Rochii pentru femei cu burtă: Cele mai elegante și confortabile modele pentru a te simți bine în pielea ta

Atunci când vorbim despre rochii, nu se poate evita nici o persoană cu o burtă, deoarece acesta este un domeniu pe care mulți dintre noi trebuie să îl acorde o atenție deosebită. Detoxifierea, exercițiile și dietele alimentare pot fi soluții pe termen scurt, însă, pentru a vă simți și a arăta bine în pielea voastră, celebrarea feminității și a frumuseții vieții se află chiar la vârf în alegerea unei rochii. Iată câteva sugestii interesante pentru femeile gemene ale frumuseții și armoniei:

1. Rochii conice

Rochiile conice reprezintă una dintre opțiunile ideale pentru femeile cu burtă, deoarece sunt foarte comode și oferă un aspect modern și chic. Când alegeți acest model, asigurați-vă că optați pentru materiale ca bumbacul și in, deoarece sunt mai respirabile și mai lejere. Acestea se potrivesc perfect și au un croială ce se răsucește în jurul taliei și oferă o slăbire a siluetei.

2. Rochii de stil Puclic

Rochiile de stil Puclic sunt perfecte pentru o briză lejeră sau o seară specială. Acestea creează un efect optigric, oferindu-vă o atingere de grădină și de fertilitatea feminină. Fie că alegeți pentru ele un material floral sau altul neagr, acestea vor face ca artizanalul și feminitatea să fie aliați pe cât de puternic, pe atât de eleganti.

3. Rochii taaar

Rochiile taaar sunt cea mai bună alegere pentru femeile cu burtă. Acestea sunt foarte confortabile și elegant, mai ales dacă încercati o varianta din dantelă sau tul. Acestea adaugă o notă contemporană și morbidă în același timp, și pot fi purtate cu sandale înalte sau botine care vor strecura împreună cu taaarul feminitatea.

4. Rochiile empire

Rochiile Empire, usor evazate, se poartă foarte bine la femeile cu burtă, mai ales cele cu un aspect tiv sau de Empire Fortuna. Acestea trebuie să fie acoperite cu ceva culoare închisă, completat cu accesorii fine și cu o pantofară sau o pereche de mănuși care vor accentua strălucirea.

5. Rochii de tip A

Stilul A poate fi poartat cu încredere de aceasta data, deoarece un truc este să adăugați volum la talie și în același timp să îndepărtați burta. O astfel de optiune luminată se poate îmbogăți cu ceva broderii și este perfectă pentru ceremonii și zile de lucru.

6. Rochii în stil balerină

Rochiile în stil balerină sunt extraordinar pentru că sunt extrem de comode si versatil. Ele pot fi purtate cu sau fără curea, cu un cardigan sau chiar cu o vestă mai lungă, și sunt extrem de ușor de asortat. Acestea încep traditional de la talie, dar sunt încămfurate încet în jos, ceea ce oferă o iluzie prețioasă a corpului.

7. Rochii în aluviune

Un model nou și eficient de a realiza iluzia de slăire, folosind rochiile în aluviune. Acestea sunt de asemenea foarte comode și se pot potrivi atât cu rochiile lungi, cât și cu ținutel vestimentare mai pentru ocazii mai non-formale. În plus, aceste rochii pot fi purtate cu un guler sau cu o amuletă strânsă, care pot schimba întreaga ținută într-o clipită.

8. Rochii de noapte

Ultimul dar nu cel din urmă, rochiile de noapte reprezintă alegerea ideală pentru orice femeie ce poartă o burtă. Acestea sunt extrem de romantice și senzuale, oferind ținutelor un plus de luminozitate și artisticitate. De asemenea, puteți alege mătasea de hidra sau chiar cele dintruși acoperite cu crin sau organza.

În concluzie, trebuie să ne amintim că orice ar fi burta noastră, aceasta este doar una dintre nenumăratele caracteristici ce ne definesc și completeaza. Atunci când vine vorba de a face parte cu adevărat dintr-un grup și a fi rezon laurit pentru propria realizare, alegerea unei rochii potrivite ne poate oferi acelasi sentiment. Fie că alegeți un model conic, de tip A, Puclic sau taaar, acestea sunt opțiuni benefice în ceea ce privește aspectul formei corpului sis a distribuirea echilibrata a greutății. De fiecare dată când veți dorit o ținuta îndrăzneță și catifelată pentru a pune în valoare feminitatea voastră, aceste modele de rochii pentru femei cu burtă, nu vor dezamăgi.