Filme sexy: Cele mai incitante filme pentru o seară romantică sau pentru a-ți pune imaginația la lucru

Când vine vorba de filme sexy, există multe titluri și genuri de filme care sunt suficient de incitante pentru a face orice seara romantică sau pentru a-ți pune imaginatia la lucru. Unii dintre noi preferă filmele care se învârtesc în jurul acțiunii sau aventurii, în timp ce alții își lasă imaginația să zburde, încurajați de unele dintre cele mai cunoscute filme din trecut.

Indiferent de gusturile tale, există ceva în lumea cinefilă care va stârni întotdeauna pasiunea și dorința. Iată câteva dintre cele mai sexy și incitante filme din toate timpurile și care sunt recomandate pentru o seara romantică sau pentru a incita imaginatia.

1. „Nebunia unui sfârșit de săptămână”

“Nebunia unui sfârșit de săptămână” este un classic dragoste și comediu cu un pic de caldura dramatica inclusa. Este povestea lui Anne și Jake, doua povesti de dragoste care se intersecteaza într-un deceniu în care ne-am bucurat de rafinamentul, limitele dezordonate și condimentul perfect al sexului și istoriei. Anne și Jake au trimis pasiunea și tensiunea la niveluri maxime seara, iar filmul are suficiente scene de acțiune și drama pentru a-ți ține timiditatea alaturi de tine.

2. „Pretty Woman”

“Pretty Woman” este una dintre cele mai frumoase și incitante filme sexy pe care oricine le poate viziona oricând. Este povestea aventurii dintre un milionar și o escorta, cei doi introducând un pic de magie în viețile lor și aventurandu-se într-o lume de vis a dragostei. Filmul devenit unul dintre filmele noastre favorite și o parte integrala a vietei cotidiene. Această poveste înduioșătoare și incitanta este ideala pentru orice seară romantică.

3. „Risky Business”

“Întreprinderea riscantă” este un film despre un adolescent care se aventurează într-o aventură sexy și emoțională. Filmul este o privire atentă și foarte parțiala asupra vieții unui adolescent în anii ’80 și are suficiente scene incitante, romantică și dramatică pentru a ține audiența în suspans și a se bucura de acesta. Povestea frumoasa si realista, și magia filmului îl fac ideal pentru a-ți pune imaginatia la lucru.

4. „Wild Orchid”

“Orhideea salbatica” este un film cu un pic de fierbinte si drama in care cei doi protagonisti isi joaca roluri frumoase, aducand spectacolului și mai multe scene de acțiune. Filmul dezvaluie o istorie de dragoste in care cei doi ne invata lectii importante despre dragoste si explora modelele noastre de sexualitate. Personajele principale sunt interesante si intime, si fac ca acest film sa fie destul de incitant si romantic.

5. „Ghost”

“Fantoma” este un film romantic, un pic neobisnuit prin acea scena de dans care se invarte in lumina albastra. Filmul poate fi descris ca un miracol romantic cu fantome si romance, sufletul si misterul amestecandu-se pentru dumneavoastra. O poveste complicata intre doi iubiti, despre dragoste si pierdere, “Fantoma” poate fi un pic greu de urmarit dar este unul dintre cele mai îndrăgite și incitante filme sexy de pe ecran.

6. „9 1/2 Săptămâni”

“9 1/2 Weeks” este un film erotic clasic care abordează pasiunea și tot ce rezulta seara. Este poate cel mai senzual și intens film vreodată făcut, o aventură plină de sexualitate și atracție. Povestea de dragoste și drama provoacă sentimentele celor mai intense dorinte și senzualitati care se ascund in noi. Acest film se poate viziona cu prietenii sau cu iubitul sau iubita pentru a te bucura de momente seducatoare și senzuale.

7. „Noaptea”

“Noaptea” este un film de dragoste cu multe scene incitante si emotionante. Este o aventură misteroasa și pasiunea aduce chimia și pasiunea ce se apparenteaza cu senzațiile intense pe care le stârnesc visele. Povestea este frumoasă și senzuala și face ca acest film să fie unul dintre cele mai incitante filme pentru a fi văzut la sfârșitul unei seri romantice.

8. „Unchiul Vania”

“Unchiul Vania” este încă un alt film romantic și seducător ce oferă multe scene intense și provocatoare. Este povestea despre familia unei familii ce traversează anumite momente mai complicate și șocante, personajele introducând momente incitante și tensionale. Acest film poate fi un aliat romantic ce va fi apreciat atat de fanii comediilor romantice cat si de cei ce prefera scenele de pasiune și drama.

9. „Virtuoso”

“Virtuosul” este un alt film foarte popular si adorat de familii, care oferă scene incitante și misterioase. Este vorba despre dragostea dintre doi străini, care vin din lumi diferite. Acestea fac ca dragostea lor sa fie puternica și nevinovata, filmul provocandu-ne la momente sexy și captivante în același timp.