Unghii cu gel pentru vară: Cele mai frumoase și colorate modele pentru acest sezon

Verile sunt iubite pentru schimbarile de stil pe care le aduc și acesta este anul perfect pentru a experimenta noi look-uri. Un pas important în adoptarea unui nou stil al ținutelor, accesoriilor și tendințelor este sculptarea unghiilor. Unghiile cu gel sunt în mod special populare, astfel încât problema ți se rezolvă cu ajutorul unei manichiuri reușite și a unor modeluri pe măsura.

Iată ce trebuie să știi despre unghiile cu gel în acest sezon, inclusiv câteva modele de unghii uimitoare pe care să le încerci.

Ce sunt unghiile cu gel?

Unghiile cu gel sunt un tip de unghii false fabricate dintr-un polimer, care se usuca prinizând la lumina ultravioletă sau LED. Sunt mai rezistente decât alte unghii false, datorită modului în care se usucă prin aderare. Acest lucru face ca manichiura să reziste mai mult la zgârieturi și la scurgere sau la dezlipere, rezistând în medie cinci sau chiar șase săptămâni.

În ceea ce privește produsele folosite, există o gamă largă deși cea mai bună se referă la produsele destinate uzului personal acasă. Acestea sunt disponibile în sistemul 2-3-2, care conține un bază, un lac și un stag (care include stratul de gel și stratul de intarire). Acestea pot fi cumpărate ca seturi complete sau cu individual produsele, în orice magazin de profil sau online.

Moduri de aplicare

Există mai multe moduri de aplicare, în funcție de preferințele fiecăruia. De obicei, există mai multe trepte, începând cu pregătirea unghiei, pentru a se asigura că este curată și la fel ca înainte, șlefuirea pentru a așeza culoarea și până la aplicarea gelului pentru a termina look-ul.

Această procedură poate include construirea în forme, extensii, aplicarea straturilor de gel, modelarea, designului și chiar pictura desenelor speciale. Pentru a obține cu adevărat rezultatul dorit, încercați să găsiți un profesionist, care să vină cu experiența necesară și să încerce modele de unghii deosebite sau ciudate.

Cele mai bune produse pentru unghii cu gel pentru vara

Răsfoind produsele existente, ați fi uluit de numeroasele opțiuni și produse disponibile. Următoarele produse sunt optiuni printre cele mai recomandate și ar trebui sa fie în topul listei oricărei persoane care se gândește la o manichiură cu gel:

● Urban Goddess Ritual-Busting Gel Polish: O formulă rezistenta, creată special pentru a rezista la petreceri și evenimente.

● Orly GelFX Cityscape: O manichiură pentru a vă îmbrăca unghiile cu aspect de metropolă în lumea ta.

● Cuccio Colour Veneer, Gel seiche: Un produs ideal cu care puteți obține culori uimitoare.

● Essie Gel Couture: Un produs versatil cu care puteți face modele simple, dar efectuase, cu un finisaj lucios.

● Kiara Sky Gel Polish: O formulă ce garantează rezistență și aspectul natural al unghiilor.

Cele mai interesante modele pentru vară

Verile aduc un plus de curaj și privirea în ceea ce privește alegerea modelelor de unghii și a culorilor pentru a face mai ușor accesorizarea ținutelor. Iată câteva idei de modele și schițe pe care să le încercați dupa ce v-ati pregatit unghiile.

● Modele florale sau naturale

Verile sunt perfecte pentru a experimenta cu adăugarea unor flori sau insecte pe unghii. Aceste modele se pot face cu ajutorul unor stilouri speciale deoarece pot fi create direct pe unghie. Petalele, frunzele sau insectele pot fi vopsite și ornamintate cu cristale, sclipici sau strasuri, pentru a obține un aspect sofisticat. Cu acest stil, veți fi privit cu admirație și veți primi complimente din partea tuturor.

● Cu modele geometrice

Enervat de motivle florale? Nimic mai simplu! Modelele geometrice sunt o alegere interesantă, deoarece se poate folosi o varietate de culori, lăsându-vă cu multiple opțiuni și schițe. Obţineţi un aspect simplu, elegant sau chiar complex cu aceste modele, tăvălindu-vi unghiile și individualizând-le după gustul propriu.

● Cu strălucire sau sclipici

Unghiile cu gel au și ele tendințele lor, cum ar fi cele în care sunt adăugate sclipici. Acesta poate fi aplicat prin frezarea unghiilor sau prin pictarea unor modele interesante cu sclipici de diferite forme și culori. Aceste modele permit ca creativitatea și originalitatea să fie adaugate informațiilor despre stilul propriu.

● Modele simple în culori pastel

Unele dintre cele mai populare sezon pot fi obținute prin aplicarea unei rețeti simple, combine două tonuri înalte și joase într-un mod armonios. Acest tip de model oferă suficient de mult cohoesion și simplitate, dând un aspect natural și fin.