Tunsori filate pentru părul de lungime medie: Cele mai populare și elegante modele pentru acest sezon

Tunsorile filate sunt în trendul curent alestiunii, punând la dispoziție mii de modalități de a stiliza părul și de a-ți asigura un look tânăr și modern. În cazul în care aveți părul de lungime medie, puteți încerca mai multe tunsori filate care sunt deosebit de populare în acest sezon și veți vedea care se potrivește cel mai bine stilului dvs. și îți va oferi un look curvă și modern.

1. Bob Filat:

Bob-ul filat este cea mai versatilă tunsoare pentru orice tip de păr de lungime medie și a devenit și mai popular în ultimul an. Cu un bob filat poți avea volum în primul rând, apoi îl poți adăuga cu vârfuri sau ciucuri și îl poți personaliza după propriile dorințe. Acest tip de tunsoare devine chiar mai cool și mai versatilă în mâinile stilistului tău.

2. Tunsori cu onduleuri:

Tunsorile cu onduleuri sunt la fel de populare datorită simțului lor de sic exuberant și modern. Volumul este ușor de obținut și ține părul lângă chip pentru a oferi un look mai curat. Acest tip de tunsoare se poate adapta oricărui tip de păr, astfel încât să obțineți un look deosebit și modern.

3. Tunsoarea cu V-ul:

Tunsoarea cu V-ul este probabil cea mai populară tunsoare pentru părul de lungime medie. Această tunsoare constă în a tăia tranșele mai sprintene la baza gâtului și se amestecă cu V-ul pentru a oferi volum. Acest tip de tunsoare este în modspecial cunoscut pentru acoperirea părului cărunt, oferindu-i un plus de personalitate și stil.

4. Cu dungi strălucitoare:

Dacă sunteți în căutare de ceva mai strălucitor, puteți opta pentru această cărare în zig-zag. Acest tip de tunsoare are un look destul de modern și arată mai bine cu vârfurile sau vârfurile despicate. Acest tipp de tunsoare arată bine în special oameniilor cu păr ondulat sau creț și oferă un look atrăgător și strălucitor.

5. Tunsori la spate:

Tunsoarea la spate este o altă tunsoare a părului de lungime medie, extrem de populară în acest sezon, datorită look-ului său modern și strălucitor. Această tunsoare se obține prin tăierea părului mai scurt la spate și păstrându-l mai lung pe frunte și pe părțile capului. Acest tip de tunsoare poate adăuga volum și poate ajuta la ascunderea petelor și a căderii părului.

6. Tunsori cu clavițe:

Tunsoarea cu clavițe este o altă tunsoare accesibilă pentru părul de lungime medie. Această tunsoare se obține prin tăierea stilului cu clavițe și letrele Borboletă. Această claviță isi face loc în jurul capului și se subliniază din față, pentru a oferi un look modern și tineresc. Această tunsoare poate fi adaptată oricărui tip de păr, pentru a oferi volum.

De asemenea, iată câteva modalități de a stiliza părul de lungime medie filat:

-Pentru a obține volum, puteți folosi un difuzor, care va îndoi frânghiile și va oferi un look mătăsos și tânăr.

  • Vei obține detalii în plus cu fixativ. Acest lucru va ajuta la stabilirea buclelor și dungilor.

-Puteți utiliza spray de înfrumusețare pentru a oferi mai mult temânare și pentru a adăuga mai mult volum și stil.

-Periile și bureții ajută la tăierea buclelor. Pentru nara pe care o preferați, puteti folosi peria cu spini mari sau mici pentru o stilizare mai precisă.

-Un uscător de păr poate ajuta la obținerea unui volum și a unui aspect mai rotunjit. Există foarte multe tipuri de difuzoare și uscătoare care pot fi utilizate pentru a obține volum, onduleuri sau dungi strălucitoare.

Așadar, curmale toate aceste tipuri de tunsori filate și modalitățile de a le stila, speranța noastră este că aceste tunsori și modalități vă vor oferi o schimbare de look modern și curat. Nu ezitați să încercați o nouă tunsoare în acest sezon și să experimentați cu stilul și personalitatea dvs.!