Coafuri pentru mirese: 20 de idei de inspirație

Cel mai important moment al oricărei nunți este lookul miresei. Cu siguranță, toată privirea invitaților se va îndrepta către ea și își va aminti de acest moment pentru totdeauna. În acest articol vor fi prezentate 20 de idei de coafuri pentru mirese, inspirate din tendințele moderne și potrivite pentru orice tip de păr și formă a feței.

Coafuri sofisticate și simple

Există o mulțime de variante de coafuri sofisticate pentru nunta ta. Unele dintre cele mai populare variante sunt:

1. Coafura clasică

O coafură clasică se potrivește pentru o nuntă elegantă. Această coafură este usor de realizat, dar se poate personaliza cu încrețituri și accesorii de nuntă.

2. Coafura împletită

Această coafură este perfectă dacă alegi o nunta cu un stil vintage sau romantic. Coafura vine întotdeauna cu un look frumos și delicat.

3. Coafura buclată

Pentru ca această coafura să iasa perfect, este bine să alegi un buclă bună care sa reziste toată ziua. Are un aspect foarte natural și sofisticat.

4. Coafura cu impletituri

Dacă nu iti place lookul simplu, poți opta pentru o coafură cu impletituri. Poti sa adaugi accesorii sau impletituri pentru a-ti personaliza coafura. Poate fi aplicata si la miresele cu par scurt.

Coafuri trendy și inovatoare

O altă tendintă căutata de mirese sunt coafurile trendy, inovatoare, cu tușe nonconformiste. Unele dintre cele mai populare sunt:

1. Coafura cu coronita

O coronita de flori de mireasă se poate transforma cu usurința dintr-o simpla coafura intr-un look de nuntă. Această coafura este foarte comoda si usor de realizat.

2. Coafura cu cozi împletite

Această coafură te poate scoate in evidenta si face parte din tendintele celebrului anului 2020. Această coafură elegantă se poate realiza cu orice lungime de par.

3. Coafura cu impletituri zig-zag

Dacă vrei sa iesi in evidenta, asazise incerca aceasta coafura trendy. Parul poate fi impletit într-o o împletituri zig-zag pe partea din spate a capului, ținându-l fixat cu o fundita sau o bentiță.

4. Coafura cu codite

Este varianta cea mai apreciata de catre mirese. Coditele se pot bucla sau se pot prinde într-o panglică simpla și fină. Parul poate fi împletit sau prins ca un coc mare.

Coafuri cu volum și excentrice

1. Coafura cu volum

Această coafură este ideală pentru miresele care doresc să obțină un look glamour. Acest aspect se obtine prin adăugarea de straturi subtiri și volum.

2. Coafura cu bucle ciufulite

Această coafura îi va conferi miresei o nota retro si va scoate in evidenta ochii. Pune bucle ciufulite și panglici delicate, pentru un look perfect.

3. Coafură cu codițe în forme geometrice

Această coafura este o modalitate elegantă și amuzantă de a se exprima. Experimentează cu coditze în forme geometrice și adaugă accesorii de nuntă pentru un look perfect.

4. Coafură cu fațete

Această coafură poate fi folosită pentru orice tip de hairstyle. Cele mai populare sunt țesăturile și impletiturile romantice, care se pot mișca liber, la fiecare mișcare a capului miresei.

Accesorii și detalii pentru a transforma orice look

Acestea sunt cele mai căutate și potrivite accesorii și detalii care pot fi folosite pentru a da un accent dorit la “machiajul” pentru nunta ta:

1. Bentițe

Bentițele sunt detalii foarte des întâlnite, în special în coafurile vintage sau sofisticate. Bentițele pot fi îmbrăcate cu materiale decorative sau cu blană, care se pot potrivi perfect cu rochia ta de mireasa.

2. Panglici

Panglicile ornate sunt urmatorul obiect care pot scoate la iveală atmosfera romantică a nunții. Acestea pot fi utilizate ca si accente sau ca elemente pricipale în coafurile mireselor.

3. Flori

Florile sunt cea mai buna alegere pentru a adauga un plus de romantism. O coronita de flori sau un buchet delicat adaugat în parul miresei poate da un look plin de sentimente.

4. Accesorii de nunta

Tot ceea ce ai nevoie pentru a crea “machiajul” perfect pentru nunta ta pot fi gasite în magazinele de accesorii de nuntă. Poti sa cumperi panglici ornate, bentițe, bijuterii, agrafe și țevi decorative, care au rolul de a transforma coafura într-o opera de arta.

Cu ajutorul acestui articol și a sfaturilor pe care le-am oferit, ai putut afla mai multe despre diferitele stiluri de coafuri pe care miresele le pot alege pentru nunta lor. Cu siguranță, există stiluri potrivite pentru orice tip de par, iar cu ajutorul accesoriilor poti transforma orice look obișnuit într-unul inedit și plin de sentimente. Alege coafura potrivita pentru nunta ta și bucura-te de lookul perfect pe care l-ai creat.