Cele mai populare tunsori bob din acest an

Inainte de a ne baza pe modelele preferate ale vedetelor, în 2021 se pun mereu întrebarea ce se poartă. Atunci când vine vorba de tunsoare bob, răspunsul la această întrebare este că orice bob straț este în 2021. Fie că bobul tău este scurt, mediu sau lung, părul bob appeară întotdeauna modern. 

Bobul poate să apară într-o multitudine de moduri diferite, de la aspectul retușat și lins la un look mai tăiat, dar există nevoia unei schimbări când te-ai saturat de modul tău obișnuit. Cu câteva modificări simple, bobul tău poate fi ușor transformat, inspirat de numeroasele tendințe de tunsa bob din acest an.

Cu toate acestea, găsirea unei tunsori bob populare nu este întotdeauna ușoară. În acest ghid, vom explora cele mai populare tendințe ce trebuiesc urmate în mod enthusiastic în 2021, cu exemple clare ce te vor ajuta să pui în practică noua ta tunsoare bob. Dacă te afli în căutarea unei schimbări de păr sau a ocaziei ideale de a-ți încerca stilul bob abia acum, știi că nu ezita să întrebi și să încerci alte stiluri.

I. Tendințe Bob Simple și Modern

Cele mai populare stiluri bob de astăzi se axează îndeosebi pe simplicitate și modernitate. Alte stiluri bob populare sunt clasic și traditional, cu foaia dreaptă sau bătută încadrată perfect în jurul feței. Unele stiluri bob pot prezenta un stratat, fie subțire sau gros, care pot ajuta la redarea stilului unui look mai vechi pe care îl poți moderniza dormuzarea marginii sau prin lăsarea unui look mai texturat și puțin haotic.

  1. Bob drept cu fața îmbrăcată – Acest stil bob se ocupă de părul drept și de încadrul feței. Bobul este accesorizat cu o față îmbrăcată, care creează un look îngrijit și impecabil.

  2. Bob asimetric – Acest stil bob se concentrează îndeosebi pe un look asimetric creeat prin tăierea strapungilor pe partea laterala superioară a părului. O astfel de tunsoare te ține mereu la moda, necesită puțin îngrijire și adaugă un grad bun stilului.

  3. Bob lăsat lins – Această tunsoare bob simplă se poartă în 2021. Poate include blaturi medii și șuvi asimetrice pe subsemnare. Aceast stil bob poartă un look perfect, fără prea mult efort.

II. Stiluri Long Bob

Long bob sau lobul este o altă formă de tunsoare bob populară în 2021. Adaugă puțină lungime părului și oferă opțiuni multiple asociate cu modificarea și crearea stilului tău. Cu toate acestea, poți alege între mai multe șuvițe bob lungi în acest an pentru a găsi un look care se potrivește cu tine.

  1. Lob șuvițat – Acest stil este unul dintre cele mai populare șuvițe bob în 2021. Acest stil poartă șuvițele tăiate în partea inferioară și sus pentru a crea imaginea unei șuvițe lungi și râzătoare.

  2. Bob lat cu puține raze – Acest stil bob poartă multe raze, dar rămâne lat și neted. Straturile au tendința de a crea o formă de U aerodynamică. Acest bob lung ajută la obținerea unei apariții mai lungi și prezintă puține bucle sau cărări.

  3. Blat cu tunsoare — Acest stil bob se concentrează în special pe blatul lung, cu fața îmbrăcată și aspectul de încadrat. Pentru a asigura acest look modern, se adaugă alte straturi în partea inferioară pentru obținerea unui aspect de aripi.

III. Stiluri Mama și Încrețit

Fie că se pun șuvi pe partea din spate a gâtului sau fie că se utilizează peria pentru a crea un look nou, bobul scurt (mama și încrețit) este deseori alegerea preferată pentru persoanele cu păr mediu sau scurt. Bobul mom este o modalitate bună de a pară tendințelor acestui an cu un plus de feminitate.

  1. Bob scurt cu fața încrețită – Acest stil bob se ocupă de o tunsoare bob scurt dar încadrată care adaugă volum și stabilitate. Fața poate fi buclată sau încrețită pentru a-i reda un look modern și elegant.

  2. Bob scurt din Bump – Acest stil bob începe cu unul beci și continuă cu un stratat subțire pe lungimea părului. Acest bob poartă și un blat scurt, îmbrăcând fața. Instrucțiunile sunt mai simple și reducerea efortului și timpului necesar pentru pregătirea acestui stil.

  3. Bob scurt degradat – Aceast stil bob poartă o față îmbrăcată care creează lookul unui bob scurt și clasic ce poate fi modernizat prin ivirea a ceea ce se numește degradare, care permite accentuarea stratatului în partea frontală.