Elefant carti: Cele mai bune și interesante cărți disponibile pe platforma Elefant.ro

Elefant este una dintre cele mai mari platforme cu carti din Romania, oferind mii de titluri si oferind o gama larga de cărți, în toate categoriile și domeniile imaginable. Singurul dezavantaj al platformei este că se poate fi foarte confuz când vine vorba să găsești cea mai bună și interesanta carte. Din fericire, această listă include cele mai bune și interesante cărți de pe platforma Elefant, astfel încât să vă poată ajuta cu ușurință să faceți alegerea potrivita pentru nevoile proprii.

Cele mai bune fiction pentru adulti

 1. “Nu pot sta langa tine” de Nicholas Sparks – Un roman de dragoste care se intinde pe mai multe sfere și implică mai multe personaje care trebuie sa înfrângă câteva dificultăți personale pentru a fi împreuna.

 2. “The Great Gatsby” de F. Scott Fitzgerald – În acest roman clasic, sunt prezentate numeroase teme precum gelozie și fidelitate, iar personajul principal descoperea că bogăţia și luxul nu poate asigura o mulțumire permanentă și împlinire.

 3. “Un război particular” de Sebastian Faulks – Un periplu deococeintinderilor unui război teribil prin intermediul a doua familii implicate. Această carte urmărește parcursul personajelor, oferind un portret pasionant și impresionant al unei epoci mai întunecate.

 4. “The Count of Monte Cristo” de Alexandre Dumas – Aceasta e o bijuterie clasică a literaturii, o combinație de aventură, intrigă și, de asemenea, ficțiune. Combinaţia de răzbunare, acțiune și aventură fac acest roman captivant, care te face să vrei mai mult pe măsură ce se îndepărteaza și se apropie de final.

Cele mai bune non-fiction pentru adulti

 1. “The Power of Now” de Eckhart Tolle – Această carte vă învăță să vă deconectați de trecut și prezent, oferind și modalitatea de a te conecta cu propriul spirit și de a găsi o linie directă intre minte și inima ta.

 2. “The Courage to be Disliked” de P.F. Hayashi – Un studiu profund despre attutudinile ce afecteaza satisfactia personala si echilibrul emotional, aceasta carte vă învăță cum să vă eliberaţi din paturile înguste ale attutudinilor limitative.

 3. “Creative Confidence” de Tom Kelley și David Kelley – Această carte puternică este o aventură confortabila în lumea creativității și va introduce cititorul în conceptele care vă vor ajuta să ne folosim potențialul creațiore și mai eficient.

 4. “Lean In” de Sheryl Sandberg – Femeile pot folosi această carte modernă pentru a ajunge de la același nivel ca majoritatea bărbaților. Această carte este potrivită pentru cei care doresc să se angajeze în schimbări pozitive în cariera lor.

Cărți pentru copii

 1. “Goodnight Moon” de Margaret Wise Brown – Această versiune clasică redată intr-un mod deosebit si poetic este perfecta pentru orice începători. Cu versuri liniștitoare, poezie și imagini minunate, acest volum de noapte bună oferă o experiență uimitoare pentru cititori.

 2. “Harry Potter and the Philosopher’s Stone” de J. K. Rowling – Această carte este o călătorie în lumea magiei și a folclorului, care vă permite să experimentați aventura vieții cu Harry, Ron și Hermione. Un excelent mod de a introduce copiii în fascinantul univers al literaturii.

 3. “Winnie the Pooh” de A. A. Milne – O colecție de povestiri amuzante despre ursul Pooh și prietenii săi, care se îndoiesc între prietenie, aventuri și unele lecții interesante despre viață.

 4. “The Cat in the Hat” de Dr. Seuss – Această carte interesanta caută să captureze lumea imagistica a copiilor și să încurajeze cititorii în modul în care gândesc și se mișcă în jurul acestui nou univers.

Cele mai bune cărți audio pentru copii

 1. “Frog and Toad” de Arnold Lobel – O colecție de povestiri interesante despre prietenia dintre broasca și bătrân, această carte audio oferă oricărui copil un mod distractiv de a învața despre concepte importante precum fermitatea, responsabilitatea și empatia.

 2. “The Velveteen Rabbit” de Margery Williams – Această carte poate fi ascultată cu uimire de cei mai mici, prin intermediul poveștii adorabile despre un iepure de pluș care își dorește să devină adevărat.

 3. “The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch, and the Wardrobe” de C.S. Lewis – Această carte audio oferă un sentiment de aventură și magie în această lume plină de fantezie, în care mai mulți oameni, animale și ființe fantastice se confruntă cu probleme giantice și personale.

 4. “Charlie and the Chocolate Factory” de Roald Dahl – Una dintre cele mai populare cărți audio oferite pe platforma Elefant.ro, această aventură poveste.