Unghii cu gel rosii balerina: modele de unghii elegante si feminine

Unghiile cu gel rosii balerina sunt cele mai recente tendinte de unghii moderne pentru femei. Acest tip de manichiura aduce culoare si stralucire mainilor tale, oferindu-ti o imagine eleganta si feminina. Poti alege mai multe modele si estetica potrivita pentru look-ul tau. Iata ce trebuie sa stii despre unghiile cu gel rosii balerina.

Ce sunt unghiile cu gel rosii balerina?

Unghiile cu gel rosii balerina sunt un tip de unghii false care sunt create din geluri polimerice rezistente și dure, folosite pentru a acoperi unghia naturala si fiind in general acoperite cu culori stralucitoare și viu colorate. Acest tip de unghii ofera multe avantaje estetice, inclusiv adancirea culorii sau a culorilor si luciul pe care le ofera.

Avantajele unghiilor cu gel rosii balerina

Unghiile false cu gel rosii balerina iti ofera avantaje estetice importante:

  1. Puterea de rezistenta – sunt foarte rezistente si pot fi purtate o perioada mai lunga de timp.

  2. Estetica – au un aspect natural si sunt mult mai stralucitoare fata de unghiile false obisnuite.

  3. Usurinta in aplicare – sunt usor de aplicat; in comparatie cu alte tipuri de unghii false, gelul rosu balerina se aplica foarte usor.

  4. Stralucire naturala – pentru un look deosebit de luciu si stralucire al unghiilor.

  5. Rezistenta la crapare – aceste unghii false sunt mult mai rezistente la frecare si la mici probleme cu unghia naturala.

Cum sa aplici unghiile cu gel rosii balerina

Aplicarea unghiilor cu gel rosii balerina poate fi usoara si formidabila, dar trebuie sa urmezi intotdeauna instructiunile pentru primul pas – curatarea si pregatirea unghiilor. Acest proces dureaza in medie 10 minute.

Pasul urmator este sa folosesti un polimerizator UV sau LED (light emitting diode) pentru a-ti aplica unghiile cu gel. Daca utilizezi polimerizatorul cu UV, trebuie sa aplici un ceara de protectie, iar daca folosesti un polimerizator cu LED, nu trebuie sa-l folosesti.

Asteapta sa se usuce complet gelul pe unghiile tale. Intinde usor un strat subtire de gel rosu balerina si lasa sa se usuce. Adauga un strat de gel pentru a acoperi complet unghiile si lasa sa se usuce din nou. Mai adauga un strat fin de gel decorativ pentru a completa modelul si lasa sa se usuce din nou.

Cand totul este gata, indeparteaza stratul de ceara si aplica un strat subtire de top coat folosind un polimerizator UV sau LED. Lasa sa se usuce complet, indeparteaza urmele de top coat si poti fi mandra de rezultatul manichiurii tale.

Cele mai populare modele de unghii cu gel rosii balerina

Exista o varietate de modele de unghii cu gel rosii balerina pe care le poti alege. Iata cateva dintre cele mai populare:

  • Unghii marmorate – marochinatul sau culorile in degrade reprezinta un design elegant si clasic.

  • Unghii cu maripose – poti incerca modele cu maripose in combinatii de culori care sa se potriveasca stilului tau.

  • Unghii cu aplicatii – sunt simple, dar au un look aparte si modern.

  • Unghii albastre – alatura-te trendului si incerca unghiile cu gel albastre care se potrivesc perfect pentru cei care indragesc culorile vii.

  • Unghii mini flori – poti incerca aceste modele de unghii cu flori mici si delicate care se potrivesc la perfectiune cu look-ul tau feminin si la moda.

Iata cateva lucruri importante de retinut

Daca detii unghii cu gel rosii balerina, alege sa le renovezi cel putin odata la fiecare 2 saptamani pentru o singura unghie si la fiecare luna pentru intregul set de unghii. Foloseste produse speciale pentru a intretine unghiile false.

Aplicarea acestor tipuri de unghii poate fi foarte amuzanta dar si un pic dificila. Asigura-te ca urmezi instructiunile exact si foloseste produse adecvate pentru ca unghiile tale sa arate exceptional si sa-ti ofere un look modern si feminin.