Unghii french: Cele mai populare și frumoase modele de manichiură french pentru a-ți arăta unghiile în cel mai bun mod

Unghiile french sunt una dintre cele mai populare tendințe în manichiură. Acestea dau un aer sofisticat și de elegență, fiind în același timp foarte practice și ușor de întreținut. Cine nu iubeşte o manichiură frumoasă, mai ales una french? Eleganta french luată se poate potrivi cu cele mai clasice și mai la modă îmbrăcăminte. Poate că este un motiv care a determinat popularitatea stilului french.

Cu toate că pare deosebit de elementar, o manichiură french poate deveni de-a dreptul sofisticată. Desenul french poate fi îmbogățit prin diverse schimbări, iar în acest fel poate fi obținut mimi un look modern și mai exclusivist. Aceste model de manichiură sunt disponibile în variante clasice albe sau în culori mai atrăgătoare. Iată care sunt cele mai populare modele de manichiură french, folosite în lumea întreagă.

Cullottes

Cullottes, de obicei cunoscut ca modelul Baby Boomer, sunt în special o alegere a multor oameni. Acest look presupune introducerea unei linii în formă de V la baza unghiilor. Acest lucru creează un aspect mai elegant, transformând forma cârnoasă în una cuivoască. Acest model French este unul dintre cele mai populare, fiind perfect decorat cu mici cristale sau cu alte ornamente.

Caviar

Caviar neparează să fie una dintre cele mai populare și mai atractive tendințe în manichiură. Se poate prezenta ca un model clasic de French sau puteți primi Caviar pe o manichiură ombre. Avantajul acestei opțiuni este că înfățișează cele mai delicate nuanțe, ușor variate pe unghie. Puteți folosi mărgele sau agrafe mari ușor variate pe unghie pentru a creea tonuri mai vibrante. Acest model de manichiură french asigură o notă deosebită de glamour mâinilor tale.

Short French

Unghiile scurte au devenit extrem de populare foarte repede. Acest model french este perfect an anumite evenimente care ar cerre un look mai sofisticat și cu un parfum clasic. Pentru a obține acest look, mareeața scurtă poate fi acoperita cu alb și se pot obține interesante variatii prin adaugarea de mărunțișuri și detalii.

Manichiură cu accent pe deget

Unghiile cu accent pe deget sunt descrise ca fiind elegant, discret și diferite. Acestea pot fi considerate un model modern al manichiurii french. Desenul arată ca un V inversat și poate fi umplut cu diverse texturi și culori. Acest design este un favorit pentru cei care vor sa se distingă.

Manichiură cu buline

Cea mai recent declarație în materie de manichiură french este manichiura cu buline. Acest model se poate creea folosind doua sau mai multe culori asemănătoare pentru a realiza buline. Cu un arc foarte mic și abil și cu cîteva buline, manichiura cu buline poate lupta în mod atractiv orice alt model.

3D French

Manichiurile 3D sunt foarte populare. Aici designul include mai multe straturi și bineînțeles accente 3D. Acest lucru poate fi realizat cu diverse accesorii și produse. Acest stil poate fi completat cu alb și nuante diferite, pentru ca aspectul să arate mai interesant.

Manichiura cu bomboane

Această manichiură french este cheia vieții mondene și a evenimentelor de mare clasă. Bineînteles, fiecare cuticula este formată într-o manivră franceză clasică și puteți vopsi în alb usor. Pe lângă asta, se poate adauga și alte ornmente sau mărgele, într-o gama variata de culori.

Știm că ar trebui să avem încredere în noi pentru a impresiona, iar aceste stiluri french sunt un mod senzațional de a recunoaște această încredere. Durata de viață a manichiurii french este destul de bună și arată foarte grozavă. Faceți-vă una sau mai multe din aceste modele formidabile și nu ezitați să încercați noi lucruri. Aceste modele de manichiură french pot fi folosite și mixte, atât pe unghiile scurte, cât și pe unghiile înalte.