Desene animate pentru copii – cele mai bune desene animate pentru copii de toate vârstele

Copiii iubesc desenele animate și primesc bucurie și energie de la personajele lor preferate. Aceste experiențe pot fi foarte folositoare pentru a le încuraja copiii să se bucure și să exploreze lumea. Astfel, este important să știți ce desene animate sunt cele mai bune pentru copii de diferite vârste. Aici este un ghid al desenelor animate cele mai bune pentru copii de toate vârstele.

Desene animate pentru Copii: Cea mai bună Alegeri pentru Copii de la 1-2 ani

Atunci când copiii se apropie de doi ani, ei încep să facă bine conexiunile între desene animate și lumea reală. Desenele animate pot introduce copiii în universuri limitate, care sunt sigure și pline de informații. Iată câteva dintre cele mai bune desene animate pentru copii de la 1-2 ani:

 1. Dora Exploratoarea – Acest desen animat educativ de succes vă invită să știți lumea în mod interacțiv.

 2. Mica Sirena – Aceasta le oferă copiilor o înțelegere a magiei și a lumii subacvatice.

 3. Alvin și veverițele – Deconectați-vă de competiția realistă și intrați în universul lor interesant.

 4. Mulan – O introducere subțire a lumii culturale, le oferă copiilor o călătorie educativă plină de legende și istorii.

 5. Tom și Jerry – Un clasic pentru copiii de toate vârstele, oferă diversiune și distracție intactă.

Desene animate pentru Copii: Cea mai bună Alegeri pentru Copii de la 2-4 ani

În această vârstă, copiii încep să știți mai multe despre realitate. Desenele animate devin o mare parte din înțelegerea lor și abilitățile lor de comunicare se dezvoltă. Acestea sunt cele mai bune desene animate pentru copii de la 2-4 ani:

 1. Tom și Jerry – Există un motiv pentru care acest desen a rămas popular de-a lungul timpului. Educativ și atrăgător, desenul oferă acestei vârste distractiv.

 2. Pipi Șosete – Un desen destul de recent, care oferă copiilor mici acum posibilitatea de a înțelege lumea înconjurătoare și limbajul ei.

 3. Peppa Pig – Încurajează copiii să descopere regulile și codurile sociale.

 4. Hoții de Vacanță – Un grup de prieteni, care trăiesc aventuri amuzante și vor recunoaște în mod cert câteva vitale lecții despre cum să trăiască în mod creativ.

 5. Peter Pan – Un clasic de durată, care transportă copiii în lumea magică a stilului de viață și îi încurajează să exploreze.

Desene animate pentru Copii: Cea mai bună alegeri pentru Copii de la 4-6 ani

Această vârstă poate fi mai complicată când vine vorba de ceea ce rămâne potrivit pentru copiii dvs. Aceste desene animate de succes sunt garantate să aibă atracții și să adauge ceva nou și educativ la viața copilului dumneavoastră.

 1. Scooby-Doo și Frații Scooby – O bună parte a limitatelor lor de desene animate, oferind o multitudine de educative storyline-uri.

 2. Aventurile lui Phineas și Ferb – O presupunere că direcțiile dulci, îngrozitoare și îndrăznețe ale acestui desen animat adaugă o doză de magie și divertisment în stil.

 3. Țestoasa Ninja Mutantă – Acest desen animat de acțiune, oferă copiilor superputeri pline de umor și fostul lor pentru a salva lumea.

 4. Regele Leu – Este adevrat clasic de neegalat, care îi încurajează pe copii să lupte pentru a trăi un stil de viață curajos și corect.

 5. Shrek – Bucurie, romantism și istorii distractive sunt cele mai bune cuvinte pentru a descrie acest desen animat special.

Desene animate pentru Copii: Cea mai bună Alegeri pentru Copii de la 6-9 Ani

Copiii de această vârstă sunt susceptibili să fie încrezători unii față de alții, iar desenele animate lor preferate reflectă aceste conexiuni între adulți și copii. Acestea sunt cele mai bune desene animate pentru copii de la 6-9 ani:

 1. Jucătorul Țintă – Acest desen animat le oferă copiilor experiențe de divertisment, care le încurajează să exploreze lumea și să realizeze versatilitatea.

 2. Incredibilii 2 – O satiră umoristică, care le face copiilor să înțeleagă conceptul de putere și responsabilitate.

 3. Adventure Time – Benzi desenate fascinante, care oferă o perspectivă mai bună asupra lumii.

 4. Mickey Mouse Clubhouse – Cel mai celebru raton de dinti din lume, oferă aventuri distractive, bazate pe imaginație și depășirea limitelor.

 5. Smallfoot – Unele din cele mai bune desene animate moderne fac referire la această poveste captivantă despre urşi.