Cele mai populare modele de unghii cu gel pentru a-ți transforma manichiura într-o operă de artă

Manichiura cu gel este o alternativă modernă la manichiura clasică și poate fi folosită pentru a crea unghii de vis. De la modele minimaliste și elegante la dezideratele unicat, cu cele mai noi manichiuri pentru unghii cu gel, veți găsi cu siguranța un design care și-l va atinge scopul și îți va completa culoarea outfit-ului.

Indiferent că îți dorești un aspect natural sau unul extravagat, ne uităm în detaliu la celebrare cele mai populare modele de unghii cu gel pentru a-ți transforma manichiura într-o operă de artă.

Modelelor de Unghii su Gel

Inițial, unghiile cu gel au fost cunoscute drept “manichiura permanentă”,scopul acestei manichiuri stil permanent este de a furniza rezultate superioare găinii manichiurii clasice. Gelul poate fi aplicat pe unghiile preexistente sau peste forma de unghii] aplicată manual. Cu toate acestea, conceptul unghiilor e permanente sau “manichiura cu gel” a fost nevoit să se schimbe, dat fiind faptul că gelul nu este o manichiură permanentă, ci o manichiură extinsă.

Modelul de unghii cu gel se adaptează perfect vieții de zi cu zi, garantându-ți manichiuri rezistente care durează între 2 și 3 săptămâni. Datorită acestei proprietăți de durabilitate, te bucuri și de tâmpenia de mai mult timp pentru a te bucura de mai multe modele inovatoare și la moda. În cele ce urmează, haide să explorăm direct care ar fi cele mai populare modele de unghii cu gel.

Ombre

Modelul ombre este unul dintre cele mai populare trenduri de înfrumusețare pentru unghii ce au apărut în ultimii ani. Popularitatea acestei tendințe a provocat și crearea unui efect ombre pentru unghii, în care amestecul culorilor seamănă cu efectul obținut prin aplicarea fardului de gene sau a stilului de vopsea de păr. Modelul de unghii cu gel în stil Ombre oferă cea mai bună opțiune de a te bucura de culori vibrante, într-o manichiură profesională și permanentă.

Schițarea

Schițarea este o altă tendință nouă care are o mulțime de urmăritori la nivel mondial. Această tendință utilizează abilități de desen profesionale pentru a transforma unghiile într-o lucrare de artă. Schițarea poate fi folosită pentru a crea un design pe unghii, chiar și cea mai mică detaliere necesită abilități artistice, dar când este executată cum trebuie aceasta oferă un efect care poate fi extrem de interesant și modern.

Stencilarea

Stencil lacetest unul dintre modelele curente care oferă stil și strălucire unghiilor. Acestui tip de model se poate obține prin aplicarea unei benzi de plastic fină (stencil) pe unghii, acest lucru permite aplicarea unei forme sau a unui model deplasabile peste și pe unghii. Stencilul oferă o mulțime de oportunități pentru a experimenta pe unghii cu ajutorul diverselor modele.

Unghii false scurte și Marcate

Dacă ți-ai dorit să obții unghii de mari dimensiuni,ci marcate dar nu ți-ai îndeplini visele datorită structurii subțiri a unghiilor tale naturale, atunci modelul de unghii scurte și marcate este în mod cert cea mai bună opțiune pentru a-ți îndeplini visele. Acesta poate include orice model de la formă de fulger sau de ață de păr, însoțite de creații florale intric ate.

Stratul Superior

Stratul superior este cunoscut și sub numele de stilul “Slay”și este perfect pentru femeile care optează pentru un stil natural sau minimalist. Stratul superior presupune modelarea unghiilor într-o formă ovală, rotundă sau în forma de bomboana, iar momentul climaxului se realizeaza prin aplicarea unui strat de gel perlat, ce oferă un plus de strălucire naturale. Acest tip de model poate fi perfect completat cu accesorii și scintilă.

Unghiile French

Unul din modelele de unghii cu gel care nu se va demoda niciodata este modelul french, sau cel al unghiilor alb-roz. Acest tip de manichiură presupune șlefuirea loriei marginii laterale ale unghiilor, urmate de aplicarea unui gel roz sau alb pe baza unghiilor. Acest model poate fi modernizat cu adăugarea unor modele sau simboluri în centru.

Unghii în culori Neon

Modelele vibrant de culori neon sunt perfecte ptotoate ”fashionista” care vor sa iasa ȋn evidența. Acestea arata perfect in niște momente speciale precum o petrecere sau un eveniment festive. Culorile neon transforma patația și ies in evidenta, avad ca mod de a reflecta energia pozitiva și franciza. Dacă te numeri printre persoanele care îndrăgesc adăugarea unor strălucire și culoare de care învăluie păstația, acestea sunt unghii pentru tine.

Unghii Naturale

Dacă ți-ai dori o schimbare delicată și romantica, atunci acest model este cel mai bun pentru tine.