Jucarii sexuale pentru cupluri: cele mai bune optiuni pentru a explora sexualitatea impreuna

Explorarea sexualitatii in cuplu este o aventura excitanta. Cu toate acestea, potrivirea unor jucarii sexuale poate adauga o noua dimensiune in relatia ta sexuala. Cu o gama larga de jucarii sexuale pe piata, puteti fi ca white rabbit si puteti urma calea luminoasa sau intunecata pentru a va explora sexualitatea. Pentru a va ajuta sa alegeti cea mai buna optiune pentru tine si partenerul tau, acest articol ii va prezenta cuplurilor cele mai bune optiuni de jucarii sexuale.

I. Tipuri de jucarii sexuale pentru cupluri

Înainte de a adopt -a jucaria sexuala, sa iei in considerare diferitele tipuri care sunt disponibile pe piata. Este important sa fii informat despre caracteristicile si disponilitatea lor pentru a face alegerea cea mai buna.

A. Vibratoare

Vibratoarele sunt cea mai comuna jucarii sexuale. Sunt potrivite indiferent de preferintele de sex si de nivelul de experienta. De la vibratorul clasic la stilurile mai modernizate, vibratoarele sunt usor de utilizat pentru auto-stimulare sau in cuplu, oferind experienta deplacere intr-o noua dimensiune.

B. Consolidele

Consolidele sunt printre cele mai folosite jucarii sexuale pentru cupluri. Stimularea clitoridiana in timp ce se realizeaza penetrare este ceva la care multi potrivitori nu ar putea renunta. Consolidele sunt mai ieftine si mai usor de utilizat decat vibrare, si pot oferi placere pentru ambele parti.

C. Bile Kegel

Bilele Kegel sunt rezervate de obicei pentru auto-stimulare. Acestea sunt simple exercitii care ajuta la intarirea muschilor pelvin si sexuala. Aceste jucarii sunt usor de utilizat, sigure si sunt purtate pentru o perioada scurta de timp pentru a oferi placere. Se pot folosi inclusiv inainte si dupa actul sexual pentru a stimula orgasmul si placerea.

D. Unele alte tipuri de jucarii sexuale pentru cupluri includ:

• Dispozitive de penis

• Bondage și lenjerie

• Burete de jucarii sexuale

• Stimulare masaj și așa mai departe

II. Beneficii ale jucariilor sexuale pentru cupluri

A. Placere mai mare

Jucariile sexuale ofera perechii o noua dimensiune de placere in pat. Acestea, de asemenea, pot imbunatati performantele sexuale. Spre deosebire de actul sexual obisnuit, jucariile vor oferi ceva nou si vor oferi mai multa placere, ceea ce va duce la un orgasm intans si incredibil.

B. Incredere

Jucariile pot oferi cuplurilor mai multa incredere. Ele permit perechilor sa experimenteze mai multa intimitate si sa se simta confortabil si sigur unul cu celalalt. Prin folosirea unei jucarii impreuna, perechile se poate concentra mai mult asupra a ceea ce face fiecare si cum se simt partenerii.

C. Stimularea orala

Jucarii cum ar fi vibratoarele sau consolidele permit utilizarea de stimulare orala mai multa decat in timpul actului sexual traditional. Pentru perechile care s-ar simti incomod sau uneori intimidat cu a implica buze si limba, jucariile sexuale sunt un inlocuitor ideal. Acestea ofera aceeasi placere, dar te simti mai confortabil si po?i sa te bucuri de momentele sensuale.

D. Experimentare

Jucariile sexuale pot fi un element important in procesul de experimentare in relatia ta. Fiecare jucarie ii permite cuplului sa exploreze sexualitatea si sentimentele lor. Este o noua forma de a experimenta si de a te simti mai relaxat in loc de agitat.

III. Cum sa folosim jucarii sexuale in cuplu

A. Discuta cu partenerul

A discuta despre jucariile sexuale pe care le folositi este primul pas pentru a invata cum sa le folositi in cuplu. Este important sa te asiguri ca partenerul tau tau se simte in siguranta, confortabil si entuziasmat de ideea folosirii jucariilor sexuale.

B. Explora-ti optiunile

Trebuie sa faceti un efort de a explora optiunile de super jucarii sexuale pentru a gasi cea mai buna optiune. Exista o gama variata de produse, cum ar fi vibratoare, consolide si alte tipuri, fiecare fiind proiectat pentru diferite obiective.

C. Investeste in produse de calitate

Calitatea materialelor din care este confectionata o jucarie poate face diferenta sau poate sa-ti garanteze siguranta in timpul folosirii sale. Cauta produse realizate din materiale ecologice si certificate care au trecut cu bine, programe de testare stricte.

D. Partaja

In cazul in care folositi in mod responsabil unele jucarii sexuale, acestea vor adauga un sentiment de placere si bine in relatia ta. Nu va fie frica sa impartasesti sentimentele cu celalalt si sa va sprijiniti reciproc pentru a incerca noi senzatii.

IV. Sfaturi si directii suplimentare

Desi jucariile si produsele sexuale sunt o multime de divertisment si interesante de folosit, cantitatea si varietatea acestora pot fi un pic intimidating.Discuta cu partenerul tau despre aceasta tema si amintiti-va sa ramaneti deschisi si ezilati sa experimentati noi lucruri. Iata cateva idei cu care sa incepeti:

• Începeți cu jucarii mai mici și mai accesibile.

• Citiți comentarii și articole despre produse și încearca să selectați cele mai recomandate și potrivite pentru tine produse.

• Folositi jucarii sexuale cu un lubrifiant, care va face experienta mai placuta.

• Fii creativ si amuzant.

• Nimeni nu stie ce va place sau lucrand, asa ca nu te limita la tipuri standard de jucarii