Tunsori pentru băieți: Cele mai cool și inovative modele pentru părul scurt

Tunsorile pentru băieți se schimbă constat. Cu fiecare sezon aduc stiluri și tendințe noi pe care mulți băieți încearcă să le încerce sau să le creeze. Dacă ai nevoie de inspirație pentru părul tău scurt, următoarele tunsori sunt perfecte pentru tine. Acestea oferă cele mai cool și inovative modele pentru părul scurt pentru un look nou și tânăr.

Ce sunt tunsorile pentru baieti

Tunsorile pentru băieţi sunt o modalitate foarte importantă de a face schimbări mici în coafura. Acestea sunt preferate pentru că schimbările pot fi făcute rapid, sunt versatile și oferă atât un aspect modern, cât și unul clasic. Deși majoritatea tunsorilor pentru băieți sunt simple, există o gamă largă de stiluri și forme, oferind oportunitatea de a experimenta și a obține un look diferit.

Cele mai cool și inovative modele pentru părul scurt

Una dintre cele mai populare modalități de a-ți schimba look-ul pentru un sezon este prin încercarea diferitelor tipuri de tunsori pentru băieți. Dacă ai părul scurt, ai noroc, deoarece sunt unele dintre cele mai cool și inovative modele. Următoarele sunt câteva tunsori populare și bine cunoscute:

Tunsori cu margine:

Tunsorile cu margine sunt o modalitate excelentă de a aduce o modernizare și o textură elegantă părului tău scurt. Acestea se realizează printr-un tapotament ușor cu o formă clară și o margine adăugată pentru o definire a părului. Una din cele mai populare tendințe în privința tunsorilor cu margine este modelul “ceapă”, care permite părului să fie taiat în vârfuri Mic sau mare. Cu ajutorul unui spray pentru coafură sau a unui ceară de îngrijire, puteți lăsa această tunsoare să se simtă excelent pe restul zilei.

Buzz-Cut:

Buzz-Cut a devenit una dintre cele mai populare tunsori pentru băieți, care oferă aspectul rafinat și modern. Acest model se face o dată sau de două ori pe lună, iar părul se tunde, folosind un set diferit de ustensile. În plus, acesta poate fi adesea încadrat în zona laterala și la ceafă pentru a aduce dynamism și contrast.

Cremă:

Tunsorile de cremă sunt în mod clar una dintre cele mai cool și inovative modalități de a avea părul scurt care oferă un aspect tânăr și curat. Acestea sunt considerate ca fiind versiunea modernă a tunsorilor clasice și includ o mușcătură de rozetă personalizată. Aceste tunsori sunt ușor de întreținut și oferiți un aspect mai relaxat.

Fade-ul Clasic:

Fade-ul clasic este o modalitate foarte populară de a sugera un look modern și curat. Acesta are ca obiectiv să îndepărteze părul de la bază și să aducă un aspect complet mai subțire și mai îngrijit. Aceasta oferă un aer modern și matur.

Modelul Ciufulit:

Dacă te întrebi care sunt cele mai cool și inovative tunsori pentru băieți, modelul de dezordine ar putea să fie răspunsul tău! Această tunsoare este foarte versatilă și poate oferii părului un aspect mai încărcat și mai zbârcit sau poate oferi părului tău scurt un aspect curat și tineresc.

Alte modele de tunsori moderne pentru băieți

În afară de cele mai cool și inovative tunsori pentru băieți menționate anterior, există și alte modele uimitoare pe care le putea încerca. Unul dintre cele mai populare și cool stiluri este cel făcut prin descoperirea scalpului în lateral și rămâne să fie puternic pe partea de sus.

Tunsori regulate:

Tunsorile regulate sunt stiluri populare de îngrijire a părului scurt. Acest mod de coafură are în general un design geometric ca obiectiv și sunt adesea combinate cu tăieri regulate pentru a atinge această obiectiv.

Tunsori Low Fade:

O altă modalitate cool și inovativă de a-ți schimba look-ul este prin încercarea unei tunsori Low Fade. Acest stil oferă un aspect curat, modern și tânăr, fiind încununat de o reducere foarte subtilă a părului la bază, în vârfuri și pe laturi.

Tunsori îndepărtate:

Aceste stiluri sunt similare cu tunsorile side-fade și sunt considerate moderne și cool, oferind un aspect tânăr și modern. În această categories se pot include: tăiaturi de dezvolțare pe partea laterala, undercuturi înfășurat sau jeleuri tăiate la bază printr-o schimbare între ce este scurt și lung.