Filme 2021: Cele mai așteptate și interesante filme din acest an

2021 promite să fie un an plin de surprize cinematografice interesante și diverse.Acest articol se va concentra pe cele mai interesante filme ale anului 2021. După ce lumea a luptat cu Covid-19, majoritatea producătorilor și studiourilor au lansat filme care își vor găsi publicul printre publicul mare, fani, clasice și urmăritori noi. În acest articol, vă vom prezenta cele mai antrenante filme ale anului 2021, cărora ar trebui să le acordați atenție.

Topul celor mai așteptate filme ale anului 2021

Mortal Kombat

Mortal Kombat este considerat unul dintre cel mai faimos jocuri video care a generat în această vreme multe francize din mediul multimedia. Odată cu noua adaptare cinematografică de la Warner Bros. a luat naștere filmul și acasă pe 16 aprilie 2021, regizat de Simon McQuoid. Acest film va prezenta lupta finală dintre soliile spațiului și umbră intunecată a Outworld.

Avengers 5: Endgame

Avengers 5: Endgame va face parte dintr-o serie de filme foarte bine cunoscută – seria Marvel. Datorită marelui succes pe care l-au avut primele patru filme, Avengers 5: Endgame va fi ultimarul film al seriei Marvel. Acest film va fi lansat pe 7 mai 2021 și va conține aventuri, mister și magie din nou. Cu siguranță, publicul va îndrăgi scenariul acestui film mitic.

Godzilla vs. Kong

Godzilla vs. Kong este un film foarte interesant care va fi lansat pe 21 mai 2021. Acest film Sci-Fi va fi regizat de Adam Wingard, și va prezenta lupta dintre King Kong și Godzilla. Acest film va merge mai departe de supranatural pentru a arăta lumea de dincolo de lumea cunoscută și personajele vor avea povești unice și complexe pe care spectatorii le vor aprecia.

Fast & Furious 9

Fast & Furious este o franciză bine cunoscută și succesoare a acesteia vor urma și această trilogie. noua producție a seriei se va lansa pe 25 iunie 2021. Acest film va urma legendarul Dom și Hobbs în lupta lor pentru a salva lumea și prietenia lor. Cu siguranță, acest film se va dovedi a fi la fel de bine realizat ca și predecesorii săi.

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy va fi lansat pe 16 iulie 2021 și va fi regizat de Malcolm D. Lee. Acest film se concentrează pe Lebron James, care joacă rolul principal și va rupe granițele între lumea reală și palpitantul univers al jocurilor video. În acest film se va combina animația și efectele speciale cu muzica și spectacolul.

Venom: Let There Be Carnage

Venom: Let There Be Carnage este următoarea apariție spectaculoasă a lui Eddie Brock, cel mai cunoscut alter ego al eroului Marvel Venom. Acest film de acțiune va fi lansat pe 25 iunie 2021 și va prezenta lupta lui Venom împotriva lui Carnage, unul dintre cei mai mari dușmani ai săi. Scenariul și efectele speciale ale acestei producții vor ține spectatorii în suspans până în final.

Mission Impossible 7

Mission Impossible este o altă franciză bine-cunoscută și următoarea ei producție se va numi Mission Impossible 7. Acest film de acțiune va fi lansat în 17 iunie 2021 și va îi va prezenta pe Thomas Cruise și colegii lui într-o nouă misiune plină de suspans. Acest film se va concentra pe mai multe scenarii și efecte speciale încântătoare.

Cincinatul Animal

Cincinatul Animal este un film de comedie lansat pe 6 august 2021 și regizat de Todd Phillips și Scott Silver. Acest film va prezenta povestea lui Scott Silver, care este un asistent care atinge cele mai înalte realizări ale vieții sale, îndeplinind un vis vechi. Filmul se va concentra pe sarcini grele, intrigi și bătălii incredibil de divertisment.

Minciuna deghizată

Minciuna deghizată este un alt film creat de grupul Marvel, care va fi lansat pe 3 septembrie 2021 și regizat de Shane Black. Acest film va prezenta o poveste frumoasă și cultivată care creează lumi noi cu scene și teme noi, precum și tehnologii avansate. Acest film va aduce cu el magie, suspans și aventuri ce vor lăsa publicul cu gura căscată.

Dunkirk 2

Dunkirk 2 este un film de acțiune care va fi lansat pe 8 octombrie 2021 și va fi regizat de independenții norvegieni Joachim Rønning și Espen Sandberg. Acest film se va concentra pe razboiul din 1940 dintre Anglia și Germania, care va urma aceeași tematică a primului însă va aduce și ceva diferit. Acest film va fi la fel de intens și va creea scenarii intrigante pentru publicul său.

Daniel Doesn’t Belong Here

Daniel Doesnt Belong Here este un film de dramă care va fi lansat pe 29 octombrie 2021 și regizat de Aaron Sorkin. Acest film va prezenta un om care își pune întrebări despre sensul vieții și luptă pentru a scăpa din viața sa. Acest film se va concentra pe emoția dramaturgiei și simțul de aventură, ceea ce îl va face foarte interesant.

Spider-Man: Into the Spiderverse 2

Spider-Man: Into the Spiderverse 2 este un film animat care va fi lansat pe 17 decembrie 2021 și regizat de Bob.