Top 10 filme de văzut în acest sezon

Atunci când se referă la filme, sezonul rece aduce cu sine cele mai mari premii ale anului. De la drame captivante până la comedii minunate, sezonul rece vă oferă numeroase lucruri pe care să le urmăriți. Dacă sunteți în căutarea unora dintre cele mai bune filme lansate în această perioadă, puteți să faceți o călătorie către top 10 filme de văzut în acest sezon.

Iată 10 filme pe care nu trebuie să le ratați!

  1. Once Upon a Time in Hollywood

Mulți spectatori așteaptă cu nerăbdare lansarea noului film regizat de Quentin Tarantino, care s-a filat în anii 1969. Acest film de epocă urmărește aventurile lui Rick Dalton, actorul interpretat de Brad Pitt, si pe a lui Cliff Booth, scenaristul interpretat de Leonardo DiCaprio. Uneori istorie, uneori subiectul la moda, această dramă de epocă poate oferi spectatorilor un răgaz de la monotonia vieții de zi cu zi.

  1. Le Mans ’66

Și acesta este unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui sezon. Filmul spune istoria acestei echipe constituite din piloții Carroll Shelby și Ken Miles, alături de inginerul Henry Ford II, care a decis să ia decizia de a-și manevra supraviețuirea financiară învingând echipa Ford GT40 la 24 Hours Le Mans, cursa automobilistică cea mai dificilă de la acea vreme. Acest film este un roman despre viață, drama și dragostea pentru automobile.

  1. Joker

Acest film este construit în jurul tristei istorii a lui Arthur Fleck. Cu o experiență de viață anostă, Fleck luptă pentru a face față societății în care trăiește, uneori câștigând, alteori pierzând și încercând să trăiască, dar vorbind despre un personaj puternic care trebuie să discute cu propriile sale demoni interioare. Cu Joker în rol principal, Joaquin Phoenix oferă o interpretare bravă a acestui personaj complicat.

  1. Hustlers

Hustlers spune povestea unei grupuri de striptease din New York care încearcă să obțină suficiente bani pentru a supraviețui vieții lor cotidiene. Din această grupă face parte și Destiny, un dansator jucat de Jennifer Lopez, care are destul de multe control asupra altor femei striptease. Acest film ne aduce mai aproape de lumea unui business în care femeile regulează totul și se descurcă împreună.

  1. Marriage Story

Marriage Story este o dramă captivantă despre o cuplu ce își apropie drumurile. Filmul prezintă o poveste despre o familie care se destrame, după Netflix atrăgând audiențele cu actorul Adam Driver și Scarlett Johansson în rolurile principale. Acest film vă poate ajuta să vedeți lumea sub o altă lumină și să înțelegeți că cu un divorț, vor urma și emoții dureroase.

  1. The Irishman

Încearcă să croiască o poveste în ansamblu a vieții nesfârșitei lui Frank Sheeran, un camionagiu care devine un asasin profesionist. Filmul se concentrează pe aspectul vârstei acestuia în care reflectează asupra vieții sale și deciziilor pe care le-a luat. Robert De Niro, Joe Pesci și Al Pacino sunt vedetele filmului, care te poartă prin viața dificilă a lui Sheeran.

  1. Knives Out

Knives Out vă va lua într-o perioadă de suspans și mister, urmărind investigarea familiei Thrombey după ce bunicul lor a fost descoperit moartea misterioasă. Acest film prezintă o nouă astfel de încercare a lui Rian Johnson pentru a ne captiva cu o misterioasă și uimitoare cutie a lui Pandorra. Această captivantă investigație criminală ne oferă o varietate de actori puternici, care includ nume precum Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis și Ana de Armas.

  1. Bombshell

Bombshell surprinde drama și presiunea unor femei care se luptă împotriva unui lider puternic.Acest film se concentrează pe povestea reală a trei femei care iau măsuri și luptă împotriva lui Roger Ailes, fostului șef de la Fox News, acolo unde au fost dezbateri despre sexualitate și discriminare gender. Acest film formidable și captivant te va absorbi în această luptă, prin prezentarea dramatică a Charlize Theron, Margot Robbie și Nicole Kidman.

  1. A Beautiful Day in the Neighborhood

Filmul prezintă o zi frumoasă în cartierul lui Fred Rogers. Fred Rogers care a devenit celebru și apreciat datorită programului său de televiziune The Neighborhood, din anii 60 și 70. Filmul urmărește relația lui Rogers cu un jurnalist, Lloyd Vogel, al cărui personaj este interpretat de Matthew Rhys. Această relație schimbatoare ne-o introduce în lumea lui Rogers, și în ceea ce poate face un om în căutarea pericolului și liniștii.

  1. Jojo Rabbit

Jojo Rabbit este o comedie despre o o poveste despre pași mari pe care un copil îi face prin procesul de maturizare. Acest film ne aduce în fața ochilor puterea de a rămâne optimist în cele mai dificile vremuri.