Compleuri dama de lux: cele mai elegante si rafinate modele

Garderoba unei domnișoare o a roua cu descoperirea unei selecții de compleuri de lux cuprinzând cele mai elegante și rafinate modele. Modelele disponibile face ca îmbrăcatul zilnic să fie plin de surprize și împletite bine blandul chic cu tendințele actuale. În acest articol vă vom prezenta cele mai emblematice compleuri dama de lux care poartă, în modul lor puternic, amprenta modernității și maiestritații, astfel încât vă stă la îndemână toată gama de opțiuni.

Un compleu dama de lux se reprezintă prin trăsături deosebite și o siluetă ce aduce o manieră în bunul simț ce aduce un plus de stil. Combinațiile de sezon, texturile simple și culorile variate, oferă în mod special armonia și designul, fiind esențială în acest sezon.

Beneficiile Compleurilor Dama de Lux

Compleurile dama dau un aer sofisticat și mereu actual. Acestea pot fi alese în diferite moduri, în funcție de măsurători, preferințe sau ocazii. Pot servi a fi purtate în ziua zilei ca parte dintr-o ținută, împreuna cu alte piese de îmbrăcăminte simplu sau îmbrăcăminte casual, dar și că să facă parte dintr-o ținută mai puțin casual și mai specială.

De asemenea, beneficiile oferite de compleurile dama de lux în raport cu tendințele actuale de modă sunt foarte clare:

• Ele aduc un aer de sofisticare și inteligență
• Ele sunt comode, ușor de asortat și extrem de diverse
• Prețul poate fi acceptabil și convenabil în raport cu calitatea produsului
• Ținutele pot fi trecătoare sau clasice
• O adevarată declarație de stil ce contrastă cu diversele seturi mai casual

Modele Populare de Compleuri Dama de Lux

 1. Compleul de Elegant
  Acest compleu este printre cele mai populaare și usor de asortat, mai ales dacă e vorba de ocazii speciale. Un astfel de compleu poate fi compus din pantaloni drepti sau de tipul Leggings, o fusta sau o bluza tip camasă , o vestă fara maneci sau o haina subtire și descheiată. Pantofii pot fi imparțiali, eleganti și pot fi alegeți in diverse culori, în funcţie de ținuta generala.

 2. Compleul Minimalism
  O astfel de ținută mizează pe modernitate și să vizeze un scop anumit. Îmbinarea dintre doua piese de îmbrăcăminte aduce în față geniul si inspirația creatoarelor moderna, captând atenţia și concentrarea cu privire la forme și culori. Acest compleu se obţine prin asortarea unor pantaloni mulati sau o pantalona simplă, cu o camasa simplă, bufante sau cu decupaje, in funcţie de stilul ales.

 3. Compleul Jeans
  Acest model este foarte apreciat şi oferă libertatea ce lipseşte în alte modele de ținute. Combinând pantaloni jeans cu o jachetă sau o manșetă mai larga, se pot obține ținute relaxate si comode. Poți asorta cu bluze tip camasă, pulovera sau tricourile speciale, orice ținută conținând denim este una arătoasa și specială.

 4. Compleul Office
  Poate fi considerat unul dintre cele mai sofisticate model de compleuri, care are un aspect puternic de prestigiu. Acesta poate fi format dintr-o fusta de lana sau o pereche de pantaloni împreună cu o mașetă închisă cu nasturi sau o haină si o cămașa simpla și croita. Pantofii pot fi țintați în sezonul ales și complează în mod fantastic ținuta.

 5. Compleul Cu Drepte
  Un compleu cu drepte este mai relaxat decât trăsăturile sofisticate ale modelelor anterioare dar cu greu poate fi trecut cu vederea. O pereche de pantaloni drepti si o bluză cuminte, reprezintă unul din elementele esențiale pentru un astfel de model. Acesta poate fi îmbunătățit prin adăugarea unei jachete sau a unei fuste și pot fi acompaniat prin cizme sau pantofi înalti pentru o ținută în șstilul business.

Îngrijirea Compleurilor Dama de Lux

Îngrijirea corectă a compleurilor înseamnă respectarea vizibilităţii materialului și protejarea lui de eventualele contaminări. De aceea, va recomandam să știm întodeauna cum să îngrijiți materialul din care este confecționat acestea.

• Cizmele și pantofii de dimensiuni mici sau medi se îngrijească ideal cu o perie specială, folosind o cârpă moale când se curata zonele ascunse.

• Pentru materiale delicate precum mătasea sau dantela, se recomandă să se spele cu mâna și sucul special necesar.

• Peste materialele delicate se poate aplica protectie antiderapanta sau impermeabila.

• Surprizele neplăcute din punct de vedere al culorii sunt de multe ori întâlnite pe ținutele albe sau colorate și sunt rezultate dintr-o curațare necorespunzătoare.