Tunsori par scurt: tendințe și modele pentru părul tău

Indiferent ce ar spune tendințele în materie de modă, îți poți exprima stilul și personalitatea cu părul tău. Dacă vrei să schimbi câte ceva, și-atunci când se apropie vara și vrei să rămâi mereu în tendințe – tunsorile scurte sunt ceea ce cauți.

De la tăieturi simple și strânse, la tunsori cu stil cu efect „spikes”, la părul scurt răscolat în nopțile albe din parcuri – tunsorile scurte oferă un mod potrivit de a schimba aspectul într-un mod ușor și cu posibilități de stilizare destul de variate. Așa ca ai atât de multe opțiuni când vine vorba despre ce anume să poartă părul tău.

În acest articol vom acoperi tendințele și modelele de tunsori scurte de păr care se potrivesc perfect pentru 2018 și anii ce vor urma.

Cum alegi cea mai potrivită tunsoare pentru tine

O tunsoare potrivită nu este cea mai scurtă – pentru a alege cea mai bună tunsoare pentru tine, trebuie să iei în considerare mai multe elemente.

Înainte de a te decide asupra unei noi coafuri, este esențial să te asiguri că faci alegerea potrivită – aceasta înseamnă că te asiguri că tunsoarea pe care o vei alege se potrivește stilului tău, marfii puțin vorba despre forma și textura părului tău.

Și asta include luarea în considerare a mai multor factori precum:

● Forma feței: Tunsorile care se potrivesc cu o anumită formă a feței (în funcție de lungime, lățime și diferențierea trăsăturilor) vor face ca particularitățile tale să pară mai minunate și să oferă elementul de contrast necesar pentru ca părul tău să arate perfect.

● Textura părului: Exista o mulțime de stiluri, dar părul fin, ondulat sau lucrat necesită pantaloni scurți și tunsori care să completeze mai degrabă decât să acopere textura sau volumul.

● Frizura ta: Părul ta are de asemenea un anumit stil și persoana care îl colorează trebuie și ea să îl ia în considerare atunci când alegi o tunsoare.

● Îngrijirea pe care o poți oferi: tunsoarea ta trebuie să se potrivească cu timpul pe care îl poți dedica stilizării sale. Tunzorile scurte sunt mai ușor de îngrijit.

● Vârsta: Modelele de tunsori scurte potrivite se schimbă pe măsură ce crești.

Tendințe tunsori pentru părul scurt

Modelele care sunt in trend pentru acest an acoperă atât experienții tradiționale cât și stiluri mai moderne. Caută cele mai potrivite pentru tine și umblă cu încredere prin ședința de tunsoare.

Cocktoyalul clasic

Tunsorile scurte sunt întotdeauna populare și în 2018, ea cherchez la un clasic îmbunătățit. Vorbim despre o imagine feminină și modernă, îngrijită și eleganta, pe care o poți personaliza dupa cum dorești.

Tunsorile cu aspect răzuit

Acest stil oferă tunsoarea ta într-o notă mai agresivă. Acest stil de păr se realizează prin taierea firelor de par în lungime diferită sau chiar încrețirea părului prin diferite metode și tipuri de vopsele.

Aspect scurt și moale

Când vorbim despre acest stil, e ca și cum am vorbi despre un fel de mix între aspectul răzuit și clasic. Părul este tăiat mai scurt decât asimetric și mai lung decât cel răzuit, dar cu elemente de tăiere în unghiuri și benzi.

Testați cu firele

Această opțiune se referă la taierea părului în cel mai mic nivel, mai aproape de scalp, dând un aer mai agresiv și mai strâns. Folosește diferite lungimi la aranjarea firelor de pe scalp, tăiate deasupra urechilor.

Tunsori cu breton și cu contur

Bretonul și conturul care îl înconjoară sunt întotdeauna un „must” în tunsori. Bretonul îți oferă o șansa de a personaliza tunsorile tale, prin umplerea straturilor laterale, sau chiar prin trasarea frunții sau a complimentelor sale.

Tunsori cu breton scamos

Asta este un stil de tunsoare cu breton dar care în plus are fire fără tăiere sau design. Acest lucru oferă părului un plus de volum și mai multe variante pentru uscarea și stilizarea sa.

Tunsori retro și tăierea în liniște

Dacă vrei să încerci ceva diferit, păstrând stilul clasic, atunci această opțiune se potriveste perfect pentru tine.

Tunsorile care iau ocazia să pară nou și modern cu stilurile clasice sunt cea mai buna opțiune pentru a obține inspirația necesară.