Filme Netflix: Cele mai bune filme și seriale disponibile pe platforma de streaming

Netflix deține astăzi una dintre cele mai mari colecții de filme și seriale disponibile pe platforme de streaming. Actualizat cu frecvență, Netflix oferă o gamă largă de opțiuni de vizionare pentru oamenii din întreaga lume. În acest articol, vom discuta despre cele mai bune filme și seriale disponibile pe Netflix, ce sunt recomandate a fi vizionate și de unde pot fi accesate.

Ce este Netflix și ce oferă?

Netflix este un serviciu de streaming de filme și seriale. Serviciul de streaming a fost lansat în anul 1997 și a ajuns la un număr semnificativ de abonați care depășesc 155 de milioane de utilizatori în întreaga lume. Netflix oferă o gamă largă de conținut, inclusiv filme premiate, seriale și programe de divertisment. Netflix este dedicat proporționării conținutului pe diferite platforme și dispozitive, cum ar fi televizoarele inteligente, tablete, laptopuri și dispozitive de streaming precum roku și AppleTV. Platforma de streaming oferă, de asemenea, abonaților acces la sute de filme și seriale exclusiviste și originale, pe care ceilalți competitori nu le pot oferi.

Cum se vizionează conținutul Netflix pe diferite dispozitive?

Vizionarea conținutului de pe Netflix este la fel de ușoară ca și realizarea unul abonament. Abonații pot accesa conținutul pe dispozitive precum laptopuri, smartphone-uri și tablete pentru o stagiu optimă a aceluiași conținut. Netflix oferă dispozitive specializate pentru divertisment la domiciliu, cum ar fi Apple TV, Tivo și alte dispozitive box-uri, bazate pe platforma Android Box. Acestea sunt disponibile prin intermediul unor abonamente cu plată și sunt ușor de instalat și folosit.

Cum triază Netflix conținutul pentru abonați?

Netflix utilizează un algoritm inteligent care poate fi folosit pentru a filtra și clasifica conținutul pentru utilizatori, în funcție de propriile lor preferințe. Acest algoritm se bazează pe informațiile furnizate de fiecare furnizor de conținut individual și analizează comportamentului vizual al utilizatorului. Platforma utilizează aceste informații pentru a oferi personalizate „Secțiuni ale casei”, unde se poate găsi ce sunt recomandările Netflix pentru vizionare și contribuie la personalizarea experienței utilizatorului.

Cele mai bune filme și seriale disponibile pe Netflix

Netflix oferă o gamă largă de filme și seriale, ceea ce face ca alegerile lor să fie dificile. Pentru a vă ajuta să decideți ce s-ar potrivi mai bine dorințelor dvs., am selectat câteva dintre cele mai bune filme și seriale disponibile pe Netflix.

Filme

 1. The Irishman (2019)
  Martin Scorsese, unul dintre cei mai renumiți regizori din lume, a realizat această minunată poveste despre mobul Frank Sheeran, interpretat de Robert De Niro. Acest lungmetraj de 3 ore a primit numeroase nominalizări și a câștigat numeroase premii.

 2. Roma (2018)
  Regizorul mexican Alfonso Cuarón a creat această poveste emoționantă despre o servitoare care trăiește într-o familie burgheză din Mexico City în timpul anilor 70. Aceast film a câștigat cinci premii Oscar și un Premiu Bafta.

 3. The Social Network (2010)
  Jesse Eisenberg joacă rolul lui Mark Zuckerberg în această fascinantă dramă despre crearea site-ului Facebook. Filmul a primit nominalizări și premii, inclusiv Patru Oscar, și arată foarte bine, de asemenea.

Seriale

 1. Stranger Things (2016-)
  Câștigător a trei premii Emmy, aceast serial SF vine de la camera de filmat Duffer Brothers și încă așteaptă încă trei sezoane. Serialul și cei șapte actori tineri protagonisti ai săi sunt deja din primul sezon susținuți de un fan formidable.

 2. Black Mirror (2011-)
  Britanic, distorsionat și emoțional, aceast colecție de povești SF oferă o perspectivă profundă asupra lumea cibernetică și a tehnologiei. A castigat numeroase premii și a devenit instantaneu un succes și cu fiecare sezon are avansuri în ceea ce privește calitatea.

 3. Breaking Bad (2008-2013)
  Breaking Bad este un serial comparat cu un clasic al genului și se situează în topul celor mai bune seriale ale tuturor timpurilor. Serialul povestește despre Walter White, interpretat de talentatul actor Bryan Cranston, un profesor de chimie care este nevoit să devină un producinț de droguri pentru a-si susține familia.

Cum poți accesa mai multe filme și seriale Netflix?

Pentru a avea acces la mai multe filme și seriale, abonații Netflix pot alege să se aboneze la pachetul de afiliere în care se poate adăuga și Playpix, un serviciu gratuit care permite abonaților să acceseze filmele și serialele lor favorite pe mai multe dispozitive. Această înscriere este foarte simplă și poate fi realizată prin crearea unei conturi de utilizator. Una dintre cele mai importante avantaje ale înscrierii la PlayPix este că se poate viziona conținutul în 4K Ultra HD și Dolby Atmos.