Tunsori pentru părul de lungime medie: Cele mai populare și elegante modele pentru acest sezon

Tunsorile sunt unele dintre cele mai puternice declarații de stil pe care le poți face și este important ca această alegere să fie una cât mai bine gândită. Dacă aveți părul de lungime medie și vă aflați în căutarea unei tunsori potrivite, atunci sunteți în locul potrivit. Mai jos veți găsi cele mai populare și elegante modele de tunsori pentru părul de lungime medie din acest sezon.

Cum alegem o tunsoare potrivită

Înainte de a încerca să vă căutați tunsoarea potrivită, trebuie să vă luați câteva momente pentru a analiza structura feței, forma feței și textura părului. Acest lucru vă va ajuta să decideți ce tunsoare să încercați.

De asemenea, este important să vă gândiți dacă este nevoie de produse de îngrijire a părului șocasă pentru a aranja această tunsoare. O tunsoare trebuie să arate și să se simtă grozav, indiferent de ce produse îngrijire vor fi implicate.

Cele mai populare și elegante modele de tunsori pentru părul de Lungime Medie din acest Sezon

  1. Tunsoarea Bob

Tunsoarea bob este întotdeauna o bună opțiune pentru părul de lungime medie. Această tunsoare poate veni într-o varietate de forme și stiluri, oferind astfel ocazia de a avea o tunsoare este la fel de personalizată cum doriți.

Pentru această tunsoare, se utilizează un fir de scule care abia acoperă urechile și dă forma originală a tunsorii, aceasta căzând direct pe umeri. Oricine poate purta această tunsoare și arată bine pe orice tip de păr.

  1. Părul Moale și Ușor Ondulat

Acesta este unul dintre stilurile populare ale momentului. Începeți prin spălarea părului cu o spumantă blândă pentru a menține umiditatea și catifelare. Apoi, folosiți un uscător de păr și o perie rotundă de dimensiuni medii pentru a crea o suvită mare și ușoară pe întreaga lungime a părului.

Pentru finalizare, luați un fer de ondulat mic și mai puțin călduros și ondulați firele și lăsați-le să se răcească. În cele din urmă, folosiți spray-ul cu efect de netezire și vânt pentru a da volum întregii tunsori.

  1. Pentru Coafarea Personajului Modern

Această tunsoare este pentru cei care iubesc un stil modern și mai puțin formal. Pentru această tunsoare, firele sunt scurte pe partea laterala și încălțate cu o benziță de zburlire pe partea superioară.

Vă puteți obișnui cu aceasta prin tăierea părului de la baza gâtului cu un falou mini în jurul tăvii și apoi căutându-vă șuvițele laterale pentru a le tăia în linie. Textura părului va face tunsoarea mai ușor de modelat, asa că adăugați un produs de îngrijire pentru a adăuga volum.

  1. Coada de cal

În cazul în care doriți să vă aranjați părul într-un mod modern și sofisticat, cea mai bună opțiune este o coadă de cal. Această tunsoare poate părea simplă, dar poate arăta foarte elegantă și clasică.

Primul lucru pe care veți dori să îl faceți este să folosiți un fir de scule pentru a defini dispoziția și forma părului. Apoi, folosiți un fer de ondulat pentru a adăuga mai multă textură în păr. Când s-a terminat ondularea, luați un elastic și trageți părul într-o coadă înaltă.

  1. Coafura de Coc

Cocul este acea tunsoare care poate fi purtata în orice ocazie, fiind întotdeauna nevoie de minimum de efort și de minimum de produse de îngrijire. Pregatiii-vă părul si folosiți un pieptene fin pentru a-l detasa într-o modalitate uniformă și pentru a scoate firele strâmbe.

Împărțiți părul în mai multe secțiuni egale și împletiți fiecare secțiune una câte una, începând de la partea din spate a capului și trecând spre partea de sus. Când ați întregit coafura, fixați-o cu ace cu aderență mare. Dacă doriți, puteți adăuga și câteva accesorii.

  1. Tunsoarea Pixie

Tunsoarea Pixie este o opțiune cool și modernă pentru părul de lungime medie, oferindu-vă un look care poate fi mai degrabă dramatic și modern. O puteți face acasă cu unele instrumente și produse de îngrijire.