Tunsori scurte pentru femei: Idei de coafuri trendy și ușor de întreținut

Tunsorile scurte pentru femei sunt una dintre cele mai populare tendințe în materie de coafuri și frumusețe. Elegante, moderna, practică sau avangardistă, tunsoarea scurtă poate fi adaptată individualității fiecărei persoane. Pentru a vă ajuta să vă decideți ce coafură preferați în 2021, acest articol vă va detalia câteva dintre cele mai populare și trendy tunsori scurte pentru femei, care sunt ușor de întreținut.

Ce înseamnă tunsoarea scurtă?

Tunsorile scurte sunt formațiuni de păr ce vor ajunge până în partea superioară a gâtului sau chiar mai scurte, eventual până la mijlocul urechii. De obicei, acestea sunt mai ușoare decât tunsorile asimetrice și mai puțin înțesate. Un păr scurt oferă o anumită libertate în ceea ce privește stilul. Poate fi ondulată, dreaptă sau pur și simplu rebelă.

Beneficiile tunsorii scurte

Tunsorile scurte oferă multe beneficii atât pe termen scurt cât și pe termen lung. Acestea sunt printre altele:

• Durabilitate – Datorită faptului că aspectul părului scurt rezistă mai mult, nu este nevoie să mergeți la frizerie atât de des;

• Se îngrijește și aranjează mai repede – Un mediu de îngrijire mai scurt poate fi aranjat și îngrijit mai rapid și mai ușor și nu vă va lua ore sau chiar zile să vă îngrijiți părul;

• Dezvoltare personala – Un păr scurt necesită o încredere mai mare în sine și ne poate ajuta să ieșim din zona noastră de confort;

• Italianul Bob – Italianul are poate cea mai populară tunsoare scurtă a tuturor timpurilor și se poate adapta aproape tuturor tipurilor de forme de față;

• Forma de față – Tunsorile scurte sunt modelate în mod special pentru a accentua contururile feței și ovalului natural;

• Menținere curată – Acestea sunt ideale pentru persoanele care au mai puțin timp și preferă să-și curățe mai des și să arate întotdeauna aranjate.

Cele mai populare tunsori scurte pentru femei

În cele ce urmează, vom descrie câteva dintre cele mai populare și trendy tunsori scurte pentru femei ce pot fi ușor de întreținut și care se potrivesc multor forme și texturi ale părului.

  1. Pixie cu bucle

Această tunsoare scurtă este foarte feminină și aduce un aer romantic. Este subțire și se poate adapta tuturor formelor de față. Pentru a obține efectul de bucle dese, puteți folosi un ondulator sau tehnici de înfrumusețare.

  1. Bob lung

Acest model de tunsoare scurtă pentru femei poate avea un aspect moale, feminin și modern. Partea cea mai bună este că poate fi în modalitate aproape oricarei forme de față și texturi.

  1. Clădirea Razor

Tunsorile scurte cu lama pot oferi o versiune modernă și contemporary a style-ului scurt clasic. Acesta este potrivit pentru femeile care își doresc o schimbare drastică la o coafură dar, în același timp, să își păstreze părul scurt.

  1. Blunt Bob

Blunt Bob este unul dintre cele mai populare tunsori scurte de peisaj. Acesta este adaptabil tuturor formelor de față și nu va pierde din aspectul său clasic.

  1. Tunsoare scurtă micro

O tunsoare scurtă micro este una dintre cele mai drastice tunsori pe care le puteți purta. Aceasta poate fi foarte versatilă și pentru a obține cel mai bun efect, puteți apela la tratamente pentru întărirea densității foliculilor de păr.

  1. Tunsoare cu ciuful

Pentru femeile care iubesc un look mai relaxat și mai rebel sau care au nevoie să acopere acele câteva fire de păr care se încurcă des, tunsoarea cu ciuful este cea mai potrivită optiune.

  1. Tunsoare scurta parului ondulat

Aceasta tunsoare poate fi potrivită atât pentru părul creţ, cat și pentru părul ondulat. De obicei, această coafură se aranjează cu bucle ușoare sau cu câteva onduleuri. Avantajul acestei tunsori este că se poate adapta tuturor formelor de păr.

Cum se îngrijește un păr scurt

Șamponarea este extrem de importantă pentru stilul tău scurt. Un produs bun și adaptat tipului tău de păr va ajuta la încărcarea foliculilor de păr, ceea ce înseamnă că veți avea mai multă volum la șuvițele tale scurte. Spălarea cu apa fierbinte, clătirea cu apă rece și balsamul potrivit pentru părul vostru vă vor ajuta să preveniți uscarea și ruperea părului.