Tunsori bob scurt filat cu volum – idei de coafuri trendy și ușor de întreținut

Visezi la o tunsoare bob scurt filat cu volum și cauți idei de stiluri trendy pe care să le poți recrea oricând? Ei bine, aruncați o privire pe sfaturile noastre și pregătește-te să te bucuri de coafura mult visată! Coafura bob scurt filat cu volum reprezintă cea mai diversificată și versatilă tunsoare modernă, multi stiliști afirmând că aceasta se poate adapta tuturor tipurilor de păr și a fetelor cu mult stil.

De ce ar trebui să alegem tunsoarea bob scurt filat cu volum?

Pur și simplu pentru că este genul de tunsoare modernă ce asigură un look fresh și aranjat exact cum dorești. Aspectul feminin și elegant al unei astfel de coafuri nu poate fi negat. Există o mare varietate de modele, dintre care amintim următoarele:

 1. Bob scurt filat cu volum în partea superioară
  Acest bob scurt filat cu volum este ideal pentru femeile care au părul des și voluminos și doresc să obțină un look mai feminin și modern. Partea superioară a părului este mai înaltă, pentru a crea un volum mai mare, iar tunsoarea poate fi vopsită în diferite nuanțe sau chiar împletită pe diagonală.

 2. Bob scurt filat cu volum în lateral
  Această variantă de bob scurt are și ea un volum generos, care este adus în partea superioară a părului prin vopsirea mai închisă a coronitei și a părților laterale. Curățarea cu rigurozitate tipică acestui stil datorează un aspect ceva mai puțin încărcat în zona frontală.

 3. Bob scurt filat cu volum în față
  Dacă preferi un look mai extravagant, poți opta chiar și pentru binecunoscutul bob scurt filat cu volum în față. Acesta poate fi obținut prin prinderea parului cu o parte mai puțin înaltă și atașarea unei bucle în partea superioară, pentru a crea un volum mai mare în față.

 4. Bob scurt filat cu volum oval
  Desigur, cine poate uita de varianta fabuloasă de bob scurt filat cu volum oval? Părul lânos cade ușor pe sub urechi, completându-se cu partea din spate tăiată perfect, ceea ce aduce un plus de eleganță și softness acestei coafuri.

Cum să întreținem tunsoarea bob scurt filat cu volum

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știm despre a ține mușchii acestei coafuri este că noi însine trebuie să ne oferim câteva secunde pentru a ne aranja podoaba capilară. Există anumite elemente esențiale care ne pot ajuta:

• Utilizarea de styling produse prim-plan. Mai multă spume și produse pentru volum este cel mai bun lucru pe care îl poți încerca cu coafura bob. Cu aceste produse, poți trimite ușor volumul în locurile potrivite și oferi mai multă formă și definire.

• Folosirea unor cămăși speciale. Pentru un volum mai mare și mai multă forță în stabilizarea buclelor, asigură-te că folosești cămăși de cauciuc și alte accesorii ușoare, pentru a mări volumul.

• Acordă atenție și la vopsirea părului. Nu vreau să mă repet prea mult, dar pentru un volum extra și mai multă strălucire folosește întotdeauna produse de styling speciale pentru tipul tău de păr și folosește metode de vopsire profesionale.

• Utilizează alte produse speciale pentru stil. De exemplu, dacă vrei să încerci un stil nou, poți obține noi cozi cu ajutorul cărora să creezi bucle mai groase și întoarce linia la fel de sleek care îți place.

• Utilizarea periuțelor speciale de îndreptat. Acestea sunt produse destinate sistemului tău de stil și ți se recomandă să le utilizezi pentru a obține un look mai uniform și natural la coafura bob scurt filat cu volum.

Cele mai populare și frumoase stiluri de bob scurt filat cu volum

• Bob scurt cu breton asimetric
Dacă vrei să faci o schimbare majoră în privința stilului tău, atunci acest bob scurt filat cu volum reprezintă cea mai bună alegere. Bretonului i-a fost dată o formă asimetrică în care este ondulat și suvit cu suvite de păr de la o parte la alta.

• Bob scurt și rotunjit
Pentru o feminitate spirituală, această variantă de bob scurt filat cu volum îți oferă un look sau impresie. Fuziunea luminii și a strălucirii unica înrădăcinată în încadrarea feței părului ondulat tăiat perfect îți oferă o adevărată șansă.