Cele mai bune seriale pe care trebuie să le urmărești – Descoperă cele mai bune seriale din toate timpurile și află de ce merită să le urmărești.

În vremurile moderne, serialele sunt din ce în ce mai populare, iar cineva poate găsi ceva ce îi place fără prea mari eforturi. Există multe genuri și direcții în seriale, cum ar fi dramă, comedie, horror, acțiune și aventură. Atunci când este vorba despre alegerea celui mai bun serial, plajele tale sunt limitate doar de ceea ce îți place și de preferințele tale. De aceea, trebuie să fii pregătit să descoperi cele mai bune seriale de la toate categoriile și de a face alegeri importante.

Ce sunt serialele?
Serialele au formate variate și sunt caracterizate prin producție continuă și episoade separate. Serialele sunt o metodă eficientă pentru a distribui întreaga poveste pe parcursul a mai multor ore și pentru a menține interacțiunea cu telespectatorii. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că fiecare episod poate avea orice durată și dimensiune poftele creeatorului.

Cum alegem cele mai bune seriale?

Atunci când este vorba despre alegerea serialelor care merita urmarite, exista mai intai important sa stii care sunt preferintele tale. Daca esti in cautarea unora potrivite pentru tine, trebuie sa stii ca exista cateva lucruri de luat in considerare:

 1. Genul serialului: Poti alege intre seriale de actiune, comedie, thriller, drama, thriller sau chiar SF.

 2. Calitatea productiei: Vizionand productia, iti poti da seama daca partile care o fac – castingul, cinematografia si altele – sunt pe gustul tau sau nu.

 3. Filmarea: Unele dintre cele mai bune seriale au o filmare de exceptie, de aceea poti sa observi acest lucru.

 4. Jucatorii: Actori buni sanseaza sa faca diferenta intre un serial slab si unul de exceptie, de aceea poti sa il iei in calcul.

Cele mai bune seriale – De ce ar trebui să le urmărești?

Exista multe motive pentru care trebuie sa urmaresti cele mai bune seriale. Cel mai important motiv este faptul ca iti ofera un set de personaje cu care sa interactionezi și sa simti, mai degraba decat sa vezi simpla filmare a unui film. Acest lucru se intampla pentru ca serialele au episoade mai multe si, prin urmare, interacțiunile pot evolua in timp, iar personajele isi dezvolta personalitatile și se schimba.

In plus fata de aceasta, serialele sunt adesea mai detaliate și se utilizează mecanisme tematice în fiecare episod. Personajele pot folosi metafore respoectiv simboluri pentru a-și exprima sentimentele sau un mod de viață. Unele dintre cele mai bune seriale vor prezenta aceasta mai bine și vor creea un mediu captivant care pare real și de care te poți simti parte.

Cele mai bune seriale – Topul și De Ce Să Le Urmăresști

Exista o mulțime de seriale excelente pe care oricine ar trebui sa le urmareasca, in functie de preferinte. Unele dintre cele mai bune seriale existente la ora actuala sunt urmatoarele:

 1. Stranger Things: Acest serial de urmarit, inspirat din anii ’80, are ca tema principala conexiunea dintre lumea noastra si lumea curioasa a umbrelui. Serialul prezinta un grup de copii care se lupta sa descopere misterele care ascunde aceasta lume, iar povestea are potential de a deveni siajuroasa iar personajele interesante.

 2. The Crown: Acest serial de televiziune britanic se concentreaza pe vietile regilor si reginelor Marii Britanii, prezentand adevarata slujba a familiei regale. Serialul ofera o perspectiva unica asupra evenimentelor care au marcat isoria recenta a Marii Britanii, iar jucatorii sunt perfecti pentru roluri.

 3. Game of Thrones: Acest serial medieval se concentreaza pe luptele de putere si influenta intre familii regale din Westeros. Serialul se concentreaza pe lupta pentru tron și își folosește elemente istorice și mitologice pentru a capta atenția și a face spectacolul, dezvoltandu-si in acelasi timp personajele diferite.

 4. The Wire: Acest serial mai vechi se concentrează pe lumea interlopă și crimă din Baltimore, și se focusează pe manipularea relațiilor și a conflictelor dintre politisti și infractori. Primul episod al serialului a demonstrat ca acesta poate fi cel mai bun serial de mai bine de 10 ani.

 5. The Big Bang Theory: Acest serial de televiziune american este destinat comunitatii tehnologice. Serialul abordeaza viata si dragostea a patru prieteni specialisti in tehnologie și cercetarea stiintifica și modul in care acestia se lupta sa se descurce in viata.

 6. Breaking Bad: Acest serial se focalizeaza pe Walter White, un profesor de chimie care hotărăste sa devina un producator de metamfetamina cu scopul de a-si asigura o situatie financiara buna. Atunci cand se pune pe acest drum, White se trezeste intr-o lume de infractori si devine victima a propriei sale creatii.

 7. Friends: Acest serial de televiziune american se concentrează pe o comunitate de prieteni din New York City. Serialul urmareste cum acestia trec prin tragedii si bucurii si prezinta modul in care aceasta schimbare ma influenteaza prietenia.

 8. Mad Men: Acest serial de televiziune american abordeaza viata profesionala a publicitatilor din lumea afacerilor, inlocuindu-i cu adevarat. Serialul spune povestea unei agentii de publicitate din anii ’60 și a echipa de publicitari care lucreaza acolo, oferind o imagine intoarsa asupra lumii.