Fantezii erotice: Cum să îți îmbunătățești viața sexuală cu ajutorul fanteziilor

Înainte de a te lăsa frământat și intrigat de ispita fanteziilor erotice, trebuie să știi că aceste fantezii nu sunt neapărat ceva ce trebuie să-ți amintească de ceva ascuns și înfricoșător sau periculos. Numele fanteziilor se concentrează asupra lor esențial: ficțiune. Fanteziile sunt ceva din care se poate face ceva frumos, încercând diferite niveluri de excitație și plăcere pentru a se concentra și pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală.

 Acest lucru poate cu adevărat să aibă un efect pozitiv asupra modului în care se percepe asupra vieții sexuale, dar și asupra siguranței și satisfacției cu privire la propria persoană. Dacă începi să te gândești la ce fel de fantezii erotice ți-ar plăcea, încearcă să reții că este una dintre cele mai bune metode de a-ți îmbunătăți viața sexuală.

Ce sunt fanteziile erotice?

Înainte să incepi sa descoperi fanteziile erotice care ar putea fi potrivite pentru tine, trebuie sa înțelegi ce sunt ele de fapt. Fanteziile sunt un gând, vis sau dorințe sexului pe care o persoană le poate avea în legătură cu sexul sau partenerul său. Acestea se bazează, de obicei, pe imaginarea unui eveniment sexual care poate apela la sentimentele și simțurile cuiva dintr-o manieră care să le stimuleze și să le excite.

Fanteziile erotice nu sunt nimic altceva decât cutii cufundate în imaginație care ascund dorințe ascunse, sentimente și deschișiuni. Aceste fantezii se bazează pe dorința de a experimenta ceva, de a abrutiza o experienta sexuala, de a se concentra pe o imagine sau poate de a se asigura ca partenerul este si el constient de dorintele tale. Desi fanteziile erotice se pot baza pe orice, uneori sunt prezente persoane fictive, elemente care fac parte din desfasurarea jocului de rol sau imaginea ta interna cum ca te manifesti in pat.

De ce ar trebui să-mi îmbunătățesc viața sexuală prin fantezii erotice?

Una dintre cele mai mari avantaje ale folosirii fanteziilor erotice este faptul că te poți concentra pe gânduri și imagini care să te încânte și să te excite când îți dorești. Fanteziile erotice sunt un mod ușor de a te pune în stare de spirit potrivită și de a te simți bine cu corpul și dorințele tale.

De asemenea, folosirea acestor fantezii poate aduce o notă de entuziasm în cadrul vieții tale sexuale, contribuind la stimularea apetitului sexual și creșterea plăcerii percepute atunci când intrân în contact cu partenerul tău. De fapt, se preconizează că această stimulare poate avea un efect pozitiv asupra plăcerii pe care o simti fizic in timpul actului sexual și poate ajuta la îmbunătățirea satisfacției sexuale. Acest lucru poate fi îmbunătățit în mare măsură încorporându-le în pozițiile tale și în relația ta cu partenerul tău.

Ce trebuie să faci pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală prin fantezii erotice?

Unele dintre principalele aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când începi să-ți îmbunătățești viața sexuală prin utilizarea de fantezii erotice sunt:

  1. Descoperă care sunt fanteziile tale. Aceasta poate fi cea mai interesanta parte a îmbunătătirii vieții tale sexuale. Poti incepe prin a te gandi la role pe care le-ai avea în acele fantezii, la persoanele care sunt implicate și la poziții pe care le preferi.

  2. Inițiați discuția cu partenerul tău. Pentru a evita confuzia sau frustrarea, este important sa discutati despre ceea ce vă doriți și ceea ce nu vreți. Dacă există ceva nou pe care doriți să îl încercați, încercați să vă exprimați iubirea și respectul față de partenerul tău astfel încât să se simtă confortabil și să fie încurajat în mod egal.

  3. Introduceți fantezii în loc de a le înlocui. Încet-încet introduceți noi elemente și fantezii în relația voastră. Acest lucru vă va ajuta să vă axați pe senzații, lucru ce va aduce un sentiment mai intens de excitare și le va lăsa pe amândouă să experimenteze sentimente și simțuri noi.

  4. Flirtul. Flirtele pot aduce o noua dimensiune relației tale. Uitați de oboseală, începeți prin a flirta mai mult.