Cele mai bune filme online din 2021: Ce filme noi trebuie să vezi?

Exista un sfarsit nesfarsit de filme online disponibile pentru vizionat in 2021, fara mentionarea platformelor de streaming care ofera un numar de titluri de neegalat. In ultimul timp s-au lansat numeroase filme noi care ar merita sa le vedeti datorita actiunii, povestii si mesajului pe care il transmit. 

Au fost lansate filme produse in intreaga lume si in numeroase genuri, diferite proiectii implicand numiri noi si actori consacrati. Daca nu stiti ce filme noi poate sa fie pe placul vostru, continutul urmator va ofera o lista de suggestii ce nu poate fi ratata.

I. Lista cu cele mai bune filme online din 2021

In ce priveste platformele de streaming, providerii uriasi precum Amazon Prime, Netflix, Hulu si Disney Plus ofera acces la titluri extrem de populare. Iata care sunt titlurile ce merita vizionate:

1. Soul – Un film animat de Peelar– Disney Plus

Unul dintre cele mai frumoase filme adresate adultilor produse de Pixar. Este povestea despre Joe, un profesor de muzica care trece prin diverse intamplari si emotii ce clarifica ce reprezinta sensul si importanta sufletului.

2. Mank – Un film corespunzator cinematografiei – Netflix

Un thriller excelent care capteaza experiente și schimbari primite de cititor plasate in era anilor 30. Mank cauta sa scoata in evidenta istoria adevarata in modul acesta fiind creata un minunat prequel al premiului Oscar, ‘Citizen Kane’.

3. Sound of Metal – Un film pentru emotii intensificate – Amazon Prime

Un cuplu in care ambii membri sunt muzicieni pe scena live de metal are de suferit intr-un mod emotional dupa ce chitaristul ajunge sa auda un zgomot constant amenintator.

4. Ammonite – Un film cu istoria dificila – Hulu

Ambientat in secolul al 19-lea, acest film isi mertie placerea de avant no din partea publicului feminin. Naratiunea continua cu celebrele paleontolog Mary Anning and si Charlotte Murchison.

5. Promising Young Woman – Un thriller original – Hulu

Un film modern despre razbunare si puzzle-uri ce trebuia sa fie rezolvate, redau povestea care stabileste destinul unei tanare. Un film despre lumea adevarata, stiut ca fiind cea mai faimoasa era a lui Me Too.

II. Comentarii asupra celor mai bune filme din 2021

Acest articol a prezentat cateva filme ce au fost lansate in 2021 si numite ca fiind cele mai bune filme ale anului. Fiecare titlu este creat pentru a incita curiozitatea, stimuland interesul in mentinerea intrarii in ringul filmului in aceasta sezon.

De pilda, un film precum ‘Soul’ ofera o calitate a ineditului, povestea lui Joe facandu-se instant auzita de cei ce iau parte la vizionare. Filmul ne face sa intelegem cat de important si de profund este sufletul.

In ceea ce priveste pelicula ‘Sound of Metal’ introduce Cititorul in confruntare cu o problema mentala rezultata fara preaviz. O aura dramatica se intrevine in fiecare cadru, pregatind cadrul pentru a fi atenti la detaliile de careul de moarte care stau in spatele fiecarei intamplari rezultate.

Filmul numit ‘Mank’ ofera privitorilor cea mai bogata experienta a epocii anilor 30. Directia raspunde perfect de charactere ce primesc inmormantati intamplarile neasteptate ale anilor 30.

Iar la sfrisit, ‘Promising Young Woman’ surprinde publice cu structura si mesajul sau original, prezentand cauzele clare si consecintele Me Too. A fost demontata lumea cenzurata prin lupta neconditionata a unei fete previzionare astfel completand misiunea de a schimba realitatea.

III. Care sunt filmele pe care trebuie sa le vezi online in 2021

Se afirma ca 2021 are un elen de filme ce promit sa satisfaca placerile intelectuale. Acestea adulte ofera material din care se poate extrage informatii educative despre lumea ce ne inconjoara.

Pentru a capta emotii si experiente ce nu au mai fost intalnite pana in prezent, urmatorul titlu Cat sa fie vizionat in 2021:

 1. The Trial of the Chicago 7
  Aaron Sorkin și-a luat mâna și a câștigat în mod dramatic cazuri juridice ale vremurilor de acum. Acest film te va lua prin razboiul interioara in care se feriaza Forta si Dreptatea straduindu-se sa aduca in prezent o realitate a istoriei.

 2. 768
  O comedie despre familie si legi ale istoriei. Un ciudat, animat si palpitant film ce prinde in plasa privitorul intr-un sens natural si neobisnuit, prezentand dileme dintre frati si rumegand cum se poate prezenta dinamica familiala in meleagurile vietii.

 3. Pieces of a Woman
  Un mare regizor ce salta din palmaresele religioase in arta cinematografica. Problemele se schimba prin evenimente celebre si tragice, prea de vazut la aceasta realitate.

 4. The Father
  Quețiunea sănătății mentale este ridicata brusc intr-un mod creativ și surprinzator. Pas cu pas și examenele sau căutările păzilor și îngrijitorilor lui Anthony al lui Anthony, bolnav de demență, îi va confirma identitatea.

 5. I Care A Lot
  Un film ce testeaza limitele rugaciunilor intangibile. Intriga se dezvolta prompt si pana la sfarsitul filmului e foarte dificil sa stii ce sa vei dori mai mult.

IV. Beneficiile vizionarii acestor titluri

Vizionarea acestor filme s-ar putea sa ofere fiecaruia o noua a dou de vedere despre lume si experiente o viata mea. Fiecare titlu isi cere locul in privit pentru a fi probat si descoperit in calitate de experienta de cinema.

Beneficiul primar al unui film ar fi atat educativ, cat si distractiv.