Dormitor complet: Cele mai frumoase și elegante modele de dormitoare complete pentru un somn odihnitor

Dormitorul complet, sau ansamblul de mobilier pentru dormitor, este unul dintre elementele esențiale ale unei odăi mari, corect aranjate și perfecte pentru odihnă și relaxare. Alegerea unui ansamblu de mobilier pentru o încăpere mare este aproape de nedespărțit de alegerea unei teme globale pentru acea încăpere. O alegere reușită poate imbunătăți aspectul, dar și confortul dressing-ului dvs.

Există atât de multe variante în ceea ce privește alegerea dormitorului complet, încât poate fi dificil să alegi unul pentru a satisface toate nevoile tale. În această lucrare vom discuta despre stilurile distincte și frumoase pe care le puteți alege, dar și despre combinațiile care se pot forma pentru a obține un tip de mobilier perfect.

Ce este dormitorul complet?

Dormitorul complet este ansamblul de mobilier destinat unei încăperi mari și încăpătoare cum ar fi o odaie de dormit. Acesta include, de obicei, paturi, noptiere, birouri, corpuri de iluminat, dulapuri, dressinguri, mese, comode și alte elemente similare, toate acestea alăturate pentru a crea un look coerent și relaxant în același timp.

De ce să alegi un dormitor complet?

Dormitorul complet are multe avantaje. În primul rând, acesta dă pereților încăperii un luciu de ordine și de frumusețe chinuită. În al doilea rând, economisește o mulțime de bani și de efort deoarece cumpărarea tuturor elementelor separately poate fi destul de costisitoare. De asemenea, un dormitor complet poate fi personalizat pentru nevoile dvs., invocând stiluri și culori distincte.

Cum alegi un dormitor complet?

Dacă sunteți în căutarea unui dormitor complet, următoarele sfaturi sunt destul de utile pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună variantă în ceea ce privește designul și culorile:

 1. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți înainte de a cumpăra un dormitor complet este să măsurați încăperea și să decideți câte elemente aveți nevoie.

 2. Alegeti materialele isi culoarile potrivite pentru podea si pereti.

 3. Considerați dimensiunile mobilelor și fiecare locație în care veți plasa elementele.

 4. Asigurați-vă că mobilierul se potrivește stilului global al încăperii – și că stilul și culorile sunt potrivite în jurul încăperii.

 5. Mai ales, verificați calitatea și robustețea elementelor mobilelor, de obicei rezistente la greutate și la uzură.

 6. Asiguraţi-vă că mobilierul respectă normele de siguranță și că mediciile sunt corespunzătoare.

Cele mai frumoase și elegante modele de dormitoare complete

Dormitorul complet are multe variante în ceea ce privește stilurile și culorile care se potrivesc cu decorul general al încăperii și al tuturor celorlalte elemente decorative. Ciudat ar fi să amintim toate stilurile, dar am enumerat câteva în cele ce urmează:

 1. Stilul clasic

Stilul clasic este frumos și de asemenea ușor de îmbinat cu alte stiluri care creează un look mai interesant. O combinație simplă și elegantă, are un efect dăruit încăperii, iar materia primelor adecvate pentru astfel de mobilier complet, contribuie la un aspect deosebit.

 1. Stilul modern

Un dormitor complet cu stil modern, are o proprietate unică. Mobila devine mult mai interesantă și pop ea arată mai tânăr. O piesă care se potrivește mai bine dormitorului complet modern, este aceea cu desene, printuri și culori stand.

 1. Stilul Rustic

Un pat cu cadru din lemn și cu slefuri, este unul dintre modurile preferate de a lua forma unui dormitor complet cu design rustic. Materialele se îmbină perfect și furnizează acestui spațiu un sentiment de rusticitate și de revenire la mod. Desenele rustice și culorile încălziți vor completa acest stil de odihnă.

 1. Stilului Industrial

Gratie accesoriilor, dormitorul complet în stil industrial aduce un efect tipic încăperii. O grilă cu design industrial și piese care prezintă accente brute, vor îmbina perfect detaliile unui dormitor complet cu stil modern și sunt unele dintre cele mai multe preferate.

Exemple de dormitoare complete

Iata cateva exemple de dormitoare complete care pot fi achizitionate:

 1. Dormitor modern cu desen industrial

Acest ansamblu de mobilier complet modern are tușe industriale și un design modern, perfect pentru un stil de odihnă relaxant. Are grilă industrială într-un ton de gri, cu efecte metalice accentuate. Interiorul are o mutre atragatoare și relaxată datorită căderarii delicate și patului generos.

 1. Dormitor modern simplu

Acest ansamblu se poate desprinde usor datorita culorilor sale neutre. Piețele sale au un design frumos și simplu, datorită unei selectări adecvate.