Peisaje de primăvară pentru a-ți încărca bateriile

Primăvara este una dintre cele mai așteptate și încântătoare perioade ale anului. După un anotimp rece și întunecat, peisajele de primăvară ne trimit la optimism și la sentimentul de frumusețe deplină. Florile, aerul curat, lumina soarelui care ne încălzește obrajii în această perioadă ne fac să simțim că energia miraculoasă a primăverii încarcă bateriile. Iată câteva exemple de locuri care vă vor face să vă încărcați bateriile în această perioadă minunată.

1. Muntele Asama, Japonia

Muntele Asama este unul dintre cele mai frumoase locuri pentru a admira splendoarea naturii în primăvară. Acesta situat la aproximativ 200 de kilometri de la Tokyo, această măreță culme oferă o panoramă incredibilă de la vârful ei de 2568 de metri. Peisajul este alcătuit din mai multe cascade, râuri și văi pline de vegetație. Există și plante exoticare și un număr mare de flori colorate, precum și multe păsări care cântă în acest peisaj minunat de primăvară.

2. Parcul Național Prekeston, Serbia

Parcul Național Prekeston situat în sudul orașului Belgrad este unul dintre cele mai admirate peisaje de primăvară. Acesta se întinde acoperind o suprafață de peste 21 de mii de hectare și cuprinde păduri nesfârșite, flori rare și cea mai pură natură. Lacurile naturale cristaline, fânețele proaspete și alte rezervații naturale oferă o oază de liniște și pace. Primăvara este, de asemenea, momentul ideal pentru a admira în regiunea Prekeston mai multe specii de fluturi exotici.

3. Valea Loarei, Franța

Valea Loarei oferă panorame spectaculoase ale riverelor care zboară în frigarele frumoaselor case și castele medievale franceze. Incepand cu orașul Tours, de-a lungul văii Loarei veți admira o stea de sate presărate în lirismul campiilor printre care veți vedea frumoase grădini și viața abundentă a păsărilor.

4. Selva Negra, Germania

Selva Negra este una dintre cele mai frumoase zone de pădure din Germania,atat în timpul iernii, cât și în primăvara. Acesta se intinde pe mai mult de 200 de km și cuprinde mii de locuri frumos presărate. Este împânzit cu flori sclipitoare, miere care curge multor albine și tufișuri înfășurate de trandafiri. De asemenea,abundența animalelor în acest loc face să te simti ca in natura.
Această pădure este unul dintre locurile cu cea mai mare diversitate de viețuitoare de pe Terra.

5. Cascada Lodore, Marea Britanie

Dacă v-ați dori să vedeți o cascadă izbitoare anul acesta, vă recomandăm Cascada Lodore. Acesta se află în partea de nord a Muntilor Lake District și oferă o scenă și mai frumoasă atunci când vine primăvara. La 31 de metrim inaltime si 70 de metrim latime, aceasta cascadă se află într-o vale minunată care absoarbe căldura pe care o emite natura după lunile reci ale iernii. Această cascadă este înconjurată de mai multe păduri întunecate, mlaștini și râuri limpezi, gata să vă încărcați bateriile în sezonul de primăvară.

6. Atlantic Coastline, Irlanda

Irlanda este una dintre cele mai încântătoare țări din Europa, mai ales în primăvară. Coasta Atlanticului oferă o combinație magică de toate spatii: văi, munți albaștri, iazuri sau cascade, toate presărate cu stânci pe care izbesc valurile. Această combinație unică este uriașă, iar peisajul se schimbă la fiecare colț de drum, de la un loc ciudat la altul. Se spune că Clar of the Derg și Burren oferă cele mai bune perspective afară de peisajele de pe Coasta Atlanticului din Irlanda.

7. Scenele populare ale primăverii

Primăvara ne aduce multe scene populare și frumoase care vă va încărca bateriile. Fie că sunteți prinși în oraș și vedeți cei de afara cum savurează o cafea în lumina soarelui, în străzile parfumate, sau în natură, foarte aproape primăvara aduce elemente fascinante.

  • Dronele înălțându-se sadid și încrucișând norii
  • Picnicuri în parcuri umplute cu flori
  • Persoane care fac yoga și se bucură de aerul curat
  • Listele neobosite ale păsărilor care zboară spre nord
  • Grădinarii împământând în grabă răsadurile care abia se dezvoltă

8. Turul florei și faunei, Noua Zeelandă

Dacă doriți să vedeți în această primăvară cea mai mare varietate de flori.