Tunsori bărbați: Cele mai populare și la modă modele de tunsori pentru bărbați pentru acest sezon

Când vine vorba de tunsori pentru bărbați, nu există o singură opțiune perfectă pentru un aspect modern. Din contră, există multe opțiuni, care se reflectă în tendințele sezonului actual. În acest articol, vom arunca o privire asupra modelelor de tunsori în tendință pentru bărbați, așa cum s-au născut moderne și cool.

De ce ar trebui să îți balești părul?

Tunsorile cool sunt mereu o modalitate excelentă de a păstra îngrijirea podoabei capilare și pentru a crea un look modern și modern. Acest lucru poate fi realizat foarte ușor prin alegerea unui design special și balești părul, punând astfel mai puțin accent pe îngrijirea zilnică a părului. Există mai multe motive pentru care ar trebui să îți balești părul, inclusiv:

 1. Este un mijloc eficient de a ține părul curat și ordonat.

 2. Acoperă orice tip de permanentă sau textură nepotrivită.

 3. Este mult mai ușor de îngrijit decât un păr necoafat și mulți dintre modelele de tunsori moderne nu necesită o îngrijire specială.

 4. Ofera un aspect modern și fresh întotdeauna.

Cele mai bune tunsori pentru bărbați

În acest sezon există nenumărate modele de tunsori pentru bărbați, iar alegerile pot fi destul de variate. Iată câteva dintre tunsorile populare și la modă în acest sezon:

 1. Tunsori scurte

Tunsorile scurte sunt întotdeauna o opțiune excelentă, indiferent de lungimea părului sau de ceața formei feței. Pentru cele mai bune rezultate, recomandăm ca aceste tunsori să fie ușor mai scurte pe perciuni, piept și sâni, oferind astfel un look natural.

 1. Tunsori pe care le poți întoarce

Acest model popular este unul dintre modelele cele mai comode, deoarece permite fiecăruia să se joace cu lookul oricând doresc, prin simpla rotire a părului în sus sau în jos. Este o bună soluție dacă nu doriți să vă balești părul în fiecare zi.

 1. Tunsori medii

Acest model oferă o combinație între tunsorile scurte și cele lungi și se potrivesc bărbaților cu lungimi de păr medii. Pentru un look modern, se recomandă să se taie pe laterale, astfel încât să se obțină un contrast între înălțimea și partea de sus a părului.

 1. Tunsori paiete

Acest design special oferă volum și poate fi ușor de realizat. Se poate obține prin ruperea bărbii și a adăugării unor elemente de textură și creare a unor părți laterale sau laterale și spate. Se potriveste celor care doresc un look modern cu sclipici și poate oferi și un pic de personalitate.

 1. Tunsori de surfist

Acest design popular este, de asemenea, foarte la modă în acest sezon și oferă cea mai bună opțiune pentru bărbații care doresc să-și exprime personalitatea și stilul lor. Se pot obține prin ruperea părului, ceea ce face ca tunsoarea să pară rafinată și ultra-cool.

Tunsori unice pentru bărbați

De asemenea, există tunsori unice pentru bărbați care sunt gata să se exprime. Iată câteva exemple:

 1. Tunsori cu bandă: Acest design oferă un plus de detaliu și face ca părul să fie vădit la vedere.

 2. Tunsorile mozaic: Acest model oferă un look neatractiv prin ruperea și tonului unei coafuri geometrice.

 3. Tunsori traseular: Acest model oferă o perspectivă modernă asupra șablonului clasic de tunsori de vârstă mijlocie și are loc în foarte multe forme diferite.

 4. Tunsorile asimetrice: Această tăietură distinctă oferă o acoperire cool, ușor netedă, a capului, adăugând astfel un accent modern tuturor bărbaților.

 5. Tunsori de bărbier: Această tăietură distinctă oferă un look modern și de înaltă calitate.

Cum să obții stilul perfect pentru tine

Sfaturile de mai jos pot ajuta la obținerea stilului perfect pentru tine:

• Asigurați-vă că vă cunoașteți caracteristicile vizuale și că vă alegeți tunsoare potrivită – acest lucru va ajuta la îmbunătățirea aspectului feței.

• Cercetați designul dorit, citiți despre tendințe și găsiți tipuri de tunsori bărbătești potrivite pentru a vă îmbunătăți și înfrumuseța lookfa ta.

• Alegeți un coafor experimentat și calificat pentru a obține rezultatele dorite.