Stațiunea Straja: O destinație perfectă pentru iubitorii de sporturi de iarnă

Stațiunea Straja este una dintre cele mai populare destinații românești care oferă o experiență unică pentru iocatorii de sporturi de iarnă. Pârtiile sunt amenajate special pentru experientele de schi, snowboard, snowotuf, mototurism sau alte activități iernii din fața unui decor deosebit de minunat. Durata sezonului de schi este destul de mare iar condițiile de practicare a snowboardului sau a schiului sunt optime.

Staţiunea Straja: O experiență iernală unică

Staţiunea Straja, găsită în Munții Banatului, este una dintre destinaţiile preferate de cei care îi plac sporturile de iarnă. Staţiunea se află la cei 1.600 de metri altitudine și are câteva condiţii privind nivelurile calitative perfecte pentru practicarea unor sporturi precum: schi, snowboard, snowtubing şi o varietate de alte activități de agrement sau divertisment.

De asemenea, se poate practica si mototurismul, fiind special amenajat. Staţiunea beneficiază de un sezon suficient de lung pentru ca toți cei interesați să poată să profite de toate beneficiile pe care le poate oferi. Pe lângă experiențele de zăpadă sau de schi, sezonul de iarnă oferă și multe alte încântări precum trasee de schi montane, pârtii de bob sau team building, pentru cei care doresc să profite de experienţele lor în grup.

Cele mai bune facilităţi pentru sporturile de iarnă

Staţiunea Straja oferă o varietate de facilităţi pentru cei ce vor sa profite de activitatile de iarnă.Iată câteva principalele facilități ale statiunii:

• Pârtii de schi și snowboard – staţiunea oferă 8 pârtii de diferite grade de dificultate, atât pentru schi, cât și pentru snowboard. Ele au lumini şi tunele pentru condiții optime pe întreg parcursul zilei în cazul în care se întâmplă să fie întuneric.

• Mașini de zăpadă -mașinile de zăpadă sunt utilizate constant pentru a menține integritatea și calitatea și grosimea pârtiilor de schi folosite de turiști şi fanii sporturilor de iarnă.

• Terenuri deschise – exista numeroase terenuri în aer liber pe care iubitorii sporturilor de iarna pot încerca diverse sporturi precum lungirea coardei, sărituri cu schiurile, trambulina.

• Echipamentul de schi – Staţiunea dispune de o varietate de echipamente de schi, de la snowboarduri și de la schiuri (carving, slalom, schiuri performante).

• Asistenţă şi Ghidaj – Staţiunea are adesea instructorii și monitoare si ghizi pentru a asigura o experienta placuta pentru cei ce vin sa faca schi sau alt sport de iarna.

• Loungeri de schi – pe lângă pârtiile de schi, există si loungerii moderne in statiune, cu mese şi taverne unde poți lua pauze.

• Alte facilități – pe lângă toate aceste facilități, staţiunea mai oferă şi alte sporturi precum patinajul pe gheață, călărie, ciclism sau trasee cu trambulina.

În plus, atmosfera iesință din comun, peisajul universal și cadrul natural sunt o altă experienta ceasupra tuturor celor de mai sus!

Servicii complete pentru oaspeții Staţiunii Straja

Staţiunea Straja asigură servicii complete pentru cei ce vin să se bucure de experienta sporturilor de iarna. Există multe locuri pentru cazare, restaurante, magazine şi alte puncte de peisaj.

Există multe optiuni de cazare în Staţiune, care includ:

• Hotele: Staţiunea are multe hoteluri şi pensiuni pentru cei ce vor să se bucure de facilitățile complete in aceeaşiparteză.p

• Apartamente: Există peste 40 de apartamente și apartamente spațioase ce oferă o priveliște magnifică.

• Cabane: Staţiunea Stahra are cabane moderne, cu TV, băi private și alte facilităţi pentru cei ce caută ceva mai rustic.

Iată și alte servicii disponibile în stațiune:

• Servicii de închirieri de echipamente – Staţiunea are un magazin special destinat închirierii echipamentelor.

• Tuib Apres Ski – există mai multe locaţii in staţiune unde turistii isi pot servi de mâncare si băuturi.

• Magazin de sporturi & souveniruri – Există și magazine speciale in care turiștii pot cumpara suvenire, articole sportive sau alte produse.

Excursii și trasee turistice in Staţiunea Straja

Staţiunea Straja oferă o multitudine de activități pentru fanii sporturilor de iarna. Iată câteva principalele trasee şi activităţi turistice:

• Grupa Mica – Grupă Mica oferă trasee împădurite, ceea ce face ca statiunea să fie unica si sa devina foarte populara pentru cei ce iubesc natura

• Parc de trambuline – Staţiunea are un parc de trambuline modern, unde se poate face schiuri si snowboard. In plus, este dotat si cu funiculare pentru acces usor si rapid la piste.