Sexul oral: Sfaturi și trucuri pentru a încerca și a experimenta plăceri noi în dormitor

Sexul oral poate reprezenta una dintre cele mai bune experiente sexuale. Acest act sexual poate oferi satisfacție sporită atât femeilor, cât și bărbaților, ca parte esențială a activității lor sexuale. Cu toate acestea, mulți dintre noi nu ne-am familiarizat cu această formă de plăcere, ceea ce poate înceta o oportunitate de a oferi și de a experimenta plăceri mai mari în intimitatea dormitorului. Următoarele sfaturi și trucuri te vor ajuta să te adaptezi pentru a încerca și experimenta sexul oral cu plăcere și abilitate.

I. Puncte preliminare pentru a face sexul oral plăcut

  1. Asigurați-vă că spațiul este pe gustul tău: Când încerci ceva nou, precum sexul oral, asigurați-vă că spațiul în care îl practicați va fi pe gustul tău. Mergînd mai departe, este important să te asiguri că ambii parteneri se simt confortabil. Acest lucru poate inclus ceva atât de simplu precum a aranja lenjeri și perne făcînd această activitate mai confortabilă și relaxantă.

  2. Spune-i partenerului tău ce îți place: Răspunzând la asta, comunicarea este esențială pentru ca partenerul să înțeleagă ce îți place. Atunci când încă mai experimentezi, leagă-te și explică-i partenerului tău ce îți place cel mai mult și ce dorești să încerci.

  3. Nu fi bashful o dată ce te simți încrezător: Dacă încerci sexul oral și te simți încrezător, nu fi rușinos față de partenerul tău. Explică-i care sunt tehnicile care funcționează pentru tine și că, când partenerul tău vă simte încrezător, se va simti confortabil și va fi motivat să facă același lucru.

II. Sfaturi pentru a face sexul oral mai plăcut

  1. Stați relaxați: Sunt multe lucruri pe care le poți face pentru a face sexul oral mai plăcut. Primul lucru pe care trebuie să-l amintești este să te relaxezi atât tu, cât și partenerul tău. Deoarece multe persoane pot simți tulburări sau anxietate, legănarea corpului sau respirarea este importantă. Odată ce te relaxezi, vei fi mai pregătit și mai deschis pentru a experimenta și obține mai multă plăcere.

  2. Căutați zonele erogene vizate: Zonele erogene sunt acele zone ale corpului care sunt percepute ca erotice. Aceste zone sunt diff târziu, așa că va trebui să înveți care sunt zona erogena a partenerului tău și cum să le vizitezi. Acest lucru poate include un sarut profund, o săgeata speciala sau un contact ușor cu limba.

  3. Deconectați-vă: Deconectarea este esențială atunci când experimentați sexul oral. Mulți dintre noi încearcă să-și controleze gândurile sau să-și controleze senzațiile la nivel mental. Dacă facem acest lucru, ne îndepărtăm de a simți adevăratul plăcut. Prin urmare, este important să te lasi să te simti și să lași nervii să se dizolve, astfel încât să poți experimenta activitatea.

III. Jocuri de perspectivă și tehnici

  1. Utilizați mângâierea prin vibrante și sunete: În sexul oral poi folosi o mângâiere prin mângâiere, deoarece aceasta poate fi o metodă foarte eficientă pentru a oferi mai multă plăcere și relaxare. În plus, folosirea vibratoarelor poate ajuta la creșterea plăcerii sexuale amândurora. De asemenea, puteți schimba și sunetele pe care le faceți în timpul excitației, cum ar fi sechele gâștelelor, scâncetele sau vocile copilului.

  2. Punctul G și zona clitorisului: Punctul G și zona clitorisului pot fi dificile de identificat, dar atunci când sunt descoperite, pot da o plăcere extremă și un orgasm mai puternic. Un punct G este mai aproape de lombar, decât de vagin, deci explorați-l încercând să folosiți degetele și limba peste zona de inserare. În timp ce acest lucru poate fi dificil, acumularea de presiune și tensionarea trăsnită în timp ce vă explorati partenerul pot oferi un orgasm cu intensitate mare.

  3. Alternați tehnicile: Această tehnică presupune alternarea tipurilor de stimulare pe care le faceți partenerului tău. Aceasta inseamna ca atunci cand folosesti limba sau degetele, folosesti si anduranta sau presiunea. Acest lucru vă va ajuta să vă creați propria stylizație erotică, adaptându-vă în funcție de nevoi și de reacțiile partenerului tău.