Poze de profil: Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a face cele mai frumoase și expresive poze de profil

Instagram, Facebook și alte platforme de socializare nu mai sunt doar locuri de distracție de mult timp, ci au devenit surse de afaceri pentru numeroși utilizatori. Cu câteva sfaturi, trucuri și cunoștințe în materie de fotografie, poți face o poză de profil extrem de frumoasă și expresivă. Acest articol va explora întregul procedeu de la alegerea unui loc în care faceți poza până la obținerea fotografiei perfecte, pe care îl veți folosi ca poză de profil.

Înainte de a face poza, este important să îți faci pregătirile necesare, care vor include câteva cercetări pentru ceea ce înveți despre subiectul avut. Unele lucruri recomandate înainte de a face poze sunt:

• Alegeți tema și locul în care veți face poza: Alegeți un loc special și tema pe care doriți să o fotografiați pentru poza de profil. Un loc care vă poate ajuta să arătați cât mai bine și care corespunde temei selectate de dvs.

• Selectați un obiectiv potrivit: Este important să alegeti un obiectiv adecvat pentru poza de profil pe care doriti sa o faceti. Obturatorul teleobiectiv va fi cel mai potrivit.

• Alegeți lumina corectă: Se recomandă alegerea lumini naturale și verificarea zonelor în care se poate realiza cea mai bună fotografie.

• Pick up doar echipamentul esențial pentru poza de profil: Este important să alegeți doar echipamentele de care aveți nevoie și să le țineți într-un bagaj mic. În general, doar un trabuc de manevrare, un obiectiv standard și suportul mobil sunt suficiente.

Fiecare acțiune în parte

După ce ați selectarea tema și echipamentul, ca și o inițiativă bună de început și pregătire, acum este momentul să fotografiați portretul perfect pentru profilul dvs. Iată cum să faci:

  1. Gândiți-vă la stilul dvs.: Gândiți-vă la cum vreți să arătați în poza de profil și alegeti hainele potrivite. Purtati hainele care va reflecta stilul si prezinta inteligent.

  2. Adoptati postura corecta: Este important să se adopte o postura corespunzătoare care să-și arate cât mai bine sau mai bine corpul.

  3. Pregătiți-vă modelul de pozat: Sciolati-va pozitia si pregatiti-va sa fotografiati. Nu uitati sa zambiti.

  4. Pregătiți un fundal bun și simplu: Fundalul necesită o atenție suplimentară, în special în cazul fotografiilor de profil. Un fundal simplu și curat vă va oferi cea mai proaspătă siluetă vizibilă și va îmbunătăți dramatic aspectul înregistrat.

  5. Utilizați un mix bun de lumină: Lumina influentează dramatic imaginea și efectul pe care îl are poza. Amestecul perfect de lumina difuza si lumina de fundal va crea cea mai buna poza de profil.

  6. Utilizați Flash-ul (dacă se poate): Dacă ceea ce veți fotografia este în interior, puteți să încercați diferite moduri de utilizare a luminii și a flash-ului.

  7. Reglați setările de expunere: Setările de expunere pot suprascrie toată frumusețea imaginii. Recomandarea este să treceți prin diferite setări ale expunerii și apoi să le stabiliți pe cele adecvate, astfel încât să aibă dinamica și efectul dorit.

Odată ce ați încheiat fotografia, trebuie să editați conținutul pentru a aduce cât mai mult specificul și vigoarea pozei de profil, iar acest lucru poate fi realizat cu următoarele plugin-uri de editare.

Plugin-uri de editare:

• Adobe Lightroom: Acesta este unul dintre cele mai populare plugin-uri de editare a fotografiilor. Acesta vă permite să editați Detallii și Contrast pentru a obține cea mai bună poză de profil.

• Adobe Photoshop: Acest plugin se folosește pentru a face retușuri și a corecta culorile, la fel ca și Lightroom-ul. Cu ajutorul acestui plugin poți face poza ta mult mai expresiva.

• Luminar: Este un plugin cu o interfata grafica utilizatorilor, permițându-le să se judece și să modifice intrările și ieșirile din poza de profilul lor.

• Aurora HDR Pro: Aceasta este una dintre cele mai populare și utilizate plugin pentru editare și prelucrarea imagini HDR. Acesta ajută la îmbunătățirea detaliilor din poza de profil și la marirea contrastului.

Cu aceste plugin-uri de editare, poți face pozele tale de profil mai atractive. Acum că ai știut cum să faci o poză de profil expresivă și frumoasă, este timpul să o postezi pe rețelele sociale și să fii mândru de rezultat.