Filme de groază: Cele mai bune filme de groază pentru a-ți testa limitele fricii

Filmele de groază au început să dea fiori de teamă și esența zero a captivat publicul de la prima lor apariție. De-a lungul anilor, dramele de groază s-au schimbat, transformându-se în spectacole înfiorătoare pentru a-și terroriza spectatorii. Cu tenta elementelor fantastice, acestea au devenit filme de deșteptare în trance adânci. Odată ce această artă a evoluat, au existat mai multe ramuri ale genului horror, permițând publicului să exploreze viața sub numeroase înfățișări infricoșătoare.

Dacă sunteți un fan al genului de groază și doriți să vă testați limitele horrorului, probabil că ați venit în dreapta locului. Iată o listă a celor mai bune filme de groază din ultimii ani, pentru a vă testa limitele fricii.

  1. Birds of Prey (2020)

Birds of Prey se întâmplă în lumea sinistră a crimelor urbane și șerpilor ratatului, unde protagonista Harley Quinn trebuie să se confrunte cu infernul pe cărarea ei. Acest film urmărește bătălia epocică pe care o întâlnește Harley împotriva lui Roman Sionis și explică pe scurt motivul pentru care a fost obligată să se răzvrătească împotriva acestuia.

  1. Deadpool 2 (2018)

Deadpool 2 este unul dintre ultimile filme de groază și poate fi considerat a fi unul dintre filmurile de groază mai bune lansate vreodată. Acesta urmează aventurile lui Deadpool într-o poveste cu încetinirea timpului, acest herțog al umorului nereușit căutând să se salveze de la această singurătate profundă și de la întunericul său interior. Carismaticul super-erou face față la legiunile de moarte care controlează universul său, precum și la o reînviere periculoasă.

  1. Get Out (2017)

Get Out este o dramă psihologică cu sunete înfiorătoare, scrisă și regizată de Jordan Peele și producătorul de film Jason Blum. Filmul urmează povestea unui tânăr afro-american, care merge acasă pentru week-end-ul său cu prietena lui albă. El nu cunoaște la început cadrul opac al familiei sale, anii de nedreaptate așa cum se întâmplă adesea în Legea Familiei. Diferențele istorice și rasiale sunt evidente și Chris descoperă cât de real este răul.

  1. Annabelle: Creation (2017)

Annabelle: Creation este unul dintre cele mai populare titluri de film de groază lansate de James Wan. Acesta este al patrulea episod al Serie Annabelle, galeria sa emoționantă de demoni care urmărește o familie orfanilor care trăiau lângă căsuța lui Annabelle. Personajul principal, un preot îndurerat, are grijă de copiii cu adevărat speriați și încearcă, chiar și atunci când este amenințat și confuz, să îi salveze.

  1. Pana la capatul noptii (2012)

Până la capătul nopții este thriller-ul de groază al lui Richard Linklater și conectează feature-urile terraidoare și periculoase cu substanța real-ului. Basat pe romanul lui Seth Grahame-Smith din 2010, filmul urmărește o poveste infricoșă despre un grup de trei adolescenți care, în timpul unei petreceri la mijlocul nopții, își dau seama că nu sunt singuri. Ei trebuie să se lupte împotriva terrorului și să ia firmă în calea mostrelor ce decid să se trezească.

Filmele de groază au venit cu o diferență modernă de dramatica de groază și divertismentul ei misterios. Aceste filme, cu toate acestea, sunt încă la fel de înfricoșătoare și la fel de pline de suspans. Dacă aveți diverse limite de groază și ați dori să vă testați frica, vă recomandăm să încercați toate cele cinci filme de groază de mai sus. Acestea sunt povești care vă vor îndrepta direcția și vă vor arăta cum să vă bucurați de o lecție zombie, oror îngrozitoare, și de frica pe care o simțiți atunci când încercați identificate poziții dvs. distanță de monstru.