Can Yaman: Portretul actorului turc care a cucerit inimile românilor

Can Yaman este unul dintre cei mai cunoscuţi actori turci, câştigând popularitate în România prin intermediul rolurilor sale în diferitele seriale turcești. El este cunoscut pentru frumuseţea sa și pentru seriozitatea cu care abordează fiecare personaj. Dincolo de aceste trăsături fizice și portret profesional, este însă binevenit să examinăm doar cine este, de fapt, Can Yaman.

Can Yaman s-a născut în Istanbul, pe 8 noiembrie 1989, fiind fiul lucrătorului matern al companiei Otokar, Cihat Yaman și al mamei sale, Neriman Hanim. El a crescut alături de fratele său, Okan. Are de asemenea şi o surioară mai mare, care se numeste Banu.

Can Yaman a studiat la Facultatea de Drept al Universităţii Marmara din Istanbul, unde, conform spuselor sale, a învățat mai multe decât dreptul. El a luat parte la un program de schimb studențesc în faimoasa Universitate din Milano, în Italia.

Inițial, Can a vrut să se specializeze în mediul juridic. El era decis sa se înscrie la un master în drept pentru a deveni avocat în Italia. Se antrena dur și se sinchisea de pregătirea sa, dar totul a luat o întorsătură neaşteptată când sa hotărât că vrea să se lase în voia destinului si sa devină actor.

Cariera

Can Yaman și-a început cariera pe micile ecrane în 2017, când a jucat rolul principal în “Inimi ratacite”. Drama a devenit rapid un fenomen de masă în Turcia și a primit într-adevăr reacții pozitive din partea publicului. Urmatorul proiect a fost “Tutun Yinraz”, în care Can a jucat rolul unui detectiv de poliție. În același an, a apărut și în “Dolunay”, drama în care a prezentat dragostea vie și preocupările lui Ferit.

Acesta a obținut apoi rolul principal în “Erkenci Kus”, unul dintre cele mai populare seriale ale sale. Pe lângă actorie, Can Yaman are și alte hobby-uri cum ar fi : jocul de tenis, mersul pe jos prin oraș și lecturile sale preferate, care sunt legate de economia și politicile din Italia.

Can Yaman în România

Actorul a devenit celebrul în noiembrie 2019 prin intermediul transmisiunii de la Pro TV, unde a dorit sa surprindă cum un actor turc se poate bucura de succes si în România.

Serialele sale “Inimi ratacite” și “Tutun Yinraz” au fost prezentate pentru prima data în limba română la Pro TV, și au numărat milioane de telespectatori. Dupa multe gânduri profunede, fanii au început să exploreze cât mai profund viața și pasiunile lui Can.

În cele din urmă a apărut și premiul România Fan Award, pe care Can a primit-o pentru cea mai bună interpretare masculină. Can s-a ales cu premiul dupє ce a obținut cele mai multe voturi în cadrul categoriei actori și a adresat tuturor telespectatorilor un mesaj special cu ocazia premiului.

Caracteristicile lui Can Yaman și șarmul său

Can Yaman este un exemplu de viață și de sinceritate. Pentru că el este unul dintre puținii artişti care nu și-au schimbat look-ul. Acesta poarta încă cei 16 ani când a crescut lângă surioara lui mai mare. Este încă foarte atent la prieteni, vizitează familia sa, și încă speră să împărtășească vești speciale despre casatorie în uimirea si preferința telespectatorior.

Un alt trăsătură remarcabilă a lui Can Yaman este “entuziasmul”, care îl face să atragă atenția. Această trăsătură l-a dus la succes și l-a făcut să fie preocupat pentru fiecare aspect și detaliu al interpretării sale, astfel încât telespectatorii să se bucure de acțiunile personajelor sale.

De asemenea, el a fost găsit în mijlocul bărbaților săi, care și-au împărțtat respectul și afecțiunea pentru colegii săi. Toate aceste trăsături se constată si în viața lui.

Lista căutărilor pe internet cu care Can Yaman sau serialele sale au fost asociate include : viaţa lui Can Yaman, serialul Erkenci Kus, dragostea lui Ferit, ochelarii lui Can şi serialul Dolunay.

Can Yaman este un actor turc care a cucerit inimile telespectatorilor din România. El a început să fie cunoscut în 2017, odată cu apariția serialului “Inimi ratacite”. Apoi au urmat “Tutun Yinraz”, “Dolunay” și prezentul “Erkenci Kus”.

Numele lui devenea cunoscut de la explorarea vieții sale personale și a caracteristicilor lui. Acesta este un exemplu pentru telespectatori, caracterizat de sinceritate, entuziasm și dedicaţie, reflectate perfect în activitatea sa profesională.