Bancuri amuzante pentru a înveseli ziua

Când este vorba de umor, adesea, scurt și dulce este calea cea mai bună pentru a ne relaxa și a înveseli ziua. Bancurile sunt o modalitate bună de a te relaxa, de a te distra și de a te bucura. Umorul ne face să ne simțim mai fericiți și ne întinerește simțul umorului. Iată câteva bancuri amuzante care te vor distra și te vor face să înveselești ziua întreagă.

I. Ce sunt bancurile amuzante și de unde vin?

Bancurile amuzante sunt obișnuite glume scurte și umoristic. Ele sunt în general scurte și dulci, constând în general din două sau trei linii amuzante. Sunt cele mai comune în cadrul conversațiilor ușoare și pot fi spuse între două persoane sau mai multe. Bancuri provin de la anecdote, de la situații care au aparținut culturilor și vehicularea lor în comunitatea lor, încercând să facă lumea să zâmbească. Aceste glume amuzante se transmit din generație în generație și devin o parte importantă a culturii pentru mulți oameni.

II. Beneficiile bancurilor ușoare

Bancurile ușoare au multiple beneficii, cum ar fi creșterea bunăstării și ameliorarea stresului. Umorul poate ajuta la alungarea adesea exagerate a îngrijorărilor și a stresului la care ne confruntăm. Datorită capacității sale de a relaxa, înviora și distra, umorul poate să te scoată din depresia cronică și angoasă și să îți ofere emoții pozitive în viața ta.

III. Cele mai bune bancuri amuzante

Există o mulțime de bancuri amuzante care te pot face să te simți mai bine. Iată câteva dintre cele mai bune bancuri amuzante:

 1. Ce fac optsprezece șoareci mici într-o cutie de pantofi?
  A. Un sport de echipă foarte mici!

 2. Care este diferența dintre un patruped și un balon?
  A. Nu poți să încerci cu un patruped.

 3. Care este diferența dintre un iepure și un pinguin?
  A. Un iepure aleargă și un pinguin glisează.

 4. Ce este mai mare, patru sau cinci?
  A. Patru se referă la un număr, în timp ce cinci este forma ta preferată a glucozei.

 5. Ce fac doi păsări mici pe un înger?
  A. Un duet!

IV. Depășirea barierei jenante pentru a spune bancuri amuzante

Uneori, poate fi greu să spui bancuri amuzante într-un grup de oameni, dar poate fi și mai greu să ridici mâna și să întinzi mâna să spui un banc pentru prima dată. Uneori poți fi avansat de emoție sau adesea îți poate fi frică că nu vei fi ridiculizat. Fiți pregătit pentru când intri într-un grup nou sau te prezinți pe tine însuți pentru prima dată, încercați sa depășiți această teamă. Dacă încercați să spuneți bancuri amuzante, este de așteptat să râdeți și altcineva. Râsul și umorul sunt foarte bune moduri de a potrivi mai bine în cercul nou al vostru și de a vorbi despre ceva complet diferit de la temele întunecate.

V. Cum creați un banc de care să se facă râs

Bineînțeles, poți să cauți și să spui bancuri amuzante când mergi la o petrecere sau întâlnire. Dar, să știi cum să faci un banc bine și să te distrezi și să te faci să râzi alții este o marebine. Deci, pentru a face bancuri, învățați cum să utilizați exagerările și sarcasmul pentru a provoca râsul pe care îl cautați. Iată câteva lucruri pe care le puteți lua în considerare atunci când creați bancuri amuzante:

 1. Pune întrebări comice. Puteți crea întrebări comice în cazul în care persoanele din grup încep să răspundă și să încerce să creioneze răspunsul corect sau cel mai comod în acest sens.

 2. Folosește exagerările și comparații. Utilizați exagerările și comparațiile pentru a face râsul mai rapid și mai bine realizat.

 3. Foliți-vă de simțul umorului. Dacă vreți să creați bancuri, aveți nevoie de un simț al umorului. Bucurați-vă și râdeți cu umor când vedeți ceva amuzant în altă parte.

 4. Utilizați elemente comice pentru a face râsul. Puteți folosi simpatie, inventivitate, diverse jocuri de cuvinte și sarcasm pentru a crea și livra bancuri amuzante și distractive.