Rochii de seară lungi din dantelă: Cele mai elegante și rafinate modele de rochii de seară din dantelă

Rochiile de seară lungi sunt una dintre cele mai tradiționale și feminine piese din garderoba oricărei femei. Ele sunt un mod minunat de a-ți exprima individualitatea și de a te simți frumoasă și stilată, în același timp. Iar dacă ai nevoie de o ținută cu adevărat specială, rochiile de seară lungi din dantelă sunt exact ceea ce ai nevoie. Dantela este un material foarte apreciat, pentru că adaugă un plus de rafinament și de feminitate ținutelor, dar și pentru că poate fi combinată cu mai multe accesorii și poate crea look-uri unice.

Iată care sunt modelele de rochii de seară lungi din dantelă pe care poți să le incluzi în garderoba ta:

1. Rochiile de seară din tulle și dantelă

Rochiile de seară din tulle și dantelă sunt cele mai rafinate și elegante dintre toate modelele de rochii din dantelă, și se potrivesc în mod special evenimentelor festive din seara sau din lumea întreagă. Tulle-ul, un material clasic folosit în mod tradițional pentru rochii de mireasă, oferă încă un plus de volum și feminitate ținutelor, și poate fi folosit în mai multe moduri creative pentru adăugarea unui plus de eleganță și rafinament.

2. Rochii de seară din dantelă cu cristale

Frumusețea dantelei este îmbunătăţită în mod spectaculos atunci când este combinată cu cristale, sau chiar cu paiete. Aceste rochii elegante sunt ideal pentru evenimentele speciale de seară, care solicită o ținută fără cusur. Aplicabilele și cristalele vor încânta iar privirea și vor oferi ținutei un strop de magie.

3. Rochii de seară din dantelă groasă

Rochiile dantelate au un farmec aparte. Dantela groasă este o variantă destul de versatilă, care poate fi purtată în cadrul unor evenimente mai puțin rigide, fiind totuși una foarte elegantă și feminină. Aceste modele de rochii fine, sunt adesea în culori pastelate sau în culori mai îndrăznețe, care mai de care mai frumoase.

4. Rochii de seară din dantelă tricolor

Dantela tricolor este minunată de la culoare și modele deosebite de tivuri și ace. Aceste rochii sunt perfecte dacă vrei să te simți sofisticată în cadrul unor evenimente formale sau chiar a petrecerilor de gala.

5. Rochii de seară longi cu decupaje

Un model mai modern și îndrăzneţ este rochia de seară lungă cu decupaje, care poate fi ținuta ideală atât pentru evenimentele mai relaxate cât și pentru cele festive. Aceste modele au decupaj în zona bustului și a șoldurilor și sunt foarte ușor de asortat cu diferite perechi de pantofi și accesorii, ceea ce înseamnă că poți crea ținute total diferite cu o singură rochie.

Accesorizarea unei rochii de seară lungi din dantelă

Odată ce ai ales rochia perfectă, trebuie să acorzi o mare atenție și stilului pe care îl vei alege. Pentru a accesoriza rochia de seară din dantelă poți alege:

● Pantofi sau sandale

Pantofii joacă un rol esențial în punerea în valoare a ținutelor. Alege o pereche de pantofi cu toc înalt sau o pereche de sandale, în funcție de natura evenimentului. Alege o culoare care să completeze ținuta sau poți alege o culoare mai veselă, dacă vrei să aduci un plus de farmec.

● Geantă de seară

Una sau mai multe geantă de seară îți vor completa ținuta și implicit look-ul tău. Poti alege o geantă somptuoasă, de mărime potrivită, care să se asorteze cu ținuta ta sau poți opta pentru o geantă mai mică, care să aducă un plus de stil ținutelor.

● Borșe și coliere

Colierele și bijuteriile sunt esențiale pentru un look rafinat de seară. Poti alege bijuterii simple care să pună în valoare dantela sau de bijuterii maxi care să contrasteze cu materialul rochiei.

● Pălării și ochelarii

Și pălăriile și ochelarii sunt piese esențiale pentru stilurile de seară. În acest caz, este bine să alegi modele mai elaborate sau mai ușor de asortat cu tenul.

Profită de magia dantelei și bucură-te de toate evenimentele speciale

Rochiile de seară lungi din dantelă sunt adevărate piese de artă și constituie întotdeauna ținuta ideală pentru petrecerile de seară. Extreme de admirate și totuși accesibile, aceste rochii pot fi personalizate în mai multe moduri și poți opta pentru diverse combinații de materiale și culori.