Top 10 pozitii sexuale pentru a va reimprospata viata sexuala

Exista cu siguranta cateva pozitii sexuale care pot fi variate pentru a aduce stralucire si farmec in relatia ta! Nimic nu poate fi mai excitand sau mai provocator decat sa incerci ceva nou si interesant in dormitor. Schimbarile iti vor oferi posibilitatea sa iti reinnoiesti relatia, sa te bucuri de o experienta placuta, sa explorati noi metode de a va arata placuta atentia si de a va incalzi starea de spirit. Top 10 pozitii sexuale pentru a va reimprospata viata sexuala:

  1. Misiunea

Misiunea este una din cele mai simple pozitii sexuale, care permite foarte multa libertate si abilitatea capacitatii de a varia miscari. Femeia sta pe spate, in timp ce barbatul se afla deasupra ei si introduce penisul in vagin. Amandoi pot experimenta o diversitate de miscari si pozitii pentru penetrare naturala. Acest lucru ii poate ajuta sa fie mai creativi, mai productivi si mai deschisi la schimbare.

  1. Cowgirl-ul inversat

Cowgirl-ul inversat este la fel de popular ca si pozitia cowgirl-ului original, insa are anumite avantaje. Femeia se afla deasupra barbatului si ii poate controlling directiile penetratei si profunzimea acesteia. Lucrul special este ca ea poate fi in control complet, imbunatatind satisfactia si simtul de incredere.

  1. Lilian

Lilian este una dintre cele mai excitante pozitii sexuale, potrivita pentru orice fel de relatie. Femeia se culca pe spate, in timp ce barbatul intinde picioarele sale peste ea. Aceasta pozitie confera foarte multa confort, in timp ce ofera libertate de miscare.

  1. La patru labe

La patru labe poate fi considerata o pozitie sexuala mai agresiva, ideala pentru cei care iubesc experierea noului. Femeia se apleaca in fata si sta cu geloanele deasupra iar barbatul ii va lua talia, in timp ce se expreseaza, ceea ce ii va oferi cele mai bune sanse de satisfactie. In acelasi timp, barbatul poate sa observe fata sau posteriorul femeii, ceea ce ii va oferi o mai mare placere.

  1. Umerii

Umerii ofera cea mai buna experienta pentru partenerii care vor sa indrageasca pozitia sexuala basic, fara pozitiile complexe. Este una din cele mai usoare si versatile pozitii. Barbatul se afla in spatele femeii, iar aceasta se intinde pe jos sub el, in timp ce este luata de la umeri de barbat.

  1. Link-ul

Link-ul este ideal pentru cei care mana sa simta mai bine atingerea. Pare asa: se aseaza fata in fata si strang ghinionul. Femeia isi va apleca picioarele in jurul abdomenului barbatului si va misca soldurile pentru a simti mai bine penetrarea. Acest lucru ii ofera amandurora un sentiment intens si profund al conexiunii.

  1. Cutia magica

Cutia magica este favortita de multi datorita pozitiei sale unice si gratioase. Amandoi partenerii se vor ridica sus si vor incerca sa se fixeze cate un picior in jurul soldului de cealalta parte. Femeia se tine de pieptul barbatului, iar acesta sa il poata tine pe solduri. Acest lucru va oferi placere si intensitate.

  1. Pozitia misionarului

Misionarul este cea mai lovita pozitie sexuala in amandoua cazuri. Acest lucru se datoreaza faptului ca ofera foarte mult intimitate si relativ devin repede. Acest lucru le permite partenerilor sa fie mai conectati si sa primeasca mai multa satisfactie.

  1. Amazonul

Amazonul ofera o experienta cu adevarat inebunitoare pentru cei care cauta sa se bucure de excitatie si intensitate. Femeia se va aseza pe burta, cu picioarele departate, in timp ce barbatul se va aseza deasupra ei. Aceasta pozitie ii permite barbatului sa experimenteze o penetrare profunda si o serie de miscari care ii pot oferi satisfactie partenerilor.

  1. Patrupedul

Patrupedul este considerata o pozitie sexuala foarte creativa datorita diversificari miilor de variante. Femeia sta pe patru labe, in timp ce barbatul sta deasupra ei si ii penetreaza vaginul cu penisul. Aceasta pozitie ofera cea mai buna sansa de penetrare profunda si atingeerta.

In concluzie, aceste pozitii sexuale nu numai ca va pot face viata sexuala mai constructiva si excitanta, ci va pot ofere si placere mentala si emotionala. Iar diversificand pozitiile pentru actul sexual, va puteti oferi partenerilor un sentiment ca v-ati descoperit intr-un cu totul nou mod și ca v-ati intrat in lumea pozitiilor sexuale. Tratati aceasta miscare ca pe o aventura si va veti simti mai mult minte, trup si suflet.