timp ce ea face fata provocarilor pe care le ofera viata in inchisoare, serialul abordeaza temele sociale referitoare la schimbarea clasei sociale si a rasei. Spre deosebire de alte seriale, acesta este construit pe umor si dramatism, permitand spectatorilor sa se conecteze cu personajele si sa faca fata provocarilor acestor sancrai.

Seria „The Crown”

The Crown este un serial Netflix original ce se concentreaza pe viata reginei Elizabeth a II-a. Urmarind viata reginei in ultimii 60 de ani, serialul se concentreaza pe cercul ei interior si vietile membrilor familiei regale. Serialul ofera o perspectiva unica asupra vietii Regelui si a Familiei Regale, oferind oportunitatea de a vedea responsabilitatile, personalitatile si vietile regale.

Seria „House of Cards”

House of Cards a fost inițial difuzat pe Netflix in 2013 si s-a transformat rapid intr-unul dintre serialele originale Netflix. Serialul incepe cu Nemerle si Claire Underwood, doi politicieni care se lupta pentru sa se ajunga pe scaunul de președinte al SUA. Serialul abordeaza politica si alte teme sociale, in timp ce vine in conflict si cu temele complotului si razbunarii. Serialul are o dubla tentatie, politica si crima, ceea ce face ca acesta sa fie unul dintre cele mai captivante seriale Netflix.

Seria „Daredevil”

Daredevil este o serie Netflix cu o poveste adaptata dupa eroul Marvel Comic. Serialul il urmareste pe Matt Murdock, un avocat cu surzi din Hell’s Kitchen, New York. Matt este acum stabilit pe a-l proteja pe oras si a face invazie asupra criminalilor care terorizeaza comunitatea sa. Acest serial de actiune este captivant si suspansul permanent, in timp ce personajul lui Matt este profund dezvoltat de-a lungul serialului.

Seria „Narcos”

Narcos este unul dintre cele mai incitante seriale originale Netflix. Serialul urmeaza o epoca a drogurilor, in care Escobar lupta sa recunoasca suprematia mondiala. Aceasta serial de actiune urmareste agenti si lupta lor cu narcotraficantii și abordeaza tema razboiului deschis intre Cartelurile de droguri si oamenii regelui Escobar.

Seria „The OA”

The OA este un serial mistificator bazat pe mistere si potentialul inexplicabil asa-numit al sufletului uman. Serialul urmareste Olga, o tanara fată care a disparut renascand acum cu capacitatea de a vedea alte lumi, iar ceilalti se bazeaza pe ea pentru a invata propriul lor insesizabil. Serialul urmareste dramele lor, in timp ce ei descopera lumea si armeaza viitorul.

Toate aceste seriale ofera o incursiune in lumea misterioasa si emotionanta a serialelor Netflix originale. Fiecare serial adauga noi detalii si teme care va captiva si va retine pe toti, oferind oportunitatea de a explora in lumea fictiva. Asadar, acesta este lista celor mai noi si mai incitante seriale Netflix originale, preferatele tuturor fanilor Netflix pentru a le putea urmari acasa.