Modele de unghii 2022: Cele mai frumoase și la modă modele de unghii pentru anul următor

În actualul rol al modei în societatea modernă, alegerea unui look unic și remarcabil ca și un elocvent simbol al personalității tale a devenit un must. Totuși, cu schimburi rapide de tendințe de modă, poate fi destul de dificil săți adaptezi look-ul în mod corespunzător. De aceea, multi preferă să-și sublinieze stilul cu cele mai la modă modele de unghii. După ce inovatoarele tendințe în materie de unghii se schimbă în ritm alert, îți prezentăm cea mai bună selecție de modele de unghii atât de populare pentru anul 2022.

Indiferent dacă te numeri printre iubitorii jocurilor excentrice sau pur tați simplu abonați ai unei apariențe adaptate evenimentelor, cu siguranță vei găsi un design care se potrivește stiluluiui individual în lista de mai sus.

Cum să îți selectezi modele de unghii tendința în anul 2022

Inainte de a alege un model particular de unghii, trebuie să te asiguri că acesta se potrivește cu stilul tău și personalitatea ta. Dacă vrei să îți faci unghiile să ți se potrivească în noile tendințe pe care le vei vedea în anul 2022, all tine seama de cateva sfaturi generale:

 • optează pentru modele de unghii frumos conturate și cu o culoare vibrantă sau subtilă și neutră
 • monocromia și animal print-ul sunt cele mai poropulare la această oră
 • aplică detalii extravagante precum stickere sau pietre semiprelate
 • experimentează cu fotografii și imagini motive în relief
 • alege croiala și forma care mai bine se potrivește stilului în care crezi

Modele de unghii tendința în anul 2022

Cu o paletă mare de modele cele mai populare, concepte extrovertite și tehnici originale, trendul în materie de unghii se schimbă constat. De exemplu, în anul 2020, au fost populare modele de unghii de la lungi și aspre la scurte și cuminte. Pentru anul următor, ay următoarele tendințe vor fi în vogă:

 1. Stile french
  Vin întotdeauna în topul preferintelor, stilele french se potrivesc și sunt cele mai potrivite pentru fete rafinate. Cu aceste modele, puteti opta pentru detalii discrete precum marginea unghiei, ținând în vedere și o culoare alb-roz Ressa, emblematică pentru conceptul French.

 2. Chrome
  Acest tip de unghii dă un plus de strălucire și de farmec manichiurii. Coloritul foarte seducator și efectul de shatter sunt abordate luând ca bază culori precum auriu, roz sau roșu.

 3. Modele cutwork
  Modelele cutwork se potrivesc celor care își aleg unghiile tăiate în formă pătrată și și-l dezavoezox și aleg să se evidențieeze. Acestea se asortează cu aplicatii imprimate individual, precum meșteșuguri unice sau picturi.

 4. Unghii cu glitter
  Acest design se îndepartează de la variantele clasice și îți permite să experimentezi cu culorile aurii și argintii în combinații opulente și chiar și în diferite nuante de roșu, dispunând de un efect de destindere. Vor fi în vogă în anul 2022 și sunt disponibile într-o varietate de texturi și modele.

 5. Modele florale
  Acest tip de design se potrivesc personelor creative și vii și sunt însoțite de motive de flori abstracte si elemente precum stickere, perle sau pietricele care accentuează aranjamentul.

 6. Unghii cu pene
  Un design de afirmare sofisticat, unghiile cu pene sunt perfecte pentru cei care sunt în trend și prezintă o gamă diversificată de nuante și o creativitate deosebită. Penele se pot înfățișa înnegrul clasic sau în variante mai sofisticate care sunt capabile sa se potriveasca cu orice stil.

 7. Modele Galaxy
  Unul dintre cele mai extrovertite și cele mai căutate modele de unghii pentru anii următori este cel Galaxy, care ofere de obicei efecte de înghețată, izbucniri stelare, stele si implementarea elementelor neon. Acest design atractiv și extravagant este mai ales potrivit pentru fetele tinere, curajoase și provocatoare.

 8. Modele cu gadays
  Designul cu gadays se disting prin folosirea stickerelorus care se potrivesc de minune cu șnururi subtire de lână și culori precum alb și roz. Acest concept dedicate fanilor jocurilor transformate în tastatură este perfect pentru cei imamginativi.

 9. Modele verzi și neutre
  Acestea sunt perfecte pentru evenimente importante și oferă o apariție mai discretă și mai chic. Designul reușește să combine nuante mai neutre cu accente dintr-o varietate de verdeuri pigmentate, producând un look luxurios și modern.

 10. Modele Rainbow
  Acest model, în mod special, aduce un plus de lumină și strălucire la nivelul manichiurii.