HBO Go: Cele mai bune seriale și filme disponibile pe platforma de streaming

HBO Go este o platformă de streaming extrem de populară, cu o gamă largă de conținut de top. Pe lângă filmele și serialele de pe canalul HBO propriu-zis, acesta oferă și acces la titluri de producție proprie: documentare, speciiți și spectacole speciale. Indiferent că ești fanuri comedie, acțiune, dramă sau documentare, HBO Go este singurul loc ideal pentru un somn întreg.

Iată ce cele mai bune seriale și filme de pe HBO Go:

 1. Succession

Succession face parte dintre cele mai bune seriale de televiziune ale deceniului. Acest thriller de dramă scoate în evidență lumea dura a familiei business-ului Logan, care căută să se mențină în top. Acțiunea se concentrează pe acordarea puterii în această familie de billionaire’i și pe păstrarea acesteia.

 1. Euphoria

Euphoria îi are în prim-plan pe cei șapte elevi de liceu, care încearcă să navigheze prin turbulentele crescători, cecapcodul adolescentin, consumul de droguri și relațiile complexe. Serialul oferă o perspectivă reală și sinceră asupra vieții de liceu, plin de angajament dramatic și conflicte puternice.

 1. Watchmen

Watchmen este unul dintre serialele de succes ale anului 2019. Serialul explorează tema supereroilor care sunt adorați și urâți de același popor. Acesta se concentrează pe misiunea unei grupuri de supereroi care încearcă să oprească rasismul în clădirea unei Americi drepte și corecte.

 1. Big Little Lies

Big Little Lies urmărește versiunea modernă a subculturii de elită care se învârte în jurul unui mic oraș de coastă din California. Sunt prezentate relații interetnice, dramă de familie și multe conflicte emoționale care leagă cei trei mame principale ale serialului.

 1. Chernobyl

Chernobyl este un serial unic care explorează evenimentele despre catastrofa nucleară din 1986. Serialul examinează de asemenea consecințele politice, economice și sociale pe care le-a provocat această tragedie. Serialul aduce și un profund discurs moral despre știință și omenești.

 1. Westworld

Westworld sculptează o lume futuristă perfectă în care ființele umane își pot reînvii visul american printr-un parc tematic diferit. Serialul examinează tema superioare și subioare prin ochiul acestor oaspeți artificiali. Sa explorat cum procesele tehnologice sunt capabile să își schimbe viețile și, de asemenea, ale viselor noastre.

 1. Game of Thrones

Game of Thrones a devenit un titlu de referință în pofida finalul controversat al serialului. Acest serial epopeea medieval susține misterul și magia unui tron mâncator de carne, aici fiind de asemenea prezentată lupta pentru putere în acest sfânt sfânt al Westerosului. Acest serial are mister, magie cât și acțiune aleargă.

 1. New Amsterdam

New Amsterdam se axează pe tulburătorul sistem medical din Statele Unite. Acesta se concentrează pe dr. Max Goodwin, un șef de spital care încearcă să îmbunătățească sistemul și oferă o viziune optimistă asupra schimbării în bună masură a acestuia.

 1. Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy este unul dintre titlurile mai vechi de pe HBO Go. Acest serial de dramă medicală urmărește viețile și carierele chirurgilor dintr-un spital din Seattle. Acesta explorează adesea probleme complexe precum relația dintre medic și pacient, viața romantică și angajamentele morale.

 1. The Outsider

The Outsider este unul dintre serialele cele mai recente pe HBO Go. Acesta se concentrează pe încercarea unui detectiv de a rezolva un caz înfiorător al unui copil mort. Cu toate acestea, și-a dat seama că nu toate răspunsurile sunt adevărate, ci supernaturale. Acest serial aduce o fantezie înfricoșătoare și captivantă în sălile de clasă.

Totul despre HBO Go

HBO Go a devenit o platformă de streaming extrem de folosită. Odată ce ai cont, vei avea parte de o selecție de titluri și de programe de televiziune, precum și de filme și seriale produse în mod exclusiv pentru HBO Go. Cei mai mari producători de producții, scenarii și actori se collaboratează pentru a aduce în fata ta cele mai bune seriale și filme.

Astfel, indiferent dacă ești fanul unei comori, documentare sau comedii, sau ca preferi actiunea sau drama, HBO Go oferă pentru toate plăcerile în aceeași locație. Iată câteva informații importante pe care le poți lua în considerare înainte de a începe abonarea:

 1. Costurile:

HBO Go costă 14,99 dolari pe lună, plus taxe. Aceasta este piața de bază pentru abonamentele HBO sau HBO Max. Acest preț poate crește, în funcție de alte opțiuni de pachet, cum ar fi abonamentele de televiziune prin cablu sau conexiunea prin satelit.

 1. Experiența Utilizatorului:

HBO Go se concentrează pe calitatea suprema a utilizatorilor.