Bianca Drăgușanu însărcinată – detalii despre sarcina celebrei vedete și viața personală

Bianca Drăgușanu, vedeta care se bucura de foarte mare popularitate în ultimii ani, în special dupa apariția în mai multe reality TV-uri a anunțat în 2019 că se află însărcinată. Bianca a făcut anunțul în data de 8 august pe o rețea de socializare și s-a aratat foarte încântată de această veste minunată și emotionantă.

Întrucât anunțul a stârnit mari valuri de încântare și multe întrebări despre viața sa personală și familiei sale, astăzi vom vorbi despre detalii despre sarcina celebrei vedete, Bianca Drăgușanu, și despre viața sa de zi cu zi.

Numele Bianca Drăgușanu este cunoscut de mulți în România datorită faptului că a fost prima prezentatoare a emisiunii „Neața cu Răzvan si Dani” și a prezentat și alte emisiuni precum „Late Night cu Simona Gherghe”, „Brau cu Sorina și Răzvan”. De asemenea, a mai aparut in diferite show-uri și talente precum „Mireasa pentru fiul meu”, „X Factor” și „Românii au Talent” unde a fost prezentatoare și jurat.

Bianca Drăgușanu este căsătorită din 2019 cu bărbatul cu care se afla într-o relație de ani de zile. Aceasta si-a petrecut luna de miere într-una din părțile cele mai exotice din Italia și are un copil din prima ei căsnicie.

Bianca Drăgușanu și-a anunțat însărcinarea

Potrivit anunțului înscris pe rețeaua de socializare a vedetei, pe 8 august, Bianca Drăgușanu a reușit să își împlinească visul de a deveni mamă a doua oară și se afla în a șasea lună de sarcină.

Bianca se proclama încântată și multumită că Dumnezeu i-a oferit acest dar și îi ura sănătate atât fiului ei extrauterin, cât și bebelușului care se află în pântec.

Bianca Drăgușanu în media și cariera ei

În primul rând, Bianca Drăgușanu a început colaborarea cu postul de televiziune Antena 1 în anul 2004, devenind presenterul primei emisiuni a postului numit „Neața cu Răzvan și Dani”. Majoritatea emisiunilor sale au fost create special pentru ea și s-au bucurat de foarte mare succes.

Ulterior, ea a cunoscut succesul și în alte emisiuni și talente. Bianca ocupa și un loc pe lista celor mai cunoscuți moderatori din România și prezintă în prezent emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” de cinci ori pe săptămană, prezentând și fiecare noua vineri pe postul de televiziune Kanal D. De asemenea, Bianca prezintă și alte emisiuni pe diverse alte posturi TV.

În plus, Bianca Drăgușanu s-a remarcat și prin activitatea sa din industria mondenă, aparand des in presa de scandal dar și în publicații importante și evenimentele importante.

Fiul vitreg și familia ei

Dintre copii, Bianca Drăgușanu are un băiat în vârstă de 15 ani din prima ei căcase, iar în momentul în care a aflat despre sarcina ei, băiatul se afla în vacanța de vară. După cele declarate de vedetă, acesta a fost extrem de fericit și încântat de vestea minunată și mai ales nerăbdător să devină frate mai mare pentru copilul pe care îl așteaptă.

Bianca se află în prezent într-o relație cu Adrian Bălan, fostul ei partener. El a ocupat un loc cheie în furnizarea sprijinului și încurajării vedetei Bianca Drăgușanu atât înainte și după ce a aflat noutatea incredibilă despre sarcina ei. Acesta a devenit primul tată al bebelușului și a contribuit la crearea unei familii fericite.

Schimbările din viata sa personala

În prezent, Bianca se află în postul său matern, pregătindu-se intens pentru ideea că va fi mamă pentru a doua oară și participă frecvent la mese festive, petreceri și alte evenimente. În plus, Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă că se concentrează pe schimbările constructive din viața sa, iar acest lucru este evident în abordarea sa veselă și pozitivă atât în ​​privința vieții sale personale, cât și în profesie.

În plus, Bianca a contribuit la mai multe programe de caritate și se implică deasemenea în multe programe, evenimente și proiecte sociale.