Glume proaste care îți vor face ziua mai bună

În fiecare zi, de multe ori uităm cu totul de bucuria și voie bună legate de a spune sau a auzi o gluma proastă. Atunci când râdem la o gluma bună, ne încarcăm bateriile și avem parte de o zi mai bună. Iar glumele prostii sunt cele care îți vor dezamorsa orice tensiune.

Deși nu toată lumea le poate aprecia sau chiar își poate permite să râdă, glumele proaste au și ele rolul lor și știm că în anumite situații, aproape nimeni nu poate rezista.

Iată de ce am compilat câteva glume proaste pe care poate le-ați mai auzit, sau poate că nu o sa le priceapți prea bine. Cu toate acestea, una dintre surprizele distractive din viață poate consta în descoperirea unei noi glume proaste. Cu siguranță că la finalul lecturii vei fi pus în dispoziție suficiente umor pentru a-ți face ziua mai bună.

Ce sunt glumele proaste?

Glumele proaste (sau glumele inutile) sunt glume fără sens care folosesc în mod ironic expresii sau cuvinte obișnuite. Acestea sunt folosite de obicei pentru umor, precum parodii negative sau pentru a genera reacții curioase, fără a obține un răspuns concret.

Multe glume proaste sunt alcătuite din cuvinte sau expresii care totuși au un sens. De exemplu, expresia “Un milion de pași” nu are ca subiect călătorii, ci un număr mare. Când glumele sunt utilizate în mod nepotrivit sau anacronic, apar glumele proaste.

Pentru ce sunt necesare glumele proaste?

Glumele proaste au funcții multiple și sunt folosite pentru a crea emoții specifice, precum:

Hohote de râs:

Glumele proaste sunt privite adesea ca fiind amuzante. Chiar dacă nu înțelegi gluma, poți râde în mod exagerat. Acest lucru crează o atmosferă jucăușă și distractivă.

Curiozitate:

Glumele și expresiile lor se împletesc ca niște ciudățenii. Una dintre cele mai uimitoare caracteristici ale glumelor proaste este ca, chiar daca nu ”face sens”, există sentimentul că îl poți pricepe.

Priviri și surâsuri șirete:

De multe ori, glumele proaste sunt completate cu priviri şi surâsuri șirete care atrag parteaîncrezătoare a persoanei. De exemplu, este posibil să începi o glumă proastă cu “Să mergem la mare…” și să adaugi un surâs învățat pentru a te asigura că alții vor înțelege gluma.

Lista de glume proaste

Iată, în cele ce urmează, o listă de glume proaste care îți vor face ziua mai bună:

  1. ”De ce vaca țopăie? Pentru că dorește să arate că poate vorbi!”

  2. “De ce omul a inventat geamurile? Pentru că nu a putut găsi suficiente obiecte care să se care între el și ploaie!”

  3. “De ce broasca a înotat sub apă? Pentru că era prea fericită ca să se grăbească!”

  4. “De ce câinele din Grădina Zoologică care latra prea mult a fost alungat? Pentru că arăta prea multe emoții!”

  5. “De ce turbina încearcă să lipsească de la școală? Pentru că era prea vârtos ca să mai asculte orele!”

  6. “De ce crocodilul are un endocrinolog? Pentru că îi place sauționeze!”

  7. “De ce babuinul face grabă? Pentru a se ascunde în spatele câtorva cercuri!”

  8. “De ce sau a apărut orientarea la locul de muncă? Pentru că nu se prinsese cum și de ce vine șeful la birou!”

  9. “De ce lupul devine neliniștit după obiecte care licăresc? Pentru că vrea să știe ce simte!”

  10. “De ce copacul se întunecă? Pentru că dorește să arate cea mai bună parte din el!”

Beneficiile glumelor proaste

Glumele proaste au, de asemenea, alte beneficii importante:

●Reducerea tensiunilor:

Glumele proaste ne ajută să trecem peste situațiile stresante mai ușor. Acest lucru se datorează faptului că ne impune și ne oferă o perspectivă nouă, îndepărtându-ne în același timp de situația respectivă.

●Crearea unei atmosfere prietenoase:

Acum când ai câteva glume proaste să spui, vei avea poate mai mare succes în a face restul persoanelor din jur să se simtă mai relaxate și mai încrezătoare în tine.

●Dezvoltarea imaginii de sine:

În momentele în care glumele proaste se potrivesc bine, asta se observă pe chipul audienței. Astfel, îți dai seama cât de mult se poate apropia lumea de tine, fără ca tu să faci prea mult efort.