Bancuri cu Bula: Cele mai amuzante bancuri cu personajul indragit Bula

Bula este un personaj indragit din mai multe povesti, si unele dintre ele sunt foarte amuzante. Bancurile cu Bula aduc o multime de bunatati, dandu-le oamenilor oportunitatatea de a se bucura de aceste povesti. Sunt multe bancuri care il implica pe Bula si acestea pot fi un lucru foarte distractiv pentru intreaga familie.

Cu toate acestea, poti fi destul de confuz si nu stii exact care sunt cele mai amuzante bancuri cu Bula? Nu iti fie teama! Acest articol iti va arata cateva dintre cele mai amuzante bancuri cu Bula.

Bancuri scurte si haioase

Daca cauti cateva bancuri scurte si haioase, atunci Bula este unul dintre personajele tari.

Iata cateva dintre bancurile sale scurte si haioase:

 1. Bula se plimba cu bicicleta si intreaba banca: “Aveti un ban?” Banca ii raspunde: “Ne pare rau, nu avem niciun ban!”
 2. Bula era impreuna cu un prieten la magazin si intreba: “Ce vrei sa cumperi?” Iar prietenul sau a raspuns: “Vreau sa cumperi incasezator.” Bula a observat un bancomat si a spus: “Deci vrei să cumperi un bancomat?”.
 3. Bula mergea pe strada si a auzit un caine care lingea un lant. Asa ca el a spus: “Wow, un caine care ii place lantul meu.”

Bancuri despre genul lui Bula

In multe dintre bancurile cu Bula se fac referiri la genul sau.

Iata cateva dintre bancurile despre genul lui Bula:

 1. Bula iesea la o plimbare si a vazut o babuta. El a spus: “Stai, babuta asta seamana cu mine.” Doar ca babuta nu a spus nimic.
 2. Bula era atat de mare incat a traversat un rau. O babuta a vazut asta si a spus: “Wow! Acest bula poate travesti si poate traversa si rauri!”
 3. Cand Bula a vazut o babuta zburand spre cer a zis: “Wow! Chiar si babutele pot zbura”

Bancuri despre prietenii lui Bula

Multe dintre bancurile cu Bula se refera la prietenii sai.

Iata cateva dintre bancurile despre prietenii lui Bula:

 1. Cand un prieten al lui Bula a vrut sa faca salturi de pe stiva de carti, Bula i-a spus: “Nu te bagi, sunt prea multe carti aici!”
 2. Intr-o zi, Bula si prietenii sai au vrut sa se urce intr-o barca, dar barca era prea mica pentru ei. Bula a zis: “Doar unul dintre noi va putea sa se urce in barca”, iar prietenii sai au sarit in acelasi timp pentru a vedea cine ajunge primul in barca.
 3. Intr-o zi, Bula si prietenii sai se plimbau prin oras, cand dintr-o data o minge s-a lovit de ei. Bula a prins mingea si a spus: “Voi nu sunteti prietenul meu!”

Bancuri de autointrecere

Bancurile de autointrecere il implica pe Bula in stari amuzante. Acestea sunt foarte distractive si intotdeauna ii dau o ocazie sa arate cate ceva nou.

Iata cateva dintre aceste bancuri:

 1. Intr-o zi, erau Bula si al sau prieten pe un acoperis. Bula s-a uitat in jos si a spus: “Stai sa ma intrec! Sa vedem cine cade primul.”
 2. Bula a vazut un caine care lingea un lant si i-a spus: “Vreau sa ma intreci!” Si cainele a inceput sa linga lantul mai repede.
 3. Bula se uita la o oglinda si a vrut sa se intreaca singur. Asa ca s-a pozat in fata oglinzii si a spus: “Sa vedem cine arata mai bine!”

Bancuri despre familia lui Bula

Bunele maniere si bunele obiceiuri sunt foarte importante pentru familia lui Bula.

Iata cateva bancuri despre familia lui Bula:

 1. Bula se uitaba la televizor cu mama sa si ea a zis: “Scuzama, dar trebuie sa te rog sa inchizi televizorul si sa te duci sa te joci.” Bula i-a raspuns: “ Dar asa ma distrez.”
 2. Cand Bula se aseza la masa cu familia sa, mama a zis: “Bula, nu uita sa te speli pe maini inainte sa mananci.” Bula i-a raspuns: “Da, mama, chiar mi-am spalat mainile de cand am intrat in casa.”
 3. Intr-o zi, familia lui Bula a fost la o petrecere si mama sa s-a apropiat de el si l-a intrebat: “Ce faci, Bula? Ai mancat ceva inainte sa te duci acolo?” Bula a raspuns: “Da, mama, am mancat cateva biscuiti din portetul meu.”

Concluzia este ca bancurile cu Bula sunt foarte distractive. Aceste bancuri aduc multa ocazie sa radem si ne fac sa ne simtim bine. Toate bancurile cu Bula sunt scurte si povesti haioase ce pot fi usor amintite si impartasite si cu altii. De asemenea, aceste bancuri pot fi folosite si de catre parinti ca sa-i invete pe copii bunele maniere si obiceiuri.

In general, a povestit bancuri cu Bula poate fi foate distractiva pentru intreaga familie. Acestea sunt perfecte pentru a petrece cu cei dragi in intimitatea propriei locuinte.