Card Revolut: Cum să utilizezi și să beneficiezi de toate avantajele cardului Revolut pentru plăți online și offline în România și în străinătate

Cardul Revolut oferă românilor un mod modern, simplu și ușor de a face plăți online și offline, precum și acces la o multitudine de servicii financiare. Revolut a început în Marea Britanie și oferă acum servicii de plăți în peste 30 de țări. Din ce în ce mai mulți români aleg să își deschidă un cont Revolut, fapt ce permite accesul la mai multe opțiuni de plăți, dar și bonusuri și avantaje. Acest articol are ca scop oferirea tuturor informațiilor și detaliilor necesare despre cardul Revolut, inclusiv cum să-l deschideți și să beneficiați de toate avantajele.

Despre Revolut
Revolut este o platformă de servicii financiare, lansată în 2015 și care oferă variate opțiuni de plăți prin carduri de debit, conturi bancare și criptovalută. Platforma a debutat în Marea Britanie, dar se extinde acum și la nivel global, în peste 30 de țări.

Beneficiile cardului Revolut
Cardul Revolut vine cu multe servicii și facilități de plată, precum și bonusuri și avantaje. Unele dintre cele mai importante beneficii, pe care le oferă această platformă, sunt:

• Plăți rapide și sigure: Revolut oferă usoare și rapide plăți cu o simplă scanare a codului de bare, folosind cardul de contactless, ceea ce simplifică tranzacțiile. De asemenea, Revolut oferă și un serviciu meu de gestionare a conturilor ce oferă un număr inepuizabil de conturi virtuale și fizice.

• Conversii valutare: cu Revolut, puteți face conversii valutare între mai mult de 20 de valute, fără costuri suplimentare.

• Comenzile sunt înregistrate și procesate imediat.

• Plăți în rate: Revolut oferă opțiunea de a achita mai multe produse pe parcursul anului, în rate fixe.

• Transferuri rapide între conturi și țări: Puteți trimite bani către orice alt cont Revolut din întreaga lume, fără comisioane.

• Limită zilnică: Cardul Revolut are o limită zilnică de retragere de la ATM, între 500 și 1000 de lire sterline. Acest lucru face mai ușor să vă gestionați finanțele și setați limite personale rezonabile.

• Securitate: Revolut oferă cea mai bună securitate și protecție a contului dvs., oferind disponibilitate în timp real a informațiilor și având disponibil un serviciu de blocare a cardului.

Cum să obțineți un card Revolut
Obținerea unui card Revolut este un proces foarte simplu. Înainte de a vă deschide contul, trebuie să decideți ce tip de card Revolut veți alege. Există trei tipuri de carduri Revolut: Standard, Premium și Metal.

  1. Cardul Standard – Acesta este un card principal bazat pe moneda locală. Puteți obține și conturi bazate pe alte valute (USD, EUR etc), fără taxe de conversie. Acest card oferă limită zilnică de 500-1000 lire sterline / 200-3000 euro și transferuri rapide între conturi Revolut, fără comisioane, precum și asigurare globală de călătorie.

  2. Cardul Premium – Acesta se bazează pe moneda locală și oferă limită zilnică de 1000 – 2000 euro și 500 – 4000 lire sterline pentru retrageri ATM. Bineînțeles, cardul premium oferă și alte avantaje, precum: împrumuturi pentru cumpărături, asigurare globală de călătorie, donații către cauzele selectate și prioritate la servicii.

  3. Cardul Metal – Este un card metalic gros, cu o limită zilnică de 1000 – 2000 de euro / 500 – 4000 de lire sterline pentru retrageri ATM. Este un card premium și oferă toate avantajele către care aveți acces și cu cardul de bază.

După ce ați ales cardul dorit, aplicația Revolut va începe procesul de verificare și autorizare a contului dvs.. După ce ați completat formularul, veți fi rugați să vă asigurați contul prin verificarea documentelor și informațiilor furnizate. Odată ce contul dvs. a fost acceptat, veți primi un cod de autentificare în câteva minute. Apoi, trebuie să vă conectați și să setați cardul dvs. Revolut.

Cum să utilizați cardul Revolut
Cardul Revolut pune la dispoziție utilizatorilor o mulțime de avantaje și opțiuni de plată, precum:

• Aplicația – Revolut permite accesul la contului dvs. prin intermediul aplicației și a contului Revolut online.

• Contactless (Cardul de contactless) – Puteți face tranzacții de-a lungul contului activ și plăți rapide și convenabile cu cardul de debit de la Revolut. Cardul poate fi scannat sau detectat din echipamente, cum ar fi carduri de credit, terminale bancare, îmbutelieri sau șerbetiere.