Filme și seriale online: Cele mai bune platforme de streaming pentru a viziona cele mai noi filme și seriale

Filmele și serialele sunt un mod extrem de popular de a petrece timpul liber, și sunt perfecte pentru a face pauzele mai interesante. În cele din urmă, fiecare dintre noi dorește să se destindă și să se relaxeze, și vizionarea unui film sau unui serial poate fi o modalitate excelentă de a petrece timpul. 

Din fericire, există multe platforme unde poți să vizionezi filme și seriale gratis sau contra unei taxe modice. Pentru a te ajuta să alegi o platformă potrivită pentru a-ți satisface nevoia de filme și seriale, îți vom prezenta în acest articol cele mai bune platforme de streaming care îți oferă cele mai recente producții.

  1. Netflix

Netflix este, probabil, cel mai popular serviciu de streaming multimedia și este unul dintre cei mai populari furnizori de filme și seriale online. Pornind de la începuturi modeste, compania a crescut și s-a dezvoltat într-unul dintre cei mai mari furnizori de streaming videos. Platforma oferă o gamă extinsă de materiale de vizionat, de la producții proprii la emisiuni de televiziune și filme ale altor producători. Compania oferă abonamente la diferite prețuri, ceea ce înseamnă că poți alege cea mai potrivită pentru bugetul tău.

  1. Amazon Prime Video

Din moment ce este proprietatea Amazon, Amazon Prime Video este considerat unul dintre principalii furnizori de streaming al anilor 2020. Toți abonații Amazon Prime sunt eligibili pentru accesul la streamingul video premium, disponibil într-o gamă diversă de opțiuni pentru a se potrivi tuturor necesităților tale. Accesul la Prime Video se obține cu un abonament Amazon Prime, care poate fi cumpărat separat sau acordat gratuit în cazul în care deții un abonament Prime.

  1. Hulu

Hulu este o altă alternativă de streaming care poate fi accesată într-o gamă largă de dispozitive. Împreună cu programele originale și filmele pe care le-a adăugat, platforma oferă un conținut suficient pentru orice vizionar. Mai mult decât atât, poți accesa filme, producții originale și chiar și seriale TV clasice. Platforma va fi livrat în mod regulat cu conținut nou pentru a atinge nevoia tuturor tipurilor de vizionare.

  1. YouTube

YouTube poate fi un loc minunat pentru filme și seriale, deoarece există o gamă largă de conținut gratuit, precum și conținut premium disponibil împotriva plății. Există o gamă variată de conținut care poate fi găsit pe YouTube, inclusiv producții originale, precum și filme de la producători precum FOX, Warner Bros, și Universal. Dacă vrei să îți petreci timpul vizionând conținut standard sau premium, atunci YouTube ar putea fi acea alegere pentru tine.

  1. HBO Go

Platforma HBO Go oferă streaming pentru cea mai mare parte din conținutul HBO. Poți găsi o gamă de producții originale, precum seria Game of Thrones, Westworld și Big Little Lies. Piața de streaming este în mod continuu în schimbare și, prin urmare, HBO a început să lanseze HBO Go în Statele Unite cu serviciu de streaming pe care milioane de abonați îl pot accesa peste tot.

  1. Vudu

Vudu este destinat pentru cei interesați de streaming de la proprietarii de casete și DVD. Poți să vizionezi conținut de la producții proprii, precum și de la producători mari, cum ar fi Warner Bros. Platforma poate fi accesată pe dispozitivele iOS și Android și nu necesită abonamente. Cu toate acestea, este important să amintim că majoritatea filme și seriale sunt disponibile doar împotriva plății.

  1. Apple TV+

Apple TV+ este un serviciu de streaming recomandat tuturor utilizatorilor Apple și oferă un conținut original special în diferite domenii care s-ar putea să te intereseze. Pe lângă aceasta, platforma este livrată cu un număr de filme și seriale din alte categorii, astfel încât să poți să te bucuri chiar și când nu cauți conținut original. Platforma Apple TV+ poate fi accesată de pe dispozitivele iOS și tvOS și poate fi livrată împreună cu abonamentul Apple Music.

  1. Crackle

Crackle este una dintre cele mai vechi platforme de streaming disponibile online și este gratuită. Platforma dispune de un conținut destul de bogat, majoritatea fiind conținut de proprietatea Sony. Platforma poate fi accesată pe iOS și Android și, fără îndoială, reprezintă una dintre cele mai populare servicii de streaming.

  1. Popcornflix

Popcornflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming gratuit, mai ales datorită conținutului original pe care îl oferă. Platforma include conținut de la producători diferiți, asigurând astfel că îți vei găsi conținutul pe care îl dorești. Pe lângă aceasta, există și originalul producțiilor pe care această platformă le oferă, care poate fi accesat pe iOS și android.

  1. Starz

Starz este un alt furnizor de streaming a cărui ofertă includeserii, filme și producții originale. Majoritatea producțiilor de pe Starz provin de la producători precum Sony, Disney, Lions.