Compatibilitate zodii: Informații și previziuni astrologice despre compatibilitatea între diferite zodii

Știți cât de compatibili suntem cei nouă semne de zodiac, unii în relațiile lor? Împreună, vom explora importanța compatibilității astrologice și vă vom oferi informații utile și previziuni astrologice despre cum interactioneaza semnele zodiacale:

Întotdeauna ne-am întrebat, care sunt semnele de zodiac momentului și compatibilitatea semnelor. Este destul de important să știm cum interacționează diferitele semne la un nivel astrologic. Aceasta ne ajută să înțelegem mai bine lumea din jurul nostru și cum să nos formăm relații reușite cu cei apropiați. Cu alte cuvinte, compatibilitatea astrologică între semne ne oferă o mai bună înțelegere a persoanelor înseși și a lor.

Ce inseamna compatibilitatea?
Compatibilitatea astrologică se referă la orice relație sau interacțiune pe care o împărtășim cu cei din jurul nostru, inclusiv cu iubitul/ul nostru. Compatibilitatea inseamna ca persoanele care se alatura se inteleg reciproc și vibrează pe aceeași notă de înțelegere.

Cu toate acestea, întrebarea contează: există compatibilitate între diferitele semne de zodiac? Răspunsul este da. Există întotdeauna compatibilitate între semne, indiferent de pe ce părți se uită lucrurile. Toate semnele au trăsături, care se potrivesc cu alte semne sau pot provoca conflict.

Cum se masoara compatibilitatea?
Există mai multe moduri de a-ți da seama de compatibilitatea astrologică între voi. Primul pas în această direcție este aflarea a ceea ce se numește sinastrie, ceea ce este o formă de studiu astrologic care analizează și interpretează interacțiunea directă dintre două semne de zodiac, întrucât elementele semnelor zodiacale pot fi comparate între ele:

Sinastria
Sinastria este procesul prin care se compară aspectele și trăsăturile unei hărți astrologice individuale cu cele ale unei alte persoane din aceeași curgere de timp. El ne dă o imagine foarte clară asupra cum se potrivesc diferitele trăsături ale partenerilor și cum se manifestă fiecare persoană în relație.

Astrologii experimentați vor citi aspectele și trăsăturile unei hărți individuale astrologice și astfel vor interpreta imaginea de ansamblu a compatibilității astrologice. Aceste interpretări pot oferi previziuni importante despre modul în care relațiile vor evolua și în ce fel vor evolua elementele implicate.

Elementele care ar trebui luate în considerare în procesul de a determina compatibilitatea
În ceea ce privește compatibilitatea între semne de zodiac, există mai multe elemente pe care astrologii le iau în considerare. Primul pas este să știm configurația elementelor semnelor, mai exact cum funcționează combinația lor și cum se influențează unii pe ceilalți:

  1. Elementele: Fiecare semn are asociat cu el un element al naturii – aer, apă, foc sau pământ. Aceste elemente ne spun în ce fel influențează semnele după cum răspund unii la alții. De exemplu, unul dintre elementele importante de luat în considerare este polul opus sau dualitatea. Există opoziția între elementele aer și apă, apa și pământul, pământul și focul și focul și aerul.

Acestea sunt polaritățile elementelor care influențează ceea ce înseamnă „a fi compatibil”. Cu alte cuvinte, noi știm că legea dualității ne spune că avem nevoie de ambele părți ale dualității pentru a crea echilibru. Acesta poate fi văzut în relațiile noastre, atunci când elementele se combină împreună pentru a crea ceva echilibrat și durabil.

  1. Mutațiile: Există patru mutații – cardinal, fix, mutabil și muzical. Aceste mutații sunt factori similari care influențează trăirile și acțiunile noastre într-o relație. În general, se consideră că mutațiile cardinal (incluzând semnele Berbec, Rac, Balanță și Capricorn) se potrivesc bine cu cele instabile (incluzând semnele Taur, Vărsător, Scorpion și Pești). Acestea sunt, de asemenea, folosite pentru a determina ce fel de forțe energotice se potrivesc împreună.

  2. Trăsăturile: Trăsăturile unui semn ne spun cât de flexibili și deschiși suntem la ceea ce vedem în ceilalți. De exemplu, semnele de pământ – Taur, Virgo și Capricornul – sunt trăsăturile care se concentrează pe stabilitate și pe contactul cu lumea materială. Acestea pot avea un sens special pentru semnele aerului – Berbec, Leu și Balanță – care pretind mai multă libertate și nevoie de schimbare. Aceste trăsături ne indică faptul că semnele