Unghii cu gel modele noi 2021: Cele mai populare și frumoase modele de unghii cu gel pentru acest an

Tendințele beauty vara aceasta se concentrează în mare măsură pe aspectele glamour și estetice ale frumuseții interioare care sunt reflecate în exterior. Unghiile cu gel au devenit mai populare decât oricând în ultimele două sezoane și se așteaptă să continue să domine piața în acest an. Dacă ești la curent cu tendințele în materie de frumusețe și modă și vrei să adopți unele dintre cele mai populare și îndrăznețe modele de unghii cu gel pentru acest an, vei găsi multe idei aici.

Cele mai populare și noi moduri de a te înfrumuseța pe tine

Una dintre cele mai populare și noi modalități de a-ți înfrumuseța unghiile este unghiile gel. Acestea sunt o metodă modernă și non-invazivă de a adăuga o doză de glamour și culoare mâinilor tale.

Alegerea tipului de unghii cu gel

Există diferite tipuri de unghii cu gel. Cele mai populare tipuri includ French gel, nail art și unghii sculptate. Mai jos sunt prezentate cele mai frumoase modele de unghii cu gel pentru acest an.

French Gel

Unghiile gel franceze sunt perfecte pentru aceia dintre voi care sunt în căutare de o modalitate de a înfrumuseța manichiura într-un mod ușor și simplu. Aceste tipuri de unghii se realizează mai repede decât alte tipuri de unghii cu gel și sunt perfecte pentru aceia dintre voi care doresc să obțină un aspect modern și schimbați manichiura într-un timp scurt. De asemenea, se potrivesc peste orice alt tip de manichiură.

Unghii Art

Unghiile art sunt utilizate pentru a crea modele și grafice colorate care sunt destul de dificil de realizat folosind alte tehnici. De obicei, sunt folosite de către profesioniști pentru a crea modele complexe și frumoase care sunt ideal pentru o ocazie specială. De asemenea, pot fi folosite pentru a crea diferite tipuri de artă pe unghii precum desene, motive florale, modele abstracte etc.

Unghii sculptate

Unghiile sculptate sunt un tip de unghii cu gel care sunt realizate în mod special pentru a se potrivi perfect formei unghiilor naturale și a te face să arăți și mai bine. Acestea sunt opptiale pentru cei care vor să aibă o manichiură perfectă, fără spaimea că iți va cădea manichiura.

Cele mai populare și frumoase modele de unghii pentru 2021

Merită să te așezi comod și să imaginezi ce înseamnă este an pentru moda unghiilor cu gel. Acestea sunt cele mai populare și frumoase modele pe care ar trebui să le încerci în 2021!

  1. Unghii cu gel decorate cu sticlă: Această tehnică nouă și inteligentă se bazează pe idolii unghiilor cu gel traditionale si imbunatateste vizual. Unghiile cu gel decorate cu sticlă ți se vor potrivi de minune acestora, având un aspect fin, modern și strălucitor. Acest lucru se datorează faptului că unghiile sunt acoperite cu mici pietricele din sticlă.

  2. Unghii cu gel colorate pastel: Atunci când vorbim de moda naturală a unghiilor cu gel, trebuie să vorbim despre unghiile colorate în tonuri pastel. Acestea creează un aspect feminin, romantic și romantic pe mâini și se adaptează perfect la orice ținută și orice stil vestimentar.

  3. Unghii cu gel cu leopard print: Printul artistic din leopard este un model vechi dar extrem de popular. Acesta poate fi văzut acum pe diverse culori și texturi, care oferă stiluri diferite. Unghia gel cu leopard oferă o notă pentru a se potrivi cu pantofii sau geanta ta preferată.

  4. Unghii cu gel în culori vii: Unghiile în culori strălucitoare și animate se bucură de o mare popularitate, mai ales în valul de culori de vară. Acestea sunt perfecte pentru sezoanele calde, precum vara și oferă mâinilor și feței o doză de perspectivă și prospețime. De asemenea, ți se vor potrivi de minune cu diverse ținute și nu vei strica niciodată cu culori vii pe mâini!

  5. Unghii cu gel cu modele florale: Florile au fost întotdeauna prezente pe unghiile cu gel. Dar anul acesta în moduri variate și inovatoare. Unele dintre cele mai populare modele includ cele cu imprimeuri florale și petale delicate. Acesta este un mod frumos și natural de a-ți înfrumuseța unghiile cu gel și de a amplifica aspectul feminin și romantic.

Avantajele unghiilor cu gel

Există mai multe avantaje ale unghiilor cu gel. Acestea includ:

• Durabilitate: Unghiile gel au o durată de viață mai lungă decât alte tipuri de unghii. Există și mai multe produse disponibile pe piață pentru a prelungi durata de viață a unghiilor gel.

• Rezistente: Unghiile cu gel sunt cu mult mai rezistente decât alte tipuri de unghii.