Plaja Corbu: o oază de liniște pe malul Mării Negre

Plaja Corbu este situată pe coasta Mării Negre, la mai puțin de 100 km de București și oaspeții se pot bucura de linistea locului cu această peisaj sălbatic și natural ce oferă toate facilitățile necesare pentru a petrece un timp relaxant și relaxant. Acest loc oferă cea mai frumoasă plajă din litoralul românesc al Mării Negre, combinând un mal curat și o apă limpede, adâncă și caldă care îți oferă o bună experiență de înot și navigare.

De ce Meritați într-adevăr sa Vizitați Plaja Corbu

Dacă planificați o vacanță pe Coasta Mării Negre, este important să programați și un tur pe Plaja Corbu. De ce? Iată câteva dintre motivația cele mai mari pentru a vizita acest loc:

 1. O vedere panoramică superbă: Plaja Corbu are un peisaj fantastic. Când vedeți în cea mai mare parte nisipuri fine, flori și copaci înalți, puteți admira vederea la Marea Neagră. Este o plajă caldă în fiecare anotimp, care promite privitorilor ei câteva clipe de liniște minunată.

 2. Apă limpede și caldă: Apa curată care curge pe această plajă atrage numerosi turisti fie pentru snorkling, înot, caiac sau pescuit. Avantajele Mării Negre aici sunt eliminate vânturile și curenții puternici prezent poate în alte locuri de pe malul acestei mări.

 3. Concentrațiile scăzute de poluare: Plaja Corbu este un loc favorabil pentru cei care doresc sa petreacă timpul în natură, mai ales cei care vin aici pentru înot și navigare. Aici veți găsi doar aer curat, soare și curcenții offshore.

 4. Oportunități pentru copii: Copiii se pot bucura în mod special de o vacanță pe Plaja Corbu. Copiii se pot juca în siguranță pe malul mării, iar apa shallow le va permite să se simtă în siguranță iar nisipul fin permite construirea de castele.

 5. Un loc prielnic pentru familii: Dacă vă planificați o vacanță de familie, vă recomandăm să vizitați plaja Corbu. Există camere largi aici, curate și confortabile, și facilități și servicii extra la cerere, astfel încât să vă permiteți oaspetilor să se bucure de o locație minunată, umedă și caldă.

Ce Facilități Găsiti Aici

Plaja Corbu vine cu numeroase facilități pentru o vacanta reusita. Iata o lista cu principalele:

 1. Restaurante și baruri – Vă puteți bucura de mâncăruri delicioase chiar pe malul mării.

 2. Facilități de divertisment – Pe plajă veți găsi o mulțime de facilități de divertisment, cum ar fi bărcile, sezlongurile, umbrele și locuri de joaca.

 3. Recepția și serviciile de concierge – O spiță multilingvă sare în ajutorul invitaților de orice fel de nevoi sau întrebări pe care ar putea să le aibă.

 4. Centru de închiriere a bicicletelor – Puteti alege una dintre bicicletele in stare foarte buna disponibile sau doar sa le închiriați pentru a merge la plaja, în zona de agrement sau în oraș.

 5. Noapte de cinema – Puteți face o relaxare fără preocupări și uitați de toate grijile cotidiene în cursul noii noastre seara de cinema, situata pe plaja.

Activități de Distracție pe Plaja Corbu

În plus față de facilitățile de precendente oferite, Plaja Corbu oferă și unelte necesare pentru a se bucura și a se relaxa. Iată diverse activități amuzante recomandate tuturor turistilor:

 1. Închinarea Soarelui: Sovârșită la rugăciunea de seara, închinarea soarelui va rămâne una din amintirile voastre memorabile.

 2. Motoarele de vacanță: Locul vine cu motoare de undita, biciclete și hovercraft-uri pentru o plimbare sigură și amuzantă prin zona locală.

 3. Zburătoare: Se poate face o plimbare cu balonul, pentru a privi în departare acest loc minunat de pe coasta Mării Negre.

 4. Navigare și Înot: Puteti profita de activități pentru navigație cum ar fi kayaking, înot si snorkeling.

 5. Undițe pe plajă: Mulți locuitori și vizitatori obișnuiesc să facă undita chiar pe plaja, îndoind mai multi pesti și alte specii de pești și creveți.

 6. Aventuri pe apă: Puteți face curse de către jet ski, caiac canoe sau jetboat, și aventurile pe apă sunt o modalitate excelentă de a petrece ceva timp în aer liber.

 7. Explorarea plajei: Există o mulțime de moduri pentru a explora plaja Corbu.