Seriale coreene: Cele mai populare seriale din Coreea de Sud

Coreea de Sud este cunoscuta si recunoscuta pentru serialele sale cu o valoare artistica extrem de ridicata, adica cel mai bun lucru din lume, coreeni facand seriale si exerciții care se pot compara la nivel international. Serialele coreene sunt foarte populare, acoperind toate genurile si aducand movie-urile și serialele tv la un alt nivel. În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai populare seriale coreene din Coreea de Sud.

I. Introducere

Coreea de Sud a devenit cunoscuta pentru serialele sale de calitate superioara, acoperind toate genurile și oferind cu adevărat spectatorilor film si seriale la un nivel mai înalt. Cu o mulțime de puncte de plot pline de suspans și trăiri complexe, serialele coreene au capturat inimile multor telespectatori de pe intreaga lume, cauzand o adevarata “febra coreeana” in majoritatea tarilor.

II. Cum au aparut serialele coreene?

Serialele coreene s-au nascut în anii 1970 și au început în principal cu comedii dramatice. Aceste seriale au avut unele dintre cele mai bune povestiri vazute pana atunci, cu complexitatea și motivațiile personajelor ca tematica. Anii 1990 au și ei avut partea lor de seriale de succes, de exemplu, serialul non-fictiune „What Is a Family” și serialul fictiunii „Dae Jang Geum“.

Acestea au dat nastere “revolutiei coreene” din televiziunea moderna. Exista o anumita atracție deosebita in productiile coreene, ceva ce nu se vede in seriale din statele Uniunii Europene sau din America. Serialele coreene au indicii uimitoare și o varietate de personaje. Astazi, serialele coreene sunt extrem de populare în rândul multor tari, cu milioane de fani în toata lumea.

III. Cele mai populare seriale coreene din Coreea de Sud

Din toate serialele coreene existente, exista cateva care au fost create cu succes și care au ajuns sa fie îndrăgite în intreaga lume.

A. Goblin
Această dramă istorico-fantastică, publicată în 2016, a devenit un favorit enorm în Coreea de Sud, devenind unul dintre cele mai iubite seriale coreene niciodată. Serialul a prezentat o poveste absortă și complicată despre fantoma lui Kim Shin, care este mânată de dorința sa de a găsi în sfârșit pacea. Multe limbaje, numeroase lecții de viață și, mai presus de toate, o punte de legătură emoțională extraordinară, Goblin este, fara indoiala, printre cele mai populare seriale coreene.

B. Boys Over Flowers
Publicat în 2009, acesta este unul dintre serialele coreene best-seller din toate timpurile. Serialul îndrăgit de tineri se bazează pe o poveste de dragoste, inspirată dintr-o bandă desenată japoneză și prezintă aventurile unei tinere femei ai carei puncte de vedere și opinii politice se schimba pe masura ce experimenteza luxul, bogăția și viața de la școală. Acest serial a creat isterie și hype în intreaga lume și a făcut senzație atunci când s-a lansat.

C. Descendants of the Sun
Povestea aceastui serial, postat in 2016, se concentrează în jurul unei povești de dragoste dintre un membru al marinii și o doctoriță, ceea ce rezultă în câteva comediare uimitoare si drame complicate. Acest serial a depășit propria sa așteptare și a capturat inimile milioanelor de telespectatori.

D. Healer
Healer este un serial coreean produit in 2014, care se concentrează în jurul unui jurnalist și unui spion profesionist care este numit „Healer”. Acest serial oferă o poveste ultracomplicată întreaga sa durată, oferind emoții, suspans, tensiune și mișcare.

E. Crash Landing on You
Acest serial, publicat în 2019, a devenit un alt serial de top în Coreea de Sud, concentrându-se în jurul unei povești de dragoste dintre un soldat nord-coreean si un CEO sud-coreean. Serialul are toate caracteristicile necesare pentru a fi un succes, precum și drama, aventuri și numeroase momente halucinante.

Serialele coreene sunt nemaipomenite si minunate, lumea fiind captivată și absorbită de acestea și de interpretările lor artistice. Există o mulțime de seriale diferite și unice de urmărit si cineastii coreeni sunt mereu la înalțimea tendințelor. Aceste seriale aduc cu ele sentimente și comportamente unice și în mod vesel îi fac pe telespectatori să se bucure de fiecare scenă și de fiecare efort. Nu exista niciun dubiu că serialele coreene sunt următorul mare lucru in televiziune, făcându-l pe oricine să se bucure și sa se îndrăgostească de serialele coreene.