Modele simple de unghii: Sfaturi și trucuri pentru a-ți decora unghiile într-un mod simplu și elegant

Orice femeie având unghii îngrijite va face orice să se asigure că se uită întotdeauna perfectă. Chiar și cele mai simple și la modă modele de unghii pot completa cu succes orice look. În cazul în care doriți să vă faceți unele modele de unghii simple dar elegante, atunci această pagină este potrivită pentru dumneavoastră.

Acest articol conține informații utile despre modele de unghii simple și sfaturi și trucuri pentru a face astfel de decorațiuni unghii într-un mod simplu și elegant. Citind mai departe veți învăța detaliile despre cum să și alegeți un model de unghii, ce ai nevoie pentru a face aceste modele și cum să le folosești în mod corespunzător.

Ce trebuie sa stii inainte de a-ti face unghiile

Înainte de a începe, trebuie să vă asigurați că unghiile sunt curate și libere de rujeica. Puteți folosi un ustensil special pentru a curăța sub unghie și a îndepărta cuticula. Apoi, în funcție de natura unghiilor pe care le aveți, puteți folosi un strat de bază, cum ar fi un lac transparent, pentru a pregăti unghiile pentru decorare.

De asemenea, este important de știut că există mai multe materiale pe care le puteți folosi pentru a face modele de unghii simple și cu care să le decorați. Acestea includ:

• Lacuri
• Geluri
• Vopsele pentru desen tehnic
• Stickere
• Lacuri de transfer

Atunci când vă decideți modelul unghiilor, trebuie să vă asigurați că acesta se potrivește cu unghiile dumneavoastră și cu stilul personal. Este important să păstrați lucrurile simple și să nu vă suprasolicitați cu prea multe culori și detalii.

Modele de unghii simple si cum sa le realizezi

  1. Modele clasice

Cele mai simple modele clasice sunt cele obișnuite în care unghia este vopsită într-o singură culoare, de obicei una clasică, cum ar fi alb, roz pal sau negru. În cazul în care doriți să introduceti puțină diversitate și să faceți modele simple, adăugați sau ștergeți unele dintre culorile clasice și adăugați câteva accente în diferite tonuri, care să completeze culoarea principală. De exemplu, puteți adăuga o culoare metalică pentru accentuate, precum auriu și argintiu.

  1. Modele cu adezive

Modelele cu adezive sunt o modalitate excelentă de a decora unghiile într-un mod simplu și elegant. Dacă doriți să faceți modele complexe dar simple, adezivul este alegerea perfectă. Există o gamă largă de adezivi disponibili la vânzare, pentru toate gusturile. În plus, adezivii sunt ușori de folosit și nu necesită mult efort. Toate modelul pe care vi le-ați imagina pot fi realizate folosind adezivi, în timp ce unghia ta se desparte sub aceasta.

  1. Modele de unghii simple cu vopsele

Vopselele pentru desen tehnic sunt, de asemenea, un alt material utilec pentru a crea diverse modele simple de unghii și pentru a le decora într-un mod elegant într-un timp scurt. Există mai multe tipuri de vopsele disponibile la vânzare, iar majoritatea au un voal de culoare mai deschis, care se potrivește perfect unghiilor delicate. Puteți folosi diferite vopsele pentru a vă crea propriile modele. De exemplu, folosind vopsele colorate, puteți face motive florale sau de linii, care întregesc ușor unghiile.

Cateva sfaturi si trucuri

• Deși modelele complexe sunt interesante, ele pot fi foarte puțin practic în acel mod utilizarea prea multor culori poate face ca modelele tale sa se uzeze rapid. Pentru a evita acest lucru, puteți alege modele simple, dar frumoase.

• Înainte de a aplica un stras, unghia dumneavoastră trebuie să fie uscată în totalitate, ca să se asigure că straiele rămâne în locul lor și să dureze cât mai mult.

• Pentru a preveni zgârieturile în lac, aplicați întotdeauna un strat final subtire, cum ar fi o casă de oja albă.

• Pregătiți întotdeauna toate instrumentele și materialele înainte de a începe. Aceasta va face procesul mai simplu și mai eficient.

• Pentru a vă asigura că modelele de unghii simple durează mai mult, aplicați întotdeauna un lac de protecție. Acest lac este, de obicei, transparent, astfel încât va proteja lacul și decorațiunile de sub el de deteriorare.

Încheiem acest articol cu această concluzie: modelele simple și elegante de unghii sunt ceva foarte ușor de realizat folosind o serie de materiale.