Netflix filme: Cele mai bune și interesante filme disponibile pe platforma Netflix

Netflix este o platformă de streaming online disponibilă în întreaga lume prin care poți viziona o gamă variată de filme și seriale. Acest articol își propune să vă prezinte cele mai bune și interesante filme disponibile pe Netflix și să vă facă să vreți să le urmăriți.

1. The departed

The Departed, unul dintre cele mai bune filme ale tuturor timpurilor, domnește în topul celor mai bune producții Netflix. Filmul spune povestea lui Billy Costigan (Leonardo DiCaprio), un polițist infiltrat într-o bandă criminală și Colin Sullivan (Matt Damon) un otravitor și membru al trupelor de elite. Cele două persoane sunt angrenate într-o luptă încrucișată pentru a se expune unii pe ceilalți. Acest film maestru este unul din cele mai bune filme pe Netflix și merită să fie urmărit neapărat.

2. Into the Wild

Into the Wild este unul dintre filmele care impresionează întotdeauna. Aparținând lui Sean Penn, acest film documentar dramatic are ca subiect viața lui Christopher McCandless, care se îndepărtează de lume și se îndreaptă spre sălbăticie pentru a descoperi o versiune mai sinceră a lui însuși. Întreaga călătorie, culminând cu tragica sa moarte, este readusă în viață în modul în care numai un regizor ca Sean Penn putea să o facă.

3. To All The Boys I’ve Loved Before

Netflix a produs mai multe filme și seriale romantice în ultimii ani și To All The Boys I’ve Loved Before este unul dintre acestea. Filmul prezintă povestea lui Lara Jean (interpretată de Lana Condor), care abia trece prin primele iubiri din viața ei. Face o mare greșeală și trimite scrisori vechi cu scuzele sale. Acest lucru îi schimbă viața complet și aduce încurcături și confuzii în viața ei care în cele din urmă au dus la un final fericit.

4. Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War se numără printre cele mai bune filme pe Netflix. Cunoscut pentru frumusețea sa vizuală și evoluția impresionantă a poveștii, Infinity War prezintă întreaga rețea Marvel complectată într-o aventură pentru a salva universul de Thanos, un tyrann malefic. Regizorii Joe și Anthony Russo construiesc o poveste complicată despre oamenii apropiați și legile relației interumane și o muncă incredibilă de realizare a efectelor speciale.

5. The Irishman

The Irishman, filmul lui Martin Scorsese din 2019, este cu siguranţă unul dintre cele mai interesante filme de pe Netflix. Producere de Netflix, filmul prezintă pe Frank Sheeran, un vechi soldat, care a fost în copilotul noului regim lansat de liderul mafiei italiene-americane, Jimmy Hoffa. Cu Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci la bătaie, The Irishman este un film impresionant și captivant despre pasiuni și politica din spatele lumii mafiei.

6. Hercules

Hercules a fost foarte bine primit de publicul și de critici. Prezentându-l pe însuși Hercules, marele erou mitologic, acest film prezintă povestea labirintului în cea mai pură formă și o perspectivă mai puțin cunoscută asupra lui. Hercules are parte de lupte reciproc în labirint, iar finalele drairuri se întâmplă la tot pasul. Acest film este captivant și prezintă actori talentați precum Dwayne Johnson, Brian Knap, Ian McShane și John Hurt.

7. Us

Jordan Peele, unul dintre cei mai influenți regizori de film ai momentului, își face publicul curajos în acest film horror care ne arată o familie care se confruntă cu o amenințare misterioasă din partea propriilor lor dubluri. Cu un umor neprevăzut și sperietură intensă, acest film de groază va ține publicul pe străchini pe toată durata filmului.

8. Black Panther

Spre deosebire de alte filme pe aceeași temă, Black Panther oferă o perspectivă unica asupra eroului nostru. Filmul prezintă povestea lui T’Challa, prințul Wakanda, care se îndreaptă spre a fi împăratul țării sale și împotriva puterile exterioare care vor sa o tulbure. Cu o mulțime de secvențe impresionante și ceva bazat pe realitate, acest film ne arată ce înseamnă ca ceilalți să facă parte din comunitatea ta.

9. The Two Popes

The Two Popes este unul dintre filmele interesante Netflix și unul dintre cele mai bune filme pe această temă. Filmul prezintă relația complicată a lui Benedict al XVI-lea și a lui Francis văzută prin ochi acestora. Secvențele sunt inspirate de evenimentele și discuțiile adevărate din Sistine Chapel și sunt prezentate în mod interesant și captivant.

10. Bird Box

Cel mai bun thriller de pe Netflix care merită văzut, Bird Box prezintă acțiunea în jurul junei Malorie – și a doi copii de care trebuie să-și aibă grijă – care călătoresc într-un misterios oraș în căutarea unui adăpost.